Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 24 849
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • София

М/у другото, съпругът на Грейс е също много готин (май е смесен, не е чист азиатец):
Скрит текст:
Хаха, този го познах от раз. Една от любимите ми серии на Стар Трек Вояджър - когато бяха на планета, на която времето се движи много по-бързо. От хубавите времена на научната фантастика...

# 631
Това на снимката не е ли колегата й от Хаваи 5-0 Даниел Дей Ким? Той участваше и в Лост (там беше малко гаден, в един период).
Симпатяга е, иначе, харесвам го Simple Smile

# 632
  • Чужбина
Да, и аз си мислех, че е този от LOST.

Но гугъл явно ме подлъга с тази снимка. Мъжът й със сигурност е с азиатски корени.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 16:19 от Eleonora_27

# 633
Toва не е съпругът на Грейс, а Даниел Ким, колегата ѝ от Хаваи 5.0

Това е съпруга ѝ

# 634
  • Чужбина
Ох, не ми харесва мъжът й. Жалко Sad Тя е много по-красива. Дано децата приличат на нея.

На който му се гледат хубави снимки с красавци, да напише Letters from Angels в гугъл (откраднах го от азиатската тема).

Скрит текст:

Такава кампания трябва да се направи и в България и Германия. Много добра идея. Малко позитивна пропаганда.

Във всички футуристични истории винаги ме е дразнело това, че има много хора. Направо е пренаселено. Кой ги ражда тез деца? Няма семейства, няма майки, но има хора. Тези хора освен в изкуствени утроби да се равъждат. Друг начин няма.

Но пък кой ги отглежда? Няма родители. Би следвало да се превръщат в някакви абсолютно умопобъркани индивиди без родителска грижа.

Да, вярно, че sci-fi и фентъзи няма нужда да е реалистично, но пък липсва каквато и да е било логика.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 16:18 от Eleonora_27

# 635
  • Пазарджик/Лондон
И Arthdal Chronicles ми е в списъка.
Добър ли е?
От вампирския си набелязах още един фаворит, забелязах го още в Аранг и магистратът:

Скрит текст:
Сега гледам филмографията му.
Сигурно ще изскочи още някой фантастичен сериал/филм оттам.

МоарейнД, хубав е. Малко е жесток на моменти, аз по-приказно очаквах да е. Едни задкулисни игри се въртят, едни заговори, направо е като корейски GOT Laughing.

# 636
  • България
Благодаря!
В такъв случай след втори сезон на Лунни любовници, започвам този.
Толкова много филми и сериали не съм имала в списъка за гледане - 36. Grinning

# 637
  • Пазарджик/Лондон
Много ме е яд, че ги няма Лунните любовници по Нетфликс. Тук не ми отваря филмови сайтове, блокирани са и само Нетфликс мога да гледам...

# 638
  • Чужбина
Много ме е яд, че ги няма Лунните любовници по Нетфликс. Тук не ми отваря филмови сайтове, блокирани са и само Нетфликс мога да гледам...

Това отваряш ли го:
https://www2.dramacool.movie/moon-lovers-scarlet-heart-ryeo-episode-1.html

# 639
  • България
Май няма смисъл да те питам дали имаш достъп до торенти. Confused
Сега съм на петия корейски сериал с фантастични елементи.
Лунни любовници ми хареса най-много и то с голяма преднина.
Затова ще гледам китайското продължение.
Дъщеря ми каза, че е чела някъде за корейско продължение, но засега няма такова. Confused

# 640
  • Чужбина
Според мен, трябва да се редуват азиатски/западни сериали, за да не омръзват.

М/у другото, някой гледал ли е The Frankenstein Chronicles:

https://www.imdb.com/title/tt4206804/

# 641
  • Пазарджик/Лондон

Това отваряш ли го:
https://www2.dramacool.movie/moon-lovers-scarlet-heart-ryeo-episode-1.html

Отвори страницата но самият филм не тръгва:(.

Моарейн, мда, нямам достъп до торенти:(.

Стига съм мрънкала, 11 корейски сериала са ми в списъка на Нетфликс, има да гледам.....

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 21:36 от Аелис

# 642
  • Чужбина
Отвори страницата но самият филм не тръгва:(.

Напиши в гугъл:
moon lovers engl subtitles

И провери всичко, което ти излиза.

Упорствай.

Пробвай ето това:
https://www.1-2-3movies.com/serie/moon-lovers-scarlet-heart-ryeo … on-1/7465/#player

# 643
Според мен, трябва да се редуват азиатски/западни сериали, за да не омръзват.
O,да.Иначе омръзва страшно много.

# 644
  • България
Ели, Tuon, сигурно сте прави за омръзването.
Предполагам, че затова в азиатската тема критиката е повече, участниците в нея вече са преситени.
Аз още съм възторжен ентусиаст, още не съм свикнала на корейските похвати и нямам търпение вечер да седна пред лаптопа и да изгледам поне три епизода, може и пет, шест наведнъж.
Снощи приключих с The Scholar Who Walks the Night.
Финалът ме изненада приятно, нещо което американците отдавна не са постигали.
Не е само политкоректността, която ме дразни в техните продукции, а предсказуемата развръзка, това че американците са спасителите на света. Чудя се как в Игра на тронове не развяха американското знаме. Joy
И други неща има, но ще стане дълъг постът ми.
При корейците гледам красиви хора, хубави декори, добра актьорска игра и даже изненадващ финал.
Дъщеря ми от десетина години е фен на азиатските сериали, не е гледала Игра на тронове, Вещерът и други по-значими заглавия в жанра.
   Ще видим аз от кои фенове ще съм.
Днес започвам китайския Scarlet Heart 2 (2014).

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 17:24 от МоарейнД

Общи условия

Активация на акаунт