Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 441
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
  • Ланкър, планините Овнерог
За Приложното имам представа от казаното и видяното от дъщеря ми. През април трябваше да са на практика във Велинград. Е, не бяха там, а във домашенград. Учителите се чудеха какви задачи да им дадат за рисуване. Рисува стаите в къщи, рисуваха хора по снимка. После снимат и изпращат за оценяване. По история на изкуството им даваха проект - пишат - пращат - оценка. В къщи беше станало като ателие - бои, платна, мазня. А как смърди от маслените бои или по-скоро от разредителя. От дипломните работи им отпаднаха някои неща за правене и по-добре, че домашния ни комп издъхваше, като отвореше едновременно Фотошоп и Илюстратор, по 15мин за запазване минаваха. Избутаха някак, но си беше тегаво.

# 421
  • София
Много, много тегаво беше със специалните предмети. Обикаляше да снима сгради, човека модел за годишния изпит също го изпратиха на снимка. А с дрехите до никъде - само рисуваха модели, без кроене, без шиене. Ама какво да се прави, и това ни дойде на главата.

# 422
  • sofia
Твоята девойка поне се е разходила физически да снима сгради, а моят отвори Стрийт вю, поогледа няколко  града и си избра.
По метал просто трябваше за направят два пъти повече проекти, вместо реалната изработка.
Иначе "практиката" беше рисунки по снимки.
Сега чакаме тройката по мат и може  да се каже, че годината е приключила.

# 423
  • София
Твоята девойка поне се е разходила физически да снима сгради, а моят отвори Стрийт вю, поогледа няколко  града и си избра.
По метал просто трябваше за направят два пъти повече проекти, вместо реалната изработка.
😂😂😂 Ориентирано момчето, не се е сетила моята.
Тая математика явно голям зор се оказа, снощи толкова се радваше на четворката, а аз пуфтях недоволно. Малко остана и край. 🏖

# 424
  • София
Който се е явявал на изпит за проверка на способностите в 140 СУ, може да звънне на телефона на училището за резултати. Да си похваля художника - 100т.

# 425
# 426
  • София
Браво на художника!
И от 3 СУ са излезли резултатите - много съм доволна.

# 427
  • sofia
Браво на отличниците!

Скрит текст:
😂😂😂 Ориентирано момчето, не се е сетила моята.
Тая математика явно голям зор се оказа, снощи толкова се радваше на четворката, а аз пуфтях недоволно. Малко остана и край. 🏖
Не е ориентирано, мързеливо е Stuck Out Tongue Closed Eyes Само да си вземе храна и до вц си вдига задника от компа. Чаак 4 му е писала по мат. Тази госпожа е дала много от себе си!

# 428
  • София
Браво на отличниците Flowers Hibiscus

# 429
Олеее, в училищния вестник сложили недовършения автопортрет на щерка ми.

# 430
  • На един клон
Олеее, в училищния вестник сложили недовършения автопортрет на щерка ми.
Е хайде, дай да го видим!
Явно и недовършен е бил достоен за публикуване! Flowers Tulip

# 431
Не бих казала. То кажи-речи е на скица само
Скрит текст:
Горе, най-вдясно
А имаше доста по-добри рисунки от практиката. Тази например
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 20:52 от Гита Ог

# 432
  • софия
Гита Ог! Срахотна! Мнооооого е добър автопортрета! ( и лично за мен е по-добър от работата, която показваш)
Страхотна е! Да  я поздравиш!

# 433
Страхотен е автопортрета, излишна скромност. Хубавото е хубаво дори и незавършено!

# 434
Чакай да не стане грешка от типа "мое дясно или твое дясно" Номер 9, недовършеното (личи си, че е такова, то коса няма). Тя специално хич не го харесва и е възмутена защо госпожата е дала тази рисунка за вестника.
Благодаря ви, учудихте ме, а хем аз всичко й харесвам, щото нищо не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт