Фермата сезон 5 тема 8

• 42 112
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 105
От интрото за утре нещо ми се вижда, че сусамена ръка оставя яйцето Grinning

# 106
  • На морето!
Аз пък искам Веселка вън. Иска му се на малкото Весе да играе наравно с по-обигеаните, но не й се получава. Личи си липсата на образование, на житейски опит, ако щете. Но интуитивно напипа, че й помага да оцелява -  заемането на позата на жертва, подчертано с жална физиономия и рев.
Това не бива да бъде победител. Това не е победител.
Дано не ни пробутат малката, крехка, чувствителна майка на 3 деца за първата жена победител.
В 3ти сезон (гимнастичката и футболиста) имаше достойни за победа жени. Тук само Бети, ако не продължи да се подхлъзва с наближаването на финала. От мъжете всипки, без Митко К. са ми ок.

# 107
  • София
Като прочетох няколко пъти, че това е една игра и всеки може да избира втори дуелист с идеята да спечели, а не да демонстрира чест...и се сетих как Ивайло се самопрецака с решението си. Имаше си имунитет, беше фермер човекът, имаше власт да вземе други решения в своя полза, ама се подхлъзна заради пустата чест. Ако беше играл своята си игра, нещата днес нямаше да са същите...

# 108
  • Русе/София

Нямаше никакъв съспенс в дуела снощи. Докато гледах даже се зачудих Силвия какво точно е правила в мазето.  Laughing

Това се чудих и аз.Видно е,че Силвия направи грешна подредба на игрите.Също така никак не беше събрана,мислите и бяха някъде другаде.Мисля си,че дори Весето щеше да се представи по-добре от нея.

# 109
  • София
Значи изводът е... Никаква чест, играй си играта и това е. Ако Ивайло беше се възползвал от властта си на фермер в оня момент, много хора щяха да го плюят, че е слабак и страхливец... Колко странно нещо е животът. Днес залагаме на играта, а не на честта, а тогава Ивайло дори в най-голяма си сила-Алманаха, пак не игра своята игра. Независимо от всичко, аз оставам негов фен, защото в тоя човек имаше микс от фермерски качества.

# 110
  • при късмета
Като прочетох няколко пъти, че това е една игра и всеки може да избира втори дуелист с идеята да спечели, а не да демонстрира чест...и се сетих как Ивайло се самопрецака с решението си. Имаше си имунитет, беше фермер човекът, имаше власт да вземе други решения в своя полза, ама се подхлъзна заради пустата чест. Ако беше играл своята си игра, нещата днес нямаше да са същите...
Същите щяха да са. Ивайло, с големите приказки, прати Митко дуелист, с идеята някой друг да го отстрани и не той да се изправя с/у него. Митко щеше да си вземе дуела така или иначе, независимо с/у кой и тогава вече Ивайло още повече щеше да се изложи. Беше писнал на всички, с изключение на Дана, защото още бяха разделени и след фермерството му беше вероятен дуелист на почти всеки следващ мъж.

Ако аз трябва да избирам кой да не е на финал бих предпочела да отпаднат Велислава и Дана и Маргарита. Веселка не ми пречи, няма да вземе нито зрителския, нито фермерския вот, така че и на финал да е, все едно не е. Сред жените вече сякаш нямам фаворит, всички останали са ми безразлични. Красимира, ако не беше започнала да скътава от работа, щеше да ми е фаворит от жените, но ми стана безразлично дали ще е на финал или не, по тази причина

# 111
  • София
Аз пък не мисля, че играта щеше да е много различна, ако Ивайло не се заканваше толкова.
Друг щеше да го е отстранил, сега можеше да подрежда игрите, така че пак достойно се представи в дуела, както не го харесваха вътре хората, щеше да е първи дуелист иначе.

Радвам се, че го няма и дано си вземе урок да спре да говори толкова, да се заканва и да се надценява.

# 112
  • София
Играта с люлките е моят кошмар.Колко хора я играха,половината се отказаха,а това за 8 минути да се вземе...може би само Сами би се включил за това време.Великолепна игра на Вили,точна,чиста.Чухте ли тишината,когато тя играеше-беше от отворените усти на зрителите.
Вили ще победи,който и да й прати Сиса за фермер.От там насетне стратегически е зле.Ако направи наистина женски двубой,основният и единствен неин опонент Краса няма кой да е махне,пак ще е нейна работа,но преди това може да е вън от играта покрай майка си.Аз бих направила мъжки дуел,защото докато Митко2 е там,всеки би го махнал с лекота.Хубаво е това да се случи,защото откровено ме напряга вече с логореята си истеричния си смях.

# 113
Красимира много се изложи покрай татин.Намери си нов спонсор и друго не я интересува вече.Нито пипа нещо във фермата,нито като преди помага като си свърши задачите.Маргото изнесе цялата им задача,нея веднъж я дадоха да чисти чушки и това и беше.А относно работата, ясно му показа и отказа защото тя не иска да работи,иска някой да я издържа и по цял ден да се шляе.Пълен паразит,с това жалване че ще и вземат колата и картите,сигурно съжаление търсеше,ама татин няма лесно да даде паричките на баща си.

# 114
Чак пък...
Не даваха Красимира да работи, защото я дават основно край Митко. Да не мислите, че Маргото щеше да си трае, ако се е скатавала Краса..
Отказа му работа, не защото не ѝ се работи, а вероятно от неудобство и аз бих отказала на нейно място..

# 115
Защо пък да е логичен?
Красимира не е казвала,че иска дуел с Велислава.Каза,че НЯМА НИЩО ПРОТИВ ако Велислава я избере за дуелист.Не разбирам защо гледаш предаването,след като не разбираш елементарни разговори.
Велислава не избира Краси,защото тя самата си каза,че Красимира й е най-голямата конкуренция,а целта й е финал.Защо да си рискува мястото за едното его.
Апропо,Вили е спортистка да,но нека да не омаловажаваме факта,че кой знае с какви боклуци ги тъпчат за издръжливост и сила..та и това може още да я държи.

Правят им тестове ,мисля че на 6 месеца,няма как да е взела нещо допълнително

# 116
Според нас Вили направи грешка с избора си на Силвия за 2ри дуелист. Така останаха 2 силни жени - Маргарита и Красимира, срещу Дана, която не би имала никакъв шанс срещу тях.

Ако Вили беше избрала Красимира (Маргарита е с имунитет) и я беше елиминирала - щеше да успее без никакъв проблем. Вили е мускулеста спортистка, свикнала на дисциплина и самоконтрол в спорта, а Красимира е тромава и сланинеста, като малко е отслабнала, но дори Татин Митко и каза, че трябвало да замени сланинките с мускули.

И двете не са цвете на Алманаха, така че не мисля, че Красимира щеше да има предимство там.

Тогава щеше да остане само Маргарита като заплаха за Дана, а Красимира щеше да сложи Татин за фермер и Вили щеше да има по-голям шанс да се пребори с него за фермерството. Сами ще е по.труден противник и,  според нас, влюбената Силвия ще посочи него.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 07:43 от Tahiti

# 117
  • София
Подкрепям.Точно в този раздел хич я няма,свикнала е да мисли треньорът.С избора си остави две силни жени,макар че тя пък Маргото нали се спаси.

# 118
  • Буркина Фасо
за тях (семейството) е важно, че продължават още 1 седмица.
след избора на нов фермер ще кроят нови планове.

# 119
При дуел Велислава и Красимира, смятам, че първата ще я опуха.
А бе на женските дуели гадни битки им дават, преди май не беше баш така.

Общи условия

Активация на акаунт