Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 24 858
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • Чужбина
Имаха възможност да кастнат азиатци за сериала Властелинът на пръстените, но не го направиха.

Според мен, политкоректно не означава + азиатци, а означава + чернокожи.

Вижте, че изобщо не рекламират смесени бракове с азиатци, а само бели с чернокожи. Кардашиан фемилито чак успя да си смени расата с пластични операции и лосиони, и грим за тен.

Трансрейшълите все се правят на африканци.

Тази година пак обвиниха БАФТА, че нямало дайвърсити, но дайвърсити не означава азиатци. Имайте предвид, че в Англия има 3.5% чернокожи, в Шотландия са 0.7%, в Северна Ирландия са 0.2%, а в Уелс - 0.6%. Колко процента тогава трябва да е дайвърситито, като във Великобритания всъщност няма толкова много чернокожи актьори?

Не, те просто искат да раздават награди по расова принадлежност, а не по заслуги. От това по-големи расисти ... здраве му кажи.

Сигурна съм, че в Азия ни се чудят на акъла.

# 616
Расово разнообразие в американските сериали и филми означава да са представени най-значимите малцинства в САЩ - това не се прави от благородни подбуди, а за да се достави удоволствие на въпросните малцинства и те да кротуват.
Тези, които нямат значимо присъствие в страната или просто не са размирни, нямат значение (за "прогресивните" активисти).

И аз мисля, че машините могат да имат душа - ако приемем, че душите съществуват, в нито една религиозна книга не пише, че само биологичните същества имат души.

# 617
  • България
Точно това имам предвид, Ели.
Няма политкоректност, а заместване на бялата раса с черната.
Жалко за тези, които не го виждат, но донякъде ги разбирам.
За миг си представих, че ни натрапват корейци, ами сигурно нямаше да ритам много, нищо че преди всичко предпочитам себеподобни.
Пълно е с негролюбители, краят е неизбежен.
Благодаря на корейците за техния национализъм и непукизъм.
Ще си гледам корейските сериали с корейци, които ми дават шанс да видя нещо с историческа достоверност даже когато се отнася за фентъзитата.
Все пак в Корьо и Чосон предпочитам корейци, а не черни.
На девети епизод от The Scholar Who Walks the Night съм.
Ти изгледа ли го?

# 618
  • Чужбина
На девети епизод от The Scholar Who Walks the Night съм.
Ти изгледа ли го?
Не, и аз съм на 9-ти епизод.

Чакайте да ви покажа, Джун-Ги колко грозно бебе е бил:

Скрит текст:

Като извънземен Joy Joy Joy

Корейците имат голям проблем с раждаемостта. Това е държавата с най-ниска раждаемост в света.

# 619
  • България
Сладур!
Ушаците на корейците са много сладки. Joy
Това не са просто "уши".

# 620
  • Чужбина
Колкото повече го гледам главния вампир, толкова повече ми харесва:
Скрит текст:

От него ще излезе егати и елфа.

Само като си помисля ... Вещерът щеше да стане егати и сензацията с подобен елф.

Дриадите, вместо тия грозници, трябваше да са азиатки, с боядисана в зелено или червено кожа. Щеше да е супер гледка.

Някой успя ли да гледа 3-ти епизод на Девс?

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 12:55 от Eleonora_27

# 621
Изгледах 3-ти епизод на Девс,
Скрит текст:
нищо съществено не стана - поне що се отнася до Машината (или каквото е там). Защо дават само стареца и детето - мислех, че в сградата има повече програмисти? Единственото, което се изясни категорично, е че Лили знае какво прави и няма да отстъпи. Напълно й повярвах, че е шизофреничка, изненада ме Satisfied
Сега ще си наваксам с Авеню 5.

# 622
  • България
Да, страхотен вампир!
Останаха ми четири епизода от бродещия учен.
Скрит текст:
Чудя се корейците по такива жени ли си падат - недорасли, инфантилни, невъзпитани и много пиещи. Joy
Третото пиянде около И Джун-ги, което гледам, отделно че не ми харесват и като визия.
Помощничката му - мадам е много по-красива, възпитана и отдадена на каузата му + на него самия, обаче не, ще харесваме хлапето. Joy

# 623
  • Пазарджик/Лондон
Аз с вампирския сериал и тунела нещо не можах да се разбера, но пък загледах Arthdal Chronicles и засега бива:).

# 624
  • България
И Arthdal Chronicles ми е в списъка.
Добър ли е?
От вампирския си набелязах още един фаворит, забелязах го още в Аранг и магистратът:

Скрит текст:
Сега гледам филмографията му.
Сигурно ще изскочи още някой фантастичен сериал/филм оттам.

# 625
  • Чужбина
Невероятно лице и невероятно тяло. 184 см е висок. И какъв глас. Тръпки ме побиват. Търсех видео, за да проверя, дали му е наистина такъв гласът:
Скрит текст:

Жените им:
Скрит текст:
са отвратителни. В азиатската тема ги наричат корейски кифли. Явно са нещо като аналог на българските кифли.

Според мен, тази индустрия в Южна Корея е основно за жени и мъжете правят всичко възможно, за да се харесат на тях.
Не ми харесват жените им. Само мъжете им са хубави. За сетен път се убеждавам, че французойките, рускините и украинките са най-красивите жени.

# 626
Аз като цяло нямам много любими женски персонажи (повечето са ми безразлични, има много, които ме дразнят и няколко, които харесвам), на външен вид азиатките ми харесват, но естествено - не всички. Примерно Грейс Парк (от БЗГ и Хаваи 5-0) ми харесва и все още изглежда много млада за възрастта си. Тя е 100%-това корейка генетично, въпреки че е родена в САЩ. И не си е правила операции, за да си изостри лицето.
Харесвам и някои актриси от азиатските сериали.
Тези с кифленското поведение са дразнещи, а също и тези с необяснимите морални ценности. Но може и по-зле - ако сте гледали индийски сериали (по едно време бяха модерни), там абсурдът в поведението на жените е ужасяващ и разтърсващ! Но пък от друга страна, героините от западните сериали също имат странен морал и нелогично поведение, макар и в съвсем друг смисъл...

# 627
Изгледах още вчера последния излязъл епизод на Пикар.
На мен лично това развитие ми допада, защото от самото начало върви различно от другите СТ сериали. Харесва ми точно тази човечност в него, бавното привързано сплотяване на хората и приемането им с всичките им кусури.
Аз нямах никакви очаквания от сериала и понеже знам, че са го правили в такова темпо, което е можел Патрик Стюарт да издържи, ми харесва. Имам идея как ще се развие, но няма да коментирам сега.
Запазих си няколко заглавия от препоръчаните корейски сериали, та ще ги изгледам като приключа с Хаваи 5.0.

# 628
  • Чужбина
Но пък от друга страна, героините от западните сериали също имат странен морал и нелогично поведение, макар и в съвсем друг смисъл...
Ужасни са.

Освен Мейв, не си спомням скоро да съм гледала образ на отдадена и любяща майка.

Грейс беше радост за окото в БЗГ:
Скрит текст:

Как съм треперела за бебето мелезче (Хера) в БЗГ, не е истина.

М/у другото, съпругът на Грейс е също много готин (май е смесен, не е чист азиатец):
Скрит текст:

# 629
На мен просто всичко в сюжета ми изглежда някак плоско, като съставено по формула - главният герой е разочарован и предаден от света, главната героиня открива ужасна тайна, свързана с миналото й и трябва да се бори за живота си, лошите са "неразбрани" и всъщност не са чак толкова лоши, има пророчество, има някакви романтични отношения, но между влюбените няма химия, накрая всичко ще бъде наред (предполагам).

Общи условия

Активация на акаунт