Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 374
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
  • 2 етажа над тавана
На Нгпи има разлепепи оценките от из ита на 1-ви юли.
Някой, ако е снимал резултатите, би ли споделил!?
Вярно, че утре ще ги качат и на сайта, но сега като знам и ме гризе любопитство.

# 601
  • софия
https://ngpisvetiluka.com/static.html
и по сайта има раздвижване...
минлата година не трябваше да се подава декларация за участие във второ класиране, нали? Тази вече трябва!

# 602
Ако до половин час някой не качи снимки, ще натоваря бебето и ще ида аз Simple Smile

# 603
  • софия
Ако до половин час някой не качи снимки, ще натоваря бебето и ще ида аз Simple Smile
олеле майко, сърце юнашко не трае. Направо си представям какво ви е! Мнооооого стискам палци на всички форумни деца!!!

# 604
  • 2 етажа над тавана
минлата година не трябваше да се подава декларация за участие във второ класиране, нали? Тази вече трябва!
Част от инфото още вчера го имаше, друго днес са качили явно.
Асита85, и ти явно нямаш търпение😀 Аз бих изчакала и до утре, къде сега ще ходиш с бебето

# 605
  • по света
Наистина ли ???Може ли някой наблизо да снима ???

# 606
Доста импулсивно се заканих, но не знам дали е редно...

# 607
  • софия
Доста импулсивно се заканих, но не знам дали е редно...
че защо да не е?

# 608
  • На един клон

ууаааааууууу, мислих си , че ше го направят, но толкова невероятно ми ицглеждаше, че дори не го споделих на глас!

Може ли някой да снима и да пусне снимките тук. това би било от огромна помощ на майките в темата!

Няма такжва нещо!

# 609
  • Върху лъчите на Слънцето.
Не виждам нищо ново.

# 610
  • софия

ууаааааууууу, мислих си , че ше го направят, но толкова невероятно ми ицглеждаше, че дори не го споделих на глас!

Може ли някой да снима и да пусне снимките тук. това би било от огромна помощ на майките в темата!

Няма такжва нещо!
Какво нещо няма?

# 611
  • На един клон
Няма списъци на вратите.
Има списък на разпределението по стаи, но не и резултати.

# 612
Преди час имаше всички оценки, заедно с неявилите се.

# 613
  • София, център
Имало е залепени листове с резултати със сигурност защото ми се обадиха да ме питат мога ли да отида да снимам, но е странно ако сега ги няма...

# 614
  • софия
вероятно по практики от предни години са си ги качили веднага след като са били готови и като е станало ясно, директорката е разпоредила да се махнат, защото в крайна сметка е обявено, че ше е утре вечер. А може да имат и договорка с изящнто да не казчват оценки преди да мине и техния изпит...
Е, хубав подскок се даде на темата, дано няма припаднали и тръгнали натам вече...

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 21:54 от Амели

Общи условия

Активация на акаунт