Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 423
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Не виждам къде в сайта мога да отворя тази информация Rolling Eyes
Също така не успявам да се добера до графика за изпитите в Полиграфията и в Художествената, моля някоя добра душа да ме ориентира!
В секция Прием.

# 481
  • София
В художествената приемат документи до 29ти /утре/. Според мен ще публикуват график едва след като стане ясно колко са всички записали се деца.

# 482
  • софия
Изящната още не са приключили с приема на документи, съответно още не са оповестили инфото.
Приложната отивате на сайта им на бутонче “прием”
Фотографското не съм проверявала

# 483
  • София
Да, на Прием отивам, вижда се на скрийншота, но ми отваря предишна страница с указания за подаване на документите. Благодаря на Кукумявка, че публикува! А за останалите ще следя, благодаря ви!

# 484
  • София
Да, на Прием отивам, вижда се на скрийншота, но ми отваря предишна страница с указания за подаване на документите. Благодаря на Кукумявка, че публикува! А за останалите ще следя, благодаря ви!
Пробвай с друг браузер или кеша да изчистиш. Преди няколко години пак при тях половината от темата виждаха оценките от изпита, другите не можеха.

# 485
  • София
И във фотогравското приемат документи до 29.06. Чакаме Вторник за графика.

# 486
  • София
Носят се слухове сред децата, че в художествената вече били над 300 записалите се.

# 487
  • София
Едва ли, защото ние подадохме в петък 26.06 и сме 150+, докато в другите 2 подадохме на 22.06 и сме 190+

# 488
  • 2 етажа над тавана
Някой знае ли дали децата могат да си видят изпитните работи от изпита за проверка на способностите и ако да - докога и къде?

# 489
  • софия
След изпита училищата обикновено обявяват дата на която мгат да се видят изпитните работи. Отивате, казвате си входящият номер и ви показват само вашата работа. Има преподавател от училището, който можете да питате за коментар по нея. Той обяснява какво защо как е оценена точно толкова работата. Преди време даваха да се снима, миналата година май не разрешиха. Не си спомням точно, но някой тук се оплака, че не са му дали да си я снима.

# 490
  • София
Някой знае ли дали децата могат да си видят изпитните работи от изпита за проверка на способностите и ако да - докога и къде?
В съответното РУО трябва да има график за показване на изпитните работи. Ама дали и рисунките могат да се виждат, както тези по математика и български?

# 491
Да, доколкото знам - питайте в училището, където е бил изпита. За 51 -во ми бяха казали датата и мисля от 9 до 14 часа, но тъй като няма да отида  не запомних за кой ден беше.

# 492
След изпита училищата обикновено обявяват дата на която мгат да се видят изпитните работи. Отивате, казвате си входящият номер и ви показват само вашата работа. Има преподавател от училището, който можете да питате за коментар по нея. Той обяснява какво защо как е оценена точно толкова работата. Преди време даваха да се снима, миналата година май не разрешиха. Не си спомням точно, но някой тук се оплака, че не са му дали да си я снима.
на мойто му бяха дали да си я снима в края на матурата в 3-то

# 493
Здравейте, моля някои от родителите на деца, учещи в НУИИ и НГПИ, да споделят мнение по отношение на разпространението и употребата на наркотици в тези училища. Има ли ги, често ли се сблъскват децата с тях? Това е едно от най-големите ми притеснения като родител и затова ме интересува дали са им на една ръка разстояние или има някакъв контрол.

# 494
  • софия
На същото разстояние са им като във всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт