Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой ще си тръгне в петък?

Опции:

# 2 205
 • Варна
 • Мнения: 166
Продължавам да се чудя на изказани мнения, че последната номинационна игра била нагласена срещу Март и женска.
Играта, ако е била режисирана, то тя беше точно за Март направена! Имаше една греда на 50см, от земята да се мине, легнали да лазят под мрежа и редене на трупчета с крака. Първите части-лесни, а в третата Март, при условие, че 2 месеца стои в точно тази поза- легнал с краката горе, според мен беше точно заради него такава играта- за да може да се справи той!

# 2 206
 • Мнения: 16 020
Участниците в предаването ли обсъждаме,  или пишещите тук?Хайде да не падаме на нивото на участниците с евтини заяждания.
Не, ставаше дума за това, че всеки човек, независимо дали е учител, или спортист, се учи да пише като малък. Това не е работа за гении - просто се научаваш и после упражняваш това "умение" (да пишеш грамотно), докато си жив.

Видеото на Томас излезе, но не ми се гледа Март. Кажете, ако има нещо интересно.

# 2 207
 • София
 • Мнения: 4 458
Скрит текст:
Седмицата се разви изцяло според моите очаквания smile3508
Първо бързам да кажа,че за пореден път съм силно впечатлен от Радостинчето.Тази жена има страхотен характер и би трябвало да е пример за подражание.Възхити ме коментара й,че цял живот е била твърдо против жени,които успяват в живота,като се залепват като пиявици за някой мъж.За нея е важно сама да си постига всичко в живота, така че мога само да я поздравя и да й пожелая да не се променя.За поредна седмица изключително точни и обективни коментари по отношение на всички участници.Евала!Харесва ми също,че се държи сериозно, защото ми е писнАло от разглезени лигли.Не се лигави,не се вдетинява,не се подмазва,не се натиска на никой.За съжаление изключително рядко срещани черти в днешно време Naughty Искрено се надявам или тя,или Добринчо да победи.
След отпадането на бездарния март,сега Радостинчето ще може да командори и славяните smile3508 Дано да ги разкара още тази седмица!
[/quote]Истина ли е това?
Що не си я вземеш?

# 2 208
 • Калгари, Канада
 • Мнения: 1 271
Весо никой не е обидил (възпитан и джентълмен), той само подчерта мястото на жените - до печката, да прислужват на мъжете и да ги обслужват, само че, ако има жена с две деца от двама мъже, то тя и да изпълнява горното, тц, пак не става. Ами, тъй де, всеки да си знае мястото, мъжете славяни са най-отгоре на пирамидата. Гласувайте за тях, т.е. за него. Че няма по-по-най достоен. Нищо че го влачиха, вися, кат кукла на конци, няма стратегия в игрите (с изключение на тази дето паднаха, това си беше велика стратегия).  И още, само него продукцията уведомява какво ще се случва в играта, знаеше за взимането на пленник преди играта с Алекс, знаеше, че ще получат жени, преди новото разпределение, и сега, пак знаеше да паднат на играта, че да изправят Анка срещу Март (а не, че ако паднат, Анка пак ще избере, с кой да се размени), тъй че някой му ги шушне на уше нещата, пък ние ще гадаем кой и защо. Те, 200 хилки не се дават на кой да е.

# 2 209
 • Мнения: 2 665
Какво е постигнала сама Гадостина? Да се превърне в кофти манипулатор, който говори зад гърба на всички, лицемерничи, мисли се за жена “ с чар”... Липсва и самооценка, липсва и елементарна почтеност. Склонна е към задкулисни игри с непозволени средства. Поведението и е отблъскващо. Не знам какви продажби прави. Това е човек, който иска да поставя другите под натиск- тя разчопля миналото на всеки и се опитва да го използва. Интригантка от най- Долна проба, селска пръчка с претенции. Без да искам споделям определения дадени от Юлиан за нея- наистина се държи старомодно, менторски, като всезнайка. Увехналите и форми са по- скоро отблъскващи, изглежда неподдържана, малко като остаряла жрица на простотията. За Анна поне мога да кажа, че поне отчасти може да пее, за Гадостина- нищо хубаво.

# 2 210
 • Sofia
 • Мнения: 2 764
Grinning Стига хора, вижте че това е трол.

# 2 211
 • Мнения: 16 020
Ама, тия 7 минути от НДК нещо не са ми ясни.. с какъв ход, в каква душевна кондиция и в каква посока?!?
Щото аз мога за 7 минути да стигна от Попа до НДК, както и от площад "св.Неделя", Руски паметник и хотел "Хемус".
Трябвало е да напише дали се вижда от прозореца, защото аз по едно време, докато бях студентка, бях на квартира в Стрелбище и стигах до НДК за 15 минути на собствен ход (по-бързо, отколкото с градския транспорт, ако има задръстване).

# 2 212
 • Мнения: 255
Радостина се опитва да контролира и манипулира останалите, според мен това е част от стратегията и в играта, вероятно и в живота, но умее да мисли, а това за мен е много ценно качество.

Не е примерно като Роберта, която сама си каза, че като отишла при "красавците" от балета, забравила къде и защо се намира и едва ли не затова отпаднала, да не изброявам останалите, че списъкът е дълъг.

# 2 213
 • София
 • Мнения: 4 458
Радостина се опитва да контролира и манипулира останалите, според мен това е част от стратегията и в играта, вероятно и в живота, но умее да мисли, а това за мен е много ценно качество.
Начина обаче по който го прави е долен ,и остава един лош привкус.
Дори да се добере до финал никой няма да я подкрепи.

# 2 214
 • Мнения: 2 665
За мен, ако Гадостина умее да мисли никога не би се представила в такава светлина. Това е характер- ограничен, егоистичен и мизерен. Не е много мислещ човек, който се коалира със Сашето...Не коментирам др. Постъпки, че е обидно за женския род.

# 2 215
 • В. Търново
 • Мнения: 6 679
Март е в " Събуди се".

# 2 216
 • Испания
 • Мнения: 24 040
НОВА ТЕМА: https://www.bg-mamma.com/?topic=1158379.new#new

Общи условия

Активация на акаунт