Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 420
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, колко от вашите деца са се насочили към Н.Райнов на първо желание?
ние сме се насочили към Николай Райнов
Повечето не го харесват заради квартала
Притесняват се как ще се прибират децата
Изобщо не се притеснявайте. Ние сме в Райнов от миналата година. Децата се прибират без проблеми. А в училището са направо влюбени. Simple Smile През деня квартала е много спокоен.
Аз не се притеснявам, стига да ни приемат
Но други родители...
Колко деца са в паралелката за 7 клас?
Ходихме на уроците по рисуване и много ни хареса. И другите училища са хубави, особено 51 много го хвалят, но там май бала много се е вдигнал

# 466
  • София
За 51во май е повече Пи ар...или бъркам

# 467
Здравейте, момичета! Дъщеря ми ще кандидатства в НГПИ тази година и се опитвам да разбера кога ще е на изпит. Пише, че днес ще обявят на сайта, но до момента нищо не намирам. Някой знае ли нещо повече? Благодаря!

# 468
  • Sofia
Вчера си поплаках, като ги изпращахме в НГПИ. Толкова любими деца! Sparkling Heart
Имам си невероятен слънчоглед от абитуриентите, като го погледна, и ми се пълни душата.
Общообразователните предмети си се изучават в Свети Лука. Учителите са съвестни и си гонят материала.
Цветността на гимназията не си я давам за нищо друго! Атмосферата на училището е много яка.
Наистина има съвсем млади учители, и по специални предмети, и по език.
И не съвсем младите /аз съм на 42 например/ носим някакъв по-млад дух като цяло /така си мисля де/.
В строго академична среда не бих виряла, въпреки че самата аз съм възпитаничка на френска езикова.
Харесва ми шантавият стил на децата, прическите им, гримът им, облеклото им.
Душевността, погледът, перспективата, която имат и за която писа и Амели - съгласна съм с нея Flowers Four Leaf Clover
Гита Ог, аз не съм разбирач по рисуване, но понеже пък познавам всички ученици от 12 клас, веднага разпознах дъщеря ти, значи автопортретът й си го бива! Поздравления на момичето и от мен! Даровитото си е даровито. Има много талантливи деца!
Колкото до училищния вестник, можете да го намерите качен и на сайта ни - https://ngpisvetiluka.com/
От мен - късмет и успех на всички кандидатстващи след 7. клас Flowers Four Leaf Clover
От мен - късмет и успех на всички завършили успешно училище по изкуствата Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
П.П. Най-вероятно изпитът ще е само на 1 юли, но на два тура - от 8 и от 14 часа. Следете си информацията! Аз видях тук ей сега - https://ngpisvetiluka.com/static.html

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 11:59 от vihrogonche

# 469
  • по света
Здравейте, момичета! Дъщеря ми ще кандидатства в НГПИ тази година и се опитвам да разбера кога ще е на изпит. Пише, че днес ще обявят на сайта, но до момента нищо не намирам. Някой знае ли нещо повече? Благодаря!
И аз това исках да попитам ,пише че днес ще ни уведомят ...

# 470
  • Върху лъчите на Слънцето.
Половината ден мина, а информация нямаме. В два дни ли ще е изпитът, на смени ли, кой в колко часа трябва да се яви.... Вярно, че денят не е свършил, но все пак е хубаво вече да ни уведомят.

# 471
  • Sofia
До вчера вечерта все още се приемаха документи за кандидатстване, както си е по график.
Училището следва да пресметне краен брой кандидатсващи ученици и да ги разпредели по ателиета, спазвайки условието за дистанция между рисуващите по време на изпита и това как ще бъдат наредени спрямо постановката.
Това, което вече споделих е, че най-вероятно изпитът ще е на два тура, на самия 1 юли, единият от 8 часа, другият - от 14 часа, за да се разпределят всички ученици из стаите на гимназията.
Яснота ще има всеки момент в рамките на днешния ден. Още малко търпение и спокойствие проявете.

# 472
  • по света
До вчера вечерта все още се приемаха документи за кандидатстване, както си е по график.
Училището следва да пресметне краен брой кандидатсващи ученици и да ги разпредели по ателиета, спазвайки условието за дистанция между рисуващите по време на изпита и това как ще бъдат наредени спрямо постановката.
Това, което вече споделих е, че най-вероятно изпитът ще е на два тура, на самия 1 юли, единият от 8 часа, другият - от 14 часа, за да се разпределят всички ученици из стаите на гимназията.
Яснота ще има всеки момент в рамките на днешния ден. Още малко търпение и спокойствие проявете.
Много благодаря за информацията !Всички сме в предизпитна  треска ..

# 473
  • Sofia
Знам. И помня какво е.
Преди 2 години и аз се пекох на този огън.
Щото освен учител съм и майка.
Имам син, който сега завършва 9 клас във Фотографското.
Ама преди 2 лета той кандидатства и в училища към МОН, и в трите по изкуствата към МК.
Знам до последния момент колко бях тревожна и развълнувана.
Така че напълно ви разбирам тук всички. Затова и подавам информацията, която знам със сигурност.
И която не е в разрез с нарушаване на някакви тайни и тем подобни, тоест не ви издавам разни вътрешни неща от "кухнята" на училището.
Следя сайта на гимназията и фейсбук страницата ни, но понеже вчера на педагогическия съвет ни съобщиха горното, затова ви го казах и на вас. Сигурна съм, че не е проблем да го знаете и вие.
П.П. Пишещите отдавна тук знаят, че не кандидатствах за позицията "учител", преди да разбера къде точно ще учи синът ми. Не можех да му причиня да работя като учителка в същото училище, където е приет той самият. И понеже го приеха Фотография, чак тогава спокойно отидох на интервюто в НГПИ.

# 474
  • На един клон

# 475
  • по света
Много благодаря !

# 476
  • София
Трябва ли лично да се подават документите на приетите деца в художествените училища или мога и аз или друг? Че дъщеря ми ще пътува след изпитите и да знам как да си направя плановете.  По спомен миналата година не бяха ли към 350 кандидатстващите в Приложното? Чак се учудих, че сега са 288.

# 477
  • софия
Сега погледнах назад в темата, минлата година в приложното са били 362, а в изящното 223 (май).
Определено има отлив тази година, както и очаквах... Супер, опредлено е добре по-малката конкуренция за децата. Нека им е на късмет Simple Smile Ще стискаме палци, а вие ще се похвалите (задължително успешно)

между другото сега им заразглеждах сайта на приложното и ми направи впечатление, че тази годин вдигат бройките на метал - вместо 8 ще примет 16, но свалят тези на текстил- вместо 16 ще приемат 8. Останалите се запазват същите. (мързи ме да ги напиша пак в таблизка като предни години)

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 00:03 от Амели

# 478
За 51во май е повече Пи ар...или бъркам

В 51-во паралелката с рисуване е само една. Май повече наблягат на софтуер и хардуер. И както каза една приятелка, не е същото, както в училище, което е изцяло насочено към изобразителното изкуство. Нашият изпит беше там, миналата година. Децата го харесаха като база и го бяхме  писали като второ желание.

# 479
  • София
Не виждам къде в сайта мога да отворя тази информация Rolling Eyes
Също така не успявам да се добера до графика за изпитите в Полиграфията и в Художествената, моля някоя добра душа да ме ориентира!

Общи условия

Активация на акаунт