Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 24 950
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Американските радикални феминистки бяха бесни (в Туитър имаше много отзиви), че е решила да пише роман за Сноу.
Тези хора трябва да се лекуват - живеят с някакви абсолютно грешни представи, че могат да нареждат какво да се пише, какво да се показва по телевизията и във филмите...

# 481
  • Чужбина
Bradley Walsh и Tosin Cole напускат Доктор Кой.

Четох предложения шоуто да бъде преименувано от Dr Who на DR WOKE.

# 482
Не знам, дали сте писали назад за The Stand. Не съм чела книгата, щото не съм фен на Кинг, но пише, че е фентъзи, т.е. не е ужаси.
Никакви ужаси няма в The Stand. Гледала съм стария мини сериал от 1994. Не е лош, но не е и от най-добрите екранизации по Кинг. Дано новата версия да е по-добра.

# 483
  • Чужбина
Загледах се в корейския Лунни любовници. Много красиви актриси и актьори.

# 484
  • София
Американските радикални феминистки бяха бесни (в Туитър имаше много отзиви), че е решила да пише роман за Сноу.
Тези хора трябва да се лекуват - живеят с някакви абсолютно грешни представи, че могат да нареждат какво да се пише, какво да се показва по телевизията и във филмите...

Френските не са по-назад. Виж цирка с Полански на сезарите.

# 485
И все пак са малцинство. Скоро на медиите ще им писне от тях и ще престанат да ги отразяват.
Може би не в САЩ и Англия, но в Европа и по света със сигурност.

Хареса ми как в сериала за холограмата, единственият американец присъства за 1 минута в епизода и единственото, което видяхме от него, беше опит за сексуален тормоз Simple Smile

П.п. да добавя, че французите не трябва да са ни пример за нищо - вече няколко години протестират като бесни, но Макарона няма намерение да им отстъпи. Ако това беше в България, тоя да е изгонен от страната още след първите протести.

# 486
  • България
Загледах се в корейския Лунни любовници. Много красиви актриси и актьори.
Нали.
Планирам скоро да го повторя само заради актьорите и декорите.
Историята е малко тъжна за вкуса ми.
Китайската версия има и втори сезон в наше време, но четвъртият принц там не е толкова магнетичен и не знам дали да гледам.
 Сега започвам Викторианската готика.

Честит празник на всички, които празнуват! Hug

# 487
  • Чужбина
Влюбена съм в 8-мия принц.

Чек-нах им височината. 8-мият е 182 см, четвъртият е 178 см. 8-мият е за мен.

Ако го засечете някъде по други сериали казвайте. Има най-невероятният профил на света.

Китайската версия как се казва? Scarlet Heart ли?

# 488
  • България
Ели, влез от този линк:
https://mydramalist.com/15999-moon-lovers-scarlet-heart-ryeo.
Надолу, като превъртиш ще видиш актьорите, като цъкнеш на интересния ще ти излезе филмографията му.
А ако гледаш трейлъра към сериала, отстрани излизат подобни или такива с участието на актьорите.

Да, осмият е съвършен, но аз искам четвъртия, така че имаме сделка.

# 489
Прегледах каста, но само един от актьорите ми е познат - ето този : https://mydramalist.com/people/9428-ji-soo
Гледала съм го в сериал за едно момиче със свръхестествена сила (буквално - физическа сила): https://mydramalist.com/18894-strong-woman-do-bong-soon
Има комедийни и криминални елементи. Не е лош, за забавление става.

# 490
  • Чужбина
4-тият принц май е доста търсен актьор. И в американски продукции е участвал.

А тоя 8-мият има леко гърбав нос. Приказен. Харесвам мъже или с прав (Мадс Микелсен) или дори гърбав нос (Педро Паскал):

Скрит текст:

От актрисите има и с доста европеидни черти. Едната кралица е много красива.

# 491
  • България
4-тият принц май е доста търсен актьор. И в американски продукции е участвал.

А тоя 8-мият има леко гърбав нос. Приказен.
Да, носът му също е съвършен според мен, защото обичам хора точно с такива носове.
Обаче четвъртият е страхотен актьор, направо завладяващ.
В някои сцени, особено с прибраната коса си е откровено грозноват, но пак го гледам с други очи Heart Eyes.
Осмият е картинка и дотам, може и ролята му да е по-скучна, може другият да е по-добър актьор или в крайна сметка да важи правилото "вкус другар няма". Smiley

# 492
Къде са тия принцове

# 493
  • Чужбина
В корейския сериал Лунни любивници. Има го в нета с бг субтитри някъде. Като приказка е.

Направо се чудя, как така не са направили корейска Игра на тронове. Ще им се получи супер с тия актьори.

# 494
  • България
Аз искам продължение със същите актьори.
Ще изгледам втори сезон на китайската версия, но няма да е същото.
Първо го изтеглих от руски торент, но тръгна и от бананите -  Scarlet Heart.
Сега погледнах, че има сийдъри. Когато го търсих първо не тръгваше, после се появи един, в момента има трима, шестима сийдъра.

Поне три, четири дни ходих като омагьосана. Гледах по седем часа всяка вечер, докато приключа със сериала и едва излязох от филма. Laughing
Отдавна не бях гледала нещо, което може толкова да ме завладее.
Сега съм на шести епизод на Викторианска история (или готика), та направих връзка със Земята и се приземих.

Общи условия

Активация на акаунт