Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 393
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
Здравей, Furia Simple Smile
Стискам палци детето да се справи безупречно днес и да е спокойна Simple Smile
Прочетох, че има възможност оценката да се използва за Мон-ските училища, което е прекрасно. Имаш ли идея дали има някъде скала за приравняване на оценка към точки . Питам, защото моята щерка е с 58 т. от другия изпит и би било добре при един по-висок резултат от днешния изпит, да използваме оценката, за да има по-голям шанс. Тя иска Райнов най-много.
Благодаря ти предварително и стискам палци Simple Smile

# 556
  • София, център
Здравейте, днес в НГПИ са рисували конус, куб и цилиндър... взели са им телефоните, което означава , че ще рисуват една и съща постановка всички!
Детето се падна в голяма зала, в която са били с постонно присъствие на квестори и с 2 еднакви постановки, в двата края, за да се вижда добре от всички! Blush

И аз получих същото писмо като Фурия от РУО София и сега пък се чудя как да внеса тази служебна бележка, физически или с мейл... на кой мейл... ей, не мога от първия път да схвана и това си е...Joy

# 557
Рекламата тази година /8кл/ останаха с 1 по-малко още доста рано - преместиха дете по здравословни причини в друга специалност.Но другите две места са изненада и за мен.
Заради разделението на етапи на средното образование са пострадали часовете по спец предмети ,практиките и рисуването.
По общообразователните часовете са качени/това беше инфото още от родителската среща/.

# 558
  • Върху лъчите на Слънцето.
Някой на опашката? Grinning

# 559
  • София
Аз бях Blush

# 560
  • Ланкър, планините Овнерог
В класа на дъщеря ми в 8клас имаше промени. Бях писала по-напред. Много талантлива (беше с най-високата оценка от всички за всички специалности), но много проблемна. Не ходеше на училище, не изпълняваше задания, беше бягала от в къщи. Дадоха й няколко шанса, но в 8кл я изключиха. Не толерират, помагат, доколкото могат, но не си затварят очите. В 8кл на нейно място дойде девойка, с която дъщеря ми си пасна идеално и си станаха близки приятелки.
За предметите може да видите разписанието по класове на сайта в секция " за учениците"

# 561
  • София, център
Мммм да гения трудно се води... 
Някой да ме отвори, как се повлиава кандидатстването за университет от учебната програма на профилираните и тези нашите у-ща на МК? Защо е проблем...
Примерно иска да кандидатства медицина или икономика?!

# 562
  • Ланкър, планините Овнерог
Проблем е силно казано според мен,но определено предмети като биология, химия и подобни не се учат като в НПМГ например и се учат докъм 10кл по спомен. Въпреки че има и завършили НГПИ лекари (това от директорката съм го чувала)

# 563
Каква "тишина" е настанала...
Как са децата?
Blush

# 564
  • София
jatzka, благодаря! Писах в гугъл преобразуване на оценка в точки и излезнаха няколко таблици.

adiland, на мен РУО ми е близо до работата и ходих до него. Казаха с писмо до началника да се приложи и те ръччно ще я вкарат в системата.

Почти съм сигурна, че съм се разминала днес с някоя от вас Grin, моето дете излезна към 5, рисували са същата композиция като сутрешната. Била в стая с още 5 деца, мястото и било добро, но до прозореца, та е направила тен. Поуморила се, защото стола бил твърд Flushed.

# 565
  • София
За утре за изпита имам единствено мейл, в който пише че документите са входирани и са ни дали номер. Някой да е получил нещо допълнително? Нямам бланка, като в приложното.

# 566
  • софия
Хм, сега забелязох, че оценките за приложното ще излязат след като е минал и изпита в изящното. Предни години излизаха по-рано, и който беше доволен дори не отиваше в другото училище, което си беше вид облекчение за знаещите какво искат.
Тази година единствено фотографското може евентуално да се ползва с “приет съм на другите места” и дс има деца, които няма да се явят на изпит.

# 567
  • София, център
И ние имаме само с номер, а не е ли изпита от 8, а пък сега поглеждам пише от 7,30?

# 568
За утре за изпита имам единствено мейл, в който пише че документите са входирани и са ни дали номер. Някой да е получил нещо допълнително? Нямам бланка, като в приложното.
Няма бланка. Мисля, че няма да е нужна. Все пак им писах на Месинджър.
Аз направих екранна снимка на компютъра - писмото, в което съм получила входящ номер. Разпечатих я черно-бяла. За всеки случай - както пише в отговора. Blush
Но щом не са ни изпратили бланка предполагам, че ще е достатъчно децата да си знаят номерата. Blush

# 569
  • софия
adiland, явяване в 7,30, настаняване по стаи, старт в 8. Аз така ги разбирам нещата.

Общи условия

Активация на акаунт