💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 824
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 160
Сега остана да чакаме само видеото на Томас с Март, където сигурно ще има още нови бисери.
Може даже да научим коя точно е играта за Март, че така и не я видяхме!

# 2 161
  • Другата България
Учителят се очаква да пише по-добре от всеки българин, завършил средно образование ли? Не, не, това трябва да е придобито умение и то дори в основен етап от образованието. Ама когато очевидно си пушил зад трансформатора  или блъскал тежести, вместо да посещаваш часовете по български правопис и пунктуация например, така се получава.
Адресатът на поста ти няма да те разбере-предполагам, вече нагледно се убеди в това. Той само като прочете "учител" някъде, написано от някого, започва да хули един определен учител, както и в случая, без изобщо да става въпрос за него. Затова и е игнориран от 99% от пишещите, но явно и това не може да осъзнае.
Laughing Толкова си може човека, а и собствения му правопис и пунктуация очевидно не са едни от най-добрите.
Но аз съм напълно съгласна с написаното от теб, то освен, че е вярно и за този, който така и не разбра какво му казваш, е вярно и за много от нашите герои, които обсъждаме. Peace
На мен и за мен най-големия проблем са ми членовете.
Ама не онези, за които говорех преди малко Embarassed Embarassed Embarassed, а пълен и кратък. Когато бързам, хич не ги оправям. Когато не бързам-пак така. Laughing

# 2 162
Участниците в предаването ли обсъждаме,  или пишещите тук?Хайде да не падаме на нивото на участниците с евтини заяждания.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 22:49 от biglubo

# 2 163
  • Другата България
hahaha Ето още един пост от фейса, харесан от 987654 човека. За момчето, дето живее на 7 минути от НДК става въпрос, да не стане грешка сега.
Цитат
Значи дадоха му да стъпва на клинове-не можа и падна първи. После му дадоха да реди кула от карти - и това не можа. Не можа да премести топче в лъжичка, да изстрелва топка с прашка, да се държи за греда, да вкара топка във врата.... Е какво да му измислят сценаристите, което да може. И понеже щеше да е много очевадно, че го бутат, ако трябваше да се надплуват, му дадоха да мине по една греда, каквото трябваше да направят и другите двама и се видя, че това не е непосилно. Обаче той просто не може. Не може! И не можейки остана толкова дълго благодарение на наивността на Веско, който го криеше зад гърбовете на участници, които бяха полезни за племето.

# 2 164
Да му беха дали една паница и една лъжица, па и една сгодна женица да я пошляпва по дупето, па да видят не може ли! 😆😆😆

# 2 165
Постът на Веса Поетеса е най-смешното нещо, което четох днес. Само това да беше казал ми стига - "Март Лачев София България на 25 живеещ на 7мин от НДК", ами той продължи с бисерите. Така и не разбрах това, че живееш на 7мин от където и да е, как точно определя какъв човек си.

А пък поредното делене на мъжки и женски игри е доста противоречиво. Уж мъжете са по-комплексни играчи, а как така не се справят на някакви си игри за някакви си жени. Не трябва ли даже да са елемнтарни за тях. Марта каза, че играта била палячовска Grinning Grinning ... сам си призна, че падна в такава игра.

# 2 166
Да му беха дали една паница и една лъжица, па и една сгодна женица да я пошляпва по дупето, па да видят не може ли! 😆😆😆

Това е на Анка категорията, неговата е дивана с опънатия крак. Hands V

# 2 167
  • Варна
И с монетки го пробваха. Не беше неговото!
Сценаристите са виновни, бедна фантазия, това е!

# 2 168
  • София
Почти му я намериха. И тя като него с лъжицата, ама що реши да го номинира ?

# 2 169
На играта с лъжиците и топчето Анка пак беше по-добра от Март,  така,  че и такава игра не става:)

# 2 170
На играта с лъжиците и топчето Анка пак беше по-добра от Март,  така,  че и такава игра не става:)
Това пак беше женска игра, а Март такива не играе, че да не го харесат  много гейовете!

# 2 171
Ами ако беше мъжка игра с катерене и скачане от високо,  пак с неговият контузен крак нямаше да се оправи.Е то освен плуване,  няма нищо друго,  което да е играта на Март:)

# 2 172
Ами ако беше мъжка игра с катерене и скачане от високо,  пак с неговият контузен крак нямаше да се оправи.Е то освен плуване,  няма нищо друго,  което да е играта на Март:)
То и да му беше здрав крака видяхме го колко може.

# 2 173
Март може само да плува Animal Tropical Fish

# 2 174
Март може само да плува Animal Tropical Fish

Да, не може да му се отрече, че беше най-добрия плувец от всички 24ма участници. Като човек, който плува, като котва ми беше голям кеф да го гледам как плува. Все едно гледах Майкъл Фелпс.

Общи условия

Активация на акаунт