Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 425
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Няма грешка. То св вижда кое е недовършено, но е страхотно. Напълно я разбирам госпожата. То по принцип учениците не си харесват автопортретите, не я слушай щерката! Работата и е мноого добра ( аетопортрета). Другата ( фигурата) не е лоша, но няма от заряда на автопртрета. Може да е академично вярна, но е дървена. Та, пак казвам автопортрета си заслужава напълно овациите!

# 436
  • София
Чакай да не стане грешка от типа "мое дясно или твое дясно" Номер 9, недовършеното (личи си, че е такова, то коса няма). Тя специално хич не го харесва и е възмутена защо госпожата е дала тази рисунка за вестника.
Благодаря ви, учудихте ме, а хем аз всичко й харесвам, щото нищо не разбирам.
А къде го видя новия брой на вестника?

# 437
  • Ланкър, планините Овнерог
Чакай да не стане грешка от типа "мое дясно или твое дясно" Номер 9, недовършеното (личи си, че е такова, то коса няма). Тя специално хич не го харесва и е възмутена защо госпожата е дала тази рисунка за вестника.
А къде го видя новия брой на вестника?
Във фейсбук страницата на училището https://www.facebook.com/1100643643441757/posts/1515101285329322/

# 438
Много добре разбрахме че е 9. Хубавите неща и недовършени се виждат. И при сина ми който е много по-малък често оценяват недовършени неща. Казват че е важно да се вижда собствен стил, линия, изчистеност, свобода, излъчване . Явно такива неща са видими и в недовършени работи. На мен много ми харесва и без коса

# 439
  • На един клон
Само можеш да е гордееш!

# 440
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря ви
Утре всичко приключва, ще им раздават дипломите и това беше. Много ми е криво. Много мрънкаха, че ги тормозят да рисуват и се беше зарекла да не пипне повече, но откакто никой не я кара, все е с таблета и рисува.
В това училище, а предполагам и в другите подобни, са на друга планета. Няма разделение учител - ученик, обстановката е приятелска.
На мен лично ще ми липсва, пък за нея не знам. Много хубав клас бяха.
Вчера им беше самоорганизирания бал. Само техния клас + 2-3 учителя. Ми, екстра им е било.

# 441
  • София
Благодаря ви
Утре всичко приключва, ще им раздават дипломите и това беше. Много ми е криво. Много мрънкаха, че ги тормозят да рисуват и се беше зарекла да не пипне повече, но откакто никой не я кара, все е с таблета и рисува.
В това училище, а предполагам и в другите подобни, са на друга планета. Няма разделение учител - ученик, обстановката е приятелска.
На мен лично ще ми липсва, пък за нея не знам. Много хубав клас бяха.
Вчера им беше самоорганизирания бал. Само техния клас + 2-3 учителя. Ми, екстра им е било.
Би ли споделила от тук нататък с какво ще се занимава дъщеря ти? Ще продължи ли да учи с рисуване?

# 442
  • София
Гита От, страхотен е автопортрета, очите му са живи, за разлика от фигурата, която е конструирана добре, но е сива и равна, за мен тя е недовършена, иска още работа за дълбочина (извинявам се, че критикувам непознат автор, но наистина смятам така).

# 443
  • София
Вие имате ли резултати в "приема"? От НСУ отказаха информация

# 444
  • 2 етажа над тавана
Вие имате ли резултати в "приема"? От НСУ отказаха информация

При нас не са излезли още, чудя се дали да звънна в Райнов.

# 445
  • София
В сайта на МОН нямаме оценка, само в сайта на училището, където се проведе изпита.

# 446
  • София
В сайта на МОН нямаме оценка, само в сайта на училището, където се проведе изпита.

И при нас е така. Предполагам, ще се появи по-късно.

# 447
  • 2 етажа над тавана
Публикуваха и в сайта резултатите, за който не е видял. Аз съм изключително доволна, детето още не знае, но и тя ще се зарадва предполагам!

# 448
Момичета, колко от вашите деца са се насочили към Н.Райнов на първо желание?

# 449
Момичета, от дълго време ви чета, а сега искам и да ви попитам и помоля за съвети...
Дъщеря ми ще кандидаства в НГПИ и се занимава с рисуване от дълго време.  А има и доста висок бал на матурите, с който ще се класира за  почти всички езикови гимназии.  Та сега имам дилема... ако я приемат  в Приложната и в езиковата, какво да изберем? Тя си обича и българиския, и английския, и математиката, и танците. Не само  рисуването. Колко се набляга на общобразователните предмети в Приложната? Как се справиха 12 клас с матурите? Само на специалните предмети ли е фокусът?  Разкажете ми,  миналите през гимназията, как ви се стори нивото на подготовката през годините? За специалните предмети въобще не питам. Опитвам се да намеря сравнение в обучението  между Приложната и езиковите като общо ниво на подготовка.
Дайте ми накакъв жокер, че май ще трябва да хвърлям ези-тура.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 20:23 от emzeperiks

Общи условия

Активация на акаунт