Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 25 956
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Също и Гъмбол и Дарвин Joy

# 436
  • Чужбина
няма пошлост в това, което съм видяла в гледаното до този момент.
Това е основно предимство.

Не разбирам, защо всички вярват, че шокиращите секс сцени привличат толкова много хората.

Който иска да гледа секс, си има жанр за цялата тая работа.

Имам чувството, че не мога да понасям Фасбендър заради голите му сцени. В момента, в който го видя, и само това ми е пред очите. Имам фотографска памет и ми се драйфа.

Наскоро видях, че и Франсоа Арно се е снимал чисто гол. ПаднА ми в очите, а толкова много го харесвах.

# 437
Мисля си, че модата тръгна от ГоТ - и преди имаше доста голи сцени, но не и в такова количество - а и заради рейтингите му много режисьори решиха, че това е част от формулата на успеха(знам, въпреки че не съм гледала сериала).

Сега пак гледах за холограмата - двамата с главната героиня ми напомнят за Балтар и Каприка 6 - и тя така върви и си говори с въздуха, без да се притеснява от нищо... 

# 438
  • София
Голи сцени е имало и преди ГоТ. Просто при ГоТ имаше от всичко и по много. Дързък и шокираш сценарий, не си сигурен за живота на никого, обрати, ножове в гърба, изключителни персонажи, скандални сцени и още и още. А и тематиката е особено натрапчива и любима за масата народ. Историческо фентъзи. Хем е измислено, хем осъзнаваш, че не, а и легендите свързани с героите нямаха край и всичко бе уникум. Поне първите 4 сезона.
Те сега много пишат навсякъде. ГоТ наложил това, наложил онова, не знам си какво наложил. Истината е, че имаше много силен сценарий и визия, а от там вече много лесно можеш да ставаш законодател на каквото си искаш. Simple Smile

# 439
  • Чужбина
Мисля си, че модата тръгна от ГоТ - и преди имаше доста голи сцени, но не и в такова количество - а и заради рейтингите му много режисьори решиха, че това е част от формулата на успеха(знам, въпреки че не съм гледала сериала).

Четях преди клюкини в американските форуми за актьорите (предимно за Кит и изневерите му) и за ДиД. Та клюкините от снимачните площадки са, че ДиД искали да привлекат и по-перверзната част от феновете с тия сцени.

Но и в книгите има перверзии. А и самият Мартин потвърди, че Лорас и Ренли са гей. Не е съвсем като съшито с бели конци, както, например, е в Counterpart, където всички жени бяха или к*рви или лесбийки.

# 440
Знам, че имаше, но не бяха чак толкова начесто. Едно време, като ученичка, ми беше неприятно да гледам италиански сериали, защото горе-долу няма италиански сериал (бил той процедурен, исторически, романтичен), в който главните герои да не се покажат голи. Неприятно ми е, не съм нудист, не искам да знам как изглеждат тези актьори и актриси без дрехи.
Но в американските определено не беше толкова обичайно.

Пример за горното - сяда цялото семейство да гледа Елиза и изведнъж посред епизода лъсва тлъстата гръд на някоя от героините... Минавам си и без това...

# 441
  • Чужбина
Не знам, дали сте писали назад, че снимат Brave New World с Хари Лойд.

И Деми Мур ще участва.

Но гледам, кастът отново е мулти-култи.

# 442
  • Вестерос

Сега пак гледах за холограмата - двамата с главната героиня ми напомнят за Балтар и Каприка 6 - и тя така върви и си говори с въздуха, без да се притеснява от нищо...  
Не е от ГоТ.
Модата тръгна от сериалa Rome, после се доразви с True Blood. Още като видях 2011 , че ГоТ е на hbo бях сигурна за голите сцени.

# 443
  • София
Тръгва нова НФ/драма на Хулу в 8 епизода (минисериал).
В HBO.GO тръгва от идната сряда.
Тайна разработка (Devs)
https://www.imdb.com/title/tt8134186/?ref_=nv_sr_srsg_0
Аз ще го гледам.

# 444
Видях му трейлъра преди около седмица, май го сложих в темата (не помня, не съм сигурна).
Прилича на интересна конспирация, може да го погледна. Simple Smile

# 445
КАто казахте HBO Go, погледнах там и от 6ти март ще започне още един сериал. "Кръстчета и нули" (NOUGHTS + CROSSES) на BBC се базира на трилогия от юношески книги в които се разказва за антиутопия в която Африка е завладяла Европа и чернокожите са били господари, а белите роби. Действието се развива в алтернативен 21ви век, главната героиня е член на управляващата класа, а героят е наследник на бивши роби. Ще ми е интересно да му хвърля поглед, за да видя как ще представят обърнатата история.

# 446
Звучи доста интересно,със сигурност ще му дам шанс.

# 447
  • Чужбина
От форума разбрах, че доста голям процент българи не харесват жълтата раса, но ако не си от този процент почти не се съмнявам, че ще се насладиш на видяното.

Много голяма част от азиатските актьори имат пластични операции, за да приличат повече на бели. Особено очите всички си оперират.

Загледах се в Холограмата. Хареса ми мис Ко, но не съм сигурна, дали няма някакви интервенции по лицето или пък е някаква смеска:

Скрит текст:

Иначе, от азиатците повече харесвам типа на кралицата консорт Jetsun Pema:
Скрит текст:

В БЗГ номер 8 (Грейс Парк):
Скрит текст:

И двамата родители на Грейс са корейци.

# 448
Корейците наистина си правят много операции, но май не за да приличат на европейци - веднъж гледах предаване, в което се обясняваше подробно какво харесват и защо. Бялата кожа се счита за типична за благородниците още от древни времена, а жълтеникавата - за простолюдието. Затова обичат избелваща козметика.
Двойните клепачи и носовете може би са модерни от по-скоро, но трябва да се има предвид, че те не харесват особено европейците (изглеждат им груби; има интересни видеа, в които журналист пита хора по улиците дали харесват западняци и кои са им любимите американски звезди - повечето си предпочитат техните и не знаят имената на звездите, има само 2-3 изключения) . 

А това, че си правят ужасно много операции е някаква съвременна мода/култ към красотата. Доколкото знам, южно-корейските пластични хирурзи са най-добрите в света и правят най-сложните операции. 
Не само актьорите, а всички, които имат пари, си сменят физиономията)) Чела съм, че било нещо обичайно за родители да подарят пластични операции на децата си, когато завършат училище (и основно са за лице - нос, клепачи, челюст).

Тази бизнес дама от сериала за холограмата, според мен има корекция на устни, което не е много често срещано.
Има и актриси без корекции - тази от сериала за русалката уж не се е оперирала:
Скрит текст:

# 449
  • Чужбина
Петя, а какво си правят на носа? Стесняват ли го?

На курсовете ми по език, които преди 100 години посещавах в Германия, имаше много азиатци. Споделяха, че сините ни очи им изглеждат страховито, но пък харесват формата на очите ни.

Току що пак погледнах каста на Колелото на времето Rage:

https://www.imdb.com/title/tt7462410/

Пише да го чакаме през 2021-та обаче.

Общи условия

Активация на акаунт