Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 25 980
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
Намери ли го с корейско аудио или гледаш с руското?

Майкъл Шийн не е много слаб и в Поличбите, тук брадата го прави да изглежда по-пълен:
Скрит текст:
Не съм на 100% сигурна, но май и в книгата се споменаваше, че Азирафел обича да си похапва и не е слаб...

# 376
  • Чужбина
Никой не гледа The outsider / Другият.

Жалко. Искаше ми се да чуя отзиви.

# 377
Не обичам хоръри, гледам ги само по изключение. Мисля, че в общата тема за сериалите се споменаваше, но не помня подробности, може би там има отзиви. https://www.bg-mamma.com/?topic=1181599.15

# 378
  • Чужбина
То това не е много хорър. По-скоро е мистерия/свръхестествено. В Уики са писали хорър, но в IMDb правилно са го квалифицирали като мистерия.

# 379
Някой гледал ли е Continuum?
Снощи ми попадна случайно и почти изгледах 1 сезон. Не си спомням да сме коментирали покрай темата за пътувания във времето.

# 380
  • България
Намери ли го с корейско аудио или гледаш с руското?
С руското гледам. Идеално озвучено, че и многогласово.
Изтеглила съм класики с руско аудио, при някои дублажът е като на видео касетите едно време Sweat Smile.
Но тук преводът е направен от професионалисти.

# 381
Аз гледам от време на време Кухня на руски, но просто предпочитам всичко да си е на оригиналния език. Когато се налага, правя и компромиси...

Не съм гледала Континуум, но не помня точно защо никога не съм го пробвала - сигурно е имало много други сериали, които съм следила и не ми е останало време за него... 

# 382
Аз гледам "Другият",харесва ми и чакам с нетърпение финала.Взех си и книгата за след това,за това което са пропуснали в сериала.

# 383
Сега изгледах новия епизод на Проект Синя книга - стават  все по-документални, но е интересно. Ако на някой му е любопитно как изглежда актьорът, който изигра Балки Бартокомус, може да го погледне. Мислех, че вече не е актьор и се изненадах (преди време бях чела някъде, че се занимава с имоти).

# 384
  • София

Гледаме го не малко хора. Аз пиша за него основно в общата/главна тема за сериалите.
Иначе е добър и ти го препоръчвам.

# 385
  • Somewhere far away

Гледаме го не малко хора. Аз пиша за него основно в общата/главна тема за сериалите.
Иначе е добър и ти го препоръчвам.
Гледам гледам, даже и книгата прочетох и вече виждам разликите. в началото се придържаха повече към книгата, сега почнаха да си измислят странични неща,  но като цяло е добър сериала.

# 386
А може ли един спойлер от книгата,защото още не съм я чела а ми е интересно. Само с да или не ако може 😊.Ще се разбере ли историята около смъртта на детето на детектива?

# 387
  • Бургас
Някой гледал ли е Continuum?
Снощи ми попадна случайно и почти изгледах 1 сезон. Не си спомням да сме коментирали покрай темата за пътувания във времето.

Аз съм го гледала, отдавна беше. Не е лошо сериалчето, хареса ми.

# 388
  • България
Феновете на "Под наблюдение" ще харесат последните епизоди на корейския сериал, който предложи Петя. Hug

# 389
  • Чужбина
Корейският сериал как точно е на английски?

Има ли го онлайн някъде?

Общи условия

Активация на акаунт