Избор на столче за кола - 3

• 49 680
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кошчето за кола и моят син не си го харесваше,беше някакъв ад возенето след петия му месец.Но мисля че панаир щеше да има в каквото и кошче да го сложа,а не че конкретно неговото не му харесва.Позицията според мен го изнервяше.
На 11 месеца се принудих да взема столче и лудницата приключи.

# 196
При нас лузницата прислючи, когато точно навършвайки 1 г малкият започна да повръща невъобразимо много в колата. Почнахме да пътуваме на обедния сън и вече е мирно и тихо Joy
Но до морето и обратно поставихме световни рекорди по бавно придвижване...

Обаче Бритакс Еволва 1-2-3 имам чувството,  че не му е удобен и май ще го сменям. Само не знам с какво.

# 197
Такааа, да споделя. Оказа се че когато не съм с него на задната седалка, пътува спокойно. Само около втория час явно се уморява и помрънква. Баткото и той е отзад с него и се занимават двамата. 🤣🤣🤣🤣. Дано само да не е било само за вчера. Столчето ни е GB IDAN.

# 198
Ако за някого е полезно, пускам линк, в който се сравняват Britax dualfix 2 r, dualfix i-size и dualfix m i-size. То едно висше му трябва на човек да си избере столче Blush

https://www.buggybaby.co.uk/blog/2020/02/difference-between-dual … size-m-i-size-2r/

# 199
Здравейте,днес обиколих няколко магазина за да разгледам столчета за кола,разбрах,че поне в тези магазини голям избор няма от групата 9-18кг,или са 0-18кг,9-36 или 15-36кг.Детето ми е на две години ,98см,12.500кг,според вас на коя група трябва да се спра,защото в единия магазин ми предложиха 15-36кг,а аз не съм сигурна дали е редно да слагам детето в по-голямо столче,а в другия консултанта според мен нямаше достатъчно знания,а предлагаше най-скъпото.Искам да купя столче което вмомента да ползвам,не след 6--12месеца,да е възможно най-сигурното,исках да разгледам столчетата на Be safe ,но в Пловдив никъде не намерих да се предлагат.

# 200
Здравейте!
Търся мнения за Concord Reverso Plus.
Благодаря!

# 201
Здравейте,бихте ли ми казали какви кошчета за кола може да паснат Cybex priam?

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 14:53 от villygdr

# 202
Здравейте,бихте ли ми казали какви кошчета за новородено може да паднат Cybex priam?
Вили, ако имаш в предвид кошници/ столче за кола...Priam е съвместим с ъс Cybex естествено, Nuna, Maxi-cosi и be safe. За тези знам, сигурно има и още. На нашият Priam съм слагала Cybex, Nuna и Be Safe.
В интернет пише каква съвместимост има всяка количка. Ако сте си харесали конкретно столче просто напишете “Is (столче X) compatible with Cybex Priam?” и ще ви излезне. За някои е нужен адаптер, за други-не

# 203
Алексче, благодаря. Точно за кола имах предвид Редактирах си поста. 🤣🤣, а ако трябва адаптор, то за количката ли се търси или за столчето?

# 204
Споделете мнение за https://ohoboho.com/cybex-stolche-za-kola-pallas-m-fix-sl-9-36kg..html Благодаря предварително.

# 205
Алексче, благодаря. Точно за кола имах предвид Редактирах си поста. 🤣🤣, а ако трябва адаптор, то за количката ли се търси или за столчето?
Ами той трябва да е и за двете. Примерно адаптер за столче Макси Кози за количка Сайбекс Приам. Ако не бъркам адаптерът за Сайбекс, Нуна и Макси Кози е един и същ, но не съм абсолютно сигурна.

# 206
Здравейте! Търся мнения за това столче на Britax.
https://m.emag.bg/stolche-za-kola-britax-romer-first-class-plus- … 372/pd/DVY56FBBM/
Едната ни кола не може да се използва с isofix, затова се насочихме към този вариант. Бебето ни е почти на 2 месеца. Може и други подобни предложения за столче, благодаря!

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 16:36 от Dreamer_19

# 207
  • Пловдив
Споделете мнение за https://ohoboho.com/cybex-stolche-za-kola-pallas-m-fix-sl-9-36kg..html Благодаря предварително.
Препоръчвам да се пробва с детето. Бях се насочила към същия модел и почти бях готова да го взема, но отидох в реален магазин да го видя и пробвам с детето. Ами беше и тясно вътре. Дават го от 9 до 36 кг, тя беше 12-13 кг когато го пробвахме. Предният предпазител като се сложеше пред детето, не оставаше грам място да си мърда краката, направо опираше в тях, като в същото време не можеше да пасне добре на мястото му за поставяне. Знам, че той се ползва само докато детето е в първа група или до 18 кг, след това е без него, но тя нямаше дори 15 кг, а беше само на 1г и затова се отказах. Затова, ако е възможно проба с детето.

# 208
Специално на Cybex pallas m-fix има една подложка под тапицерията, която се маха, когато детето стане достатъчно голямо и бордът започне да му стяга.

# 209
Здравейте. В процес сме на търсене на столче за малката дрисла. От толкова много четене вече се оплетох(две теми четох назад). Дайте съвет за много добро столче за кола за палава девойка на 1г.1м. 9 кг. 70 см. Нямам лимит ако трябва ще го отложим с месец,два за да съберем парички, но ми се иска да го използваме по-дълго. Гледах Cybex Sirona ( вижда ми се малък коша- сега сме с Peg perego primo viaggio - сходни са като чели), гледах и pallas.  Имам приятелка с maxi cosi. Recaro гледах също spot young, monza ( monza май по ми хареса), be safe гледах разнопосочно май нищо не избрах. Britax dualfix пак ми се вижда малко. Не видях нито едно столче с 5 точков колан ( малката се измъква от перегото- той е с 3) имали такова животно изобщо.? Искам сигурно столче, защото аз съм отпред, а тя отзад и много ме е страх. Рядко има кой да стои при нея, както споменах се за измъква от коланите, а аз съм толкова наплашена от катастрофи вече, че ми трябва малко спокойствие. Сайта за Краш тестовете ми изчезна, ако някой го сподели ще съм благодарна. Та извинявам се за дългия пост, ако някой се навие да ми помогне с избора ще съм благодарна много.

Общи условия

Активация на акаунт