💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 209
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 870
А хора като Александър, Радостина и Венцислава не са влезли в нито един списък Grinning

# 871
  • София
И Русалката също.

# 872
След снощния епизод вече с категоричност мога да твърдя, че за мен най-запомнящият се участник е Ана-Мария. Ще ми бъде трудно да залича спомена за изумената физиономия на Веско, когато АМ викна, та запя. Ако случайно има втори сезон, този паметен момент задължително трябва да влезе в авторекламата на продукцията.

# 873
  • София
Аз пропуснах момента със запяването на АМ, не разбрах имаше ли някаква прелюдия или нечия молба или тя просто отвори уста и започна?

# 874
  • Другата България
След снощния епизод вече с категоричност мога да твърдя, че за мен най-запомнящият се участник е Ана-Мария. Ще ми бъде трудно да залича спомена за изумената физиономия на Веско, когато АМ викна, та запя. Ако случайно има втори сезон, този паметен момент задължително трябва да влезе в авторекламата на продукцията.
Laughing От снощи в мрежата се говори основно за това, освен разбира се номинационни варианти и всякакви предположения. Но Анчето е тема №1, първо с това, което каза-че не е обидена, че останала последна, хората я подценяват и сега ще покаже тя на какво е способна Laughing, и второ-именно с арията ѝ и реакцията на Веско. Laughing Но докато за нея всичко е по-скоро с хумористична насоченост, а и вече колко време се върти, то за Радостина определено е грозно и обидно, и е за външен вид. Confused

Още ли има хора, които смятат, че траките печелят довечера? Thinking Добрин и пъзел? Ако той го реди, а според мен е той именно защото останалите трима са добри плувци, а Венцислава и Добрин не и са оставени за пъзела явно. Ето, че Радка и Анка ще пият шампанско довечера и ще коментират с големите мъжаги колко долни са мъжете в противниковото племе....нямам инфо, просто предполагам.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 12:15 от Merri_An

# 875
Защо хората са така слепи за чара и красотата? За душевната хармония и проникновеност? Не ги разбирам, но утре ще ида да си подновя международния паспорт- после ще изпратя фръцкаво видео по престилка и пържени картофи до фен клуба на Веско. И да е ясно- не пея!

# 876

Именно И то не стига , че се бърса,  голямо изпотяване и зор видя с нейното пеене.
Обаче никой ли не забеляза физиономията на Томас , аха , аха ,  да му хвръкнат очите от ужас и потрес Grinning много му се смях !

# 877
  • София
След снощния епизод вече с категоричност мога да твърдя, че за мен най-запомнящият се участник е Ана-Мария. Ще ми бъде трудно да залича спомена за изумената физиономия на Веско, когато АМ викна, та запя.
Хахахах, да, и взе салфетката, за да попива изкарания си акъл! Smiling Imp

# 878
Нормално е да коментират Радостина за външен вид. То като й видиш профила в инстаграм и дрехите й, ти ставя ясно, че се мисли за много вървежна. Юлиян беше доста прав в определението "последен сезон на пазара".

И аз се имам за хубава, но въпреки че съм по-млада не нося такива дрехи. А и уж тренирала кросфит...ми тя освен ръка друго хубаво няма. А кросфита е тежък спорт, в истинския си вариант.

# 879
Ако Радостина се държеше по-добре, хората нямаше да я обиждат.
Този пъзел го имах като малка, но беше черен и пластмасов - струваше някакви стотинки:
https://mousetoys.eu/product/502/goki-3d-darven-pazel-magicheska … -ot-topcheta.html
Не го харесвах много, не помня дали съм могла да го подредя без инструкцията. Във всеки случай, имам някаква представа как става (някак странично се редеше - т.е. не се изгражда от долу нагоре).

# 880
  • Другата България
Скрит текст:
Не виждам Бояна и к.Америка в нито един от отборите, и др.
hahaha Някой изобщо харесва ли го Март? Остави социалните мрежи, там е ясно, от участниците?
Той спечели ли битка въобще,че нещо нямам такъв спомен? Може да съм пропуснала успеха му.
Аз имам няколко пропуски, епизоди, които не съм гледала, но пък съм ви чела уж, та според видяно и прочетено досега, а то е вече финала Joy, Септември нито е ходил на капитанска, нито на номинационна, на никаква индивидуална битка не е присъствал като участник. В отборните е участвал с изключение на доста дългия му период на въргаляне по дивани и шезлонги с контузения крак, след което пък започна да се пази, да не е готов, другите да го повтарят като мантра и да набляга само на плуване. Просто най-безполезен участник от всички мъже  във формата. Може би Илиян само го бие по безполезност.
Нормално е да коментират Радостина за външен вид. То като й видиш профила в инстаграм и дрехите й, ти ставя ясно, че се мисли за много вървежна. Юлиян беше доста прав в определението "последен сезон на пазара".
Нормално е да се коментира, не е нормално да се подиграват по този начин. Все пак това е мое мнение, и аз се смях на казаното от Юлиян, но неговото е милимунда в сравнение с прочетеното в мрежата. За каквато и да се мисли, в предаването не съм я чула да се самоопределя като вървежна, или да се самоизтъква на външен вид. Да се подиграва някой и да коментира това, което показва като състезател, това, че се смята за стратег, за манипулатор, че има клика около себе си, ей такива неща. Но да се злослови за това как изглежда за мен е некоректно. И за останалите се отнася, не само за нея.

# 881
  • София
Да, трудни са 3д пъзелите, може и цял ден да си отвисиш и пак да не успееш да го наредиш. Трябва да се пробват всякакви комбинации ,с гледане не става.

# 882

Този пъзел го имах като малка, но беше черен и пластмасов
Мда, навремето нямаше кой знае какво разнообразие от играчки и сигурно доста хора сме го редили. Аз лично... до втръсване. Wink Възможно е и Радостина да си е играла с такъв. Траките не ги виждам как ще го подредят... особено с този подход...

# 883
Аз имах и кубчето, дето го редиха Гичка и Амелия - ключодържател от Зрънчо)) Като започнеш от ъглите и разглеждаш внимателно, не е трудно... Естествено, може да бъде и много по-трудно - зависи от колко части е...

# 884
  • Другата България
Според мен поне този пъзел е нещо такова
https://shantavo.bg/kubche-na-rubik-piramida-pyzel.
Но пък интересни оприличавания на нареденото от Венцислава и Добрин има във фейса.... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт