Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 5

• 36 335
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Резултата е 3,42 Disappointed Relieved
Надявах се за повече, но това тоста тъжна оценка.
Няма да ходи в Художественото, така че ни остава надеждата на 7ми да се справи по-добре.

# 661
  • софия
не се обезкуражавайте. Утре нека си отиде в изящното. тук преди година/две сме били свидетелеи на такива рокади - деца с 3,50 са имали над 5 в изящното и обратното - такива с 5,50 са били с 3, 50 .
Много са факторите, които влияят. И кое място ще им се падне, и дали е им пасне постановката и дали са в кондиция и дали музата ще е с тях... Нека си отиде на изпита утре, а след няолко дни във фотографското ще е поне с една единица нагоре оценката. Сигурна съм.
И! не спирай да следиш класиранията.

# 662
  • На един клон
Страхотни сте!

# 663
  • софия
кукумявка, я кажи, че те мисля - нали не сте вие дето горите с 4,33
Тоест ако ми е вярна мсетката би трябвало да влизате?
Що не биете фанфари бе хора?

# 664
  • На един клон
Не горим, мисля.
Сметах като ненормална по най-първобитния начин досега,
понеже акъла не ми го побира какви формули да сложа на ексела.
Изкарвам го нещо като твоето и би трябвало да влиза.
Фанфари ще бия със сигурност, само мааалко задържам да го видя черно на бяло. Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 03:01 от Кукумявка под прикритие

# 665
  • софия
и аз не се справих с ексела., с него само си ги подредих по низходящ ред оценките. После ръчно, с помощници, действах!

# 666
Амели, и аз така ги докарах Simple Smile

Ние сме под чертата. Има 4.00. Яд ме е

# 667
  • София
Не се отчайвайте предварително, до 3-то класиране големи размествания стават. Де факто в трите училища кандидатстват едни и същи деца и се наместват. Само нервите са повече и чакането.

# 668
Здравейте, дъщеря ми е с 5.58 и си влиза в металите, хепи сме.
Вчера в Художествената хич не й допадна композицията и организацията на изпита, листата също не й харесаха (за което я предупредих, но кой ли да ме слуша...).

Благодаря за труда на Амели за списъка!

Ние няма да ходим във Фотографското.

Стискам палци всички дечица да попаднат там, където ще е най-добре за тях!

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 07:35 от DaVinci

# 669
Благодаря за усилието, Амели!
Дъщеря ми е в металите по второ желание, а те са си страхотна специалност. Ще изчакаме и резултата от изящната и ще решаваме окончателно, но май все пак ще избрем училищата към МОН. Тя има много интереси и силното профилиране доста я плаши. Може би ако имаше отлична оценка щеше да каже - за там съм, но сега...

# 670
  • софия
Момичета, На второ класиране, което е само след седмица, ще видите колко много ще се размести картинката. Имайте предвид че поне едно 20 деца( според мен и повече) няма да се запишат, защото са писали всички училища, но категорично  предпочитат примерно изящното./фотографското. За тези с 4 съм сигурна, че имат шанс. Преди години помним и прием с 3,75 и надолу....
Споко, нека не ви е яд,  имайте още една седмица търпение!
Продължавам да ви стискам палци! На приетите честито Simple Smile ( макар и  нез официална класация).

Успех на децата днес в изящното! Ама голям късмет им е тов дъжд. Само си предсатвявам колко ще е тъмно в стаите. Дано просветне малко.

# 671
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от мен.
По пресмятания та на Амели/благодаря за което! /дъщеря ми влиза по 2 желание дърворезба с 4,42.
Тя обаче рязко си промени желанието за училище сле изпита за проверка за способности и сега най-желано ѝ е Райнов. Така че ще чакаме да видим как ще са класиранията и е силно вероятно да освободим място в приложното.
А и от изящните иска да види резултата. За фотографското няма да кандидатства. Така че според мен и децата с по-ниска оценка е възможно да се класират, макар и не на първо класиране. Още малко търпение просто трябва да имаме!
И браво на всички деца - всеки от вас си знае какво старание и подготовка е вложило всяко дете за тези изпити!

# 672
Момичета, благодаря ви за съпричастността!
Дъщеря ми е с 5,17 и влиза в Приложната по първо желание. Сега ще чакаме и класирането в езиковите гимназии и.... каквото си реши тя.

# 673
  • София, център
Почти бсолютно съм сигурна че деца с 4 и под 4 , ще влязат
 (80 деца по-малко кандидатстват все пак, имаме 3 у-ща в които да се пръснат, а и деца с високи оценки на НВО, които се чудят между ЕГ и въобще между МОН и МК)...
Имам от миналата година на приетите деца по оценки и второто класиране... искате ли да ги кача?

# 674
  • софия
Почти бсолютно съм сигурна че деца с 4 и под 4 , ще влязат
 (80 деца по-малко кандидатстват все пак, имаме 3 у-ща в които да се пръснат, а и деца с високи оценки на НВО, които се чудят между ЕГ и въобще между МОН и МК)...
Имам от миналата година на приетите деца по оценки и второто класиране... искате ли да ги кача?
Ама естествено! Качвай!

Общи условия

Активация на акаунт