Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 446
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Точно от Фотографското вече втори ден нямам отговор с входящ номер. Дали трябва да им пиша/звъня или все пак да имам търпение?

Да, трябва също да изпратят и дата и час за изпита, но това става след като приемат всички кандидатури, доколкото разбрах.

# 406
От фотографското изпратиха входящия номер на мейла на дъщеря ми, проверете на пощата на детето ви

# 407
  • София
Посочила съм само моя мейл, нейния го нямат.

# 408
От Фотографското не ми върнаха нищо, може на мейла на детето да са пратили... А от Художествената току-що ми върнаха с входящ номер 132.

# 409
  • София
Час и дата ще дадат, като приключат със записванията за изпит, така казаха и 2те директорки от фотографското и от приложното, но трябва да получите веднага входящ номер, проверихте ли Спам?

# 410
Входящият номер който се връща веднага от Фотографското,според мен е автоматично съобщение, защото го получихме веднага след изпращане на заявлението с документите, а беше по нощите в неработен ден. Очаквах някой да провери документите и да ни прати мейл, както в Приложното, затова сега се чудя това, което сме получили достатъчно ли е. Входящ номер има все пак...

# 411
  • София
Час и дата ще дадат, като приключат със записванията за изпит, така казаха и 2те директорки от фотографското и от приложното, но трябва да получите веднага входящ номер, проверихте ли Спам?
Всичко проверих, няма.

# 412
  • София
Звънни тогава:
Телефони:
+359 (2) 858-21-80
това е на директорката телефона

# 413
  • София
Звъннах, проблемът е решен, хората са изключително разбрани и съдействащи.
Сега ще чакаме разпределението на датите за изпита.

# 414
Браво! И кой входящ номер, ориентировъчно, върви сега?

# 415
  • София
В момента не знам, преди 2 дни са започнали номера 200+.

# 416
Браво! И кой входящ номер, ориентировъчно, върви сега?

от днес
във фотографското 220+ (но там все пак зависи и как всеки си е подредил специалностите)
в художествената 130+

# 417
А в приложното 😊

# 418
  • софия
Ако ДО не се е отразило би трябвало да доближат 300 до края

# 419
  • На един клон
Аз се чудя как е преминала тази учебна година там, с тия мерки?

Общи условия

Активация на акаунт