💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 820
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 190
А да попитам,  ако напиша на колко минути съм от НДК с крилата ракета,  брои ли се?Wink
Ти не чистиш риба. Не може и НДК-то, много ще ти станат.

Права си!Стига ми и това,  че и дупето ми е яко;)

# 2 191
  • софия
Как 'час пик' те описва като човек.....

# 2 192
  • София
А,нали ще продължавате да качвате хрониките на Веско.Аз отскоро налетях на тях и не мога да заспя,ако не съм ги чела Simple Smile

# 2 193
И още нещо да вметна, за Радостина този път.
Значи продължавам да се дистанцирам от коментари за външния ѝ вид и да не ги одобрявам, това кой как изглежда външно според мен не трябва да има отношение към това защо е там и за какво се бори. Но тази жена е грозна вътрешно, ето това пак според мен е по-трагичното и нито силикон ще помогне, нито ринопластика, нито каквато и да е друга пластика. Значи лежиш /буквално/ до едно разстроено момиче, което може да ти е дете, то си излива душата напълно искрено и без преструвки, подигравано само до преди малко от трима бабанки с претенции за мъже, успокояваш го, прегръщаш го Sick, говориш окуражително, и само след секунди се изтъпанчваш пред камера и сриваш същото това момиче със земята, защото по някакъв начин е станало дори и за ден център на внимание, макар и в негативен аспект.
Ето това е проблемът на Радостина-човешкото го няма при нея.

Впрочем лицемерието се оказва присъщо на всички участници. Може би без Ана Мария. В тяхна защита ще кажа че предполагам че в реалния живот може би не са толкова гадни но продукцията ги тласка за да стане шоу. Как па никой от тях не се усети и не си каза - няма да злословя за другите защото ще стана самият аз за резил по телевизията и пред приятелите си. Ми кажи - това си е негово решение, това си негово мнение, всеки има право да иска да печели и т.н. и т.н.  Най-добрия начин да не се изложиш е да не казваш нищо лощо за другите. Как па на никой не му дойде на акъла, толкова просто е. Досега Веско се държеше най-прилично, но с тия изцепки че Ана Мария трябвало да се само-нахендри се изложи горкия. 

И всички говорят за "достоен", "доказал се" и прочее щуротии. Не знам дали си вярват или продукцията им набутва реплики на зорлем. Толко ли е трудно да се проумее че ВСЕКИ може да спечели или загуби, без значение дали изглежда мускулест, дебел, глупав, слаб, мозък, интригант, душичка или леке. ВСЕКИ!!!

# 2 194
  • София
Ама, тия 7 минути от НДК нещо не са ми ясни.. с какъв ход, в каква душевна кондиция и в каква посока?!?
Щото аз мога за 7 минути да стигна от Попа до НДК, както и от площад "св.Неделя", Руски паметник и хотел "Хемус".

# 2 195
  • Бургас
Тази номинационна игра беше най-лесна от всичките и Март се провали, че била женска. Посочете ми моля ЕДНА номинационна игра от тези, които вече гледахме в която той би се представил добре? Така де, да е "негова", да е "мъжка", да я "играе със сърце", да "мачка" и чак да вземе да е първи?

# 2 196
  • Испания
Ама, тия 7 минути от НДК нещо не са ми ясни.. с какъв ход, в каква душевна кондиция и в каква посока?!?
Щото аз мога за 7 минути да стигна от Попа до НДК, както и от площад "св.Неделя", Руски паметник и хотел "Хемус".

По тези въпроси лирическият герой запазва пълно мълчание. Joy

# 2 197
  • Sunshine state
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но съм разочарована, че Ана Мария е още в играта?! Егати.. А Венцислава толкова си повярва. За Ана важи същото - вирна носа и вече щяла да вкусва сладостите на победите. 😂😂 Майкооо, майко.. Нямам думи. Жалка картинка.
Иначе добре го насолиха Март в студиото, хареса ми. Като му фраснаха статистиката в носа, лошо му стана.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 02:59 от Pupitka

# 2 198
Въобще "достоен" в тия шоута е дума която няма никакъв смисъл. Наградата не се печели затова че си достоен човек, а по други причини, някои от които външни.
Другото което да обясня на  бат Веско - това  не е състезание защото в състезанията има категории. Ако няма категории, състезанията са или изцяло умствени, напр. по шах или изцяло нагласени - например кеч или самият спорт прави така щото участниците с шанс за победа да изглеждат доста подобно, напр. маратон. 

# 2 199

При него душевното състояние и кондиция са някъде във Вселената 😂 зареял поглед и мисъл, там някъде в небитието, лека полека, флегматичен, апатичен едва едва, та чак охлюва го изпревари....

# 2 200
Седмицата се разви изцяло според моите очаквания smile3508
Първо бързам да кажа,че за пореден път съм силно впечатлен от Радостинчето.Тази жена има страхотен характер и би трябвало да е пример за подражание.Възхити ме коментара й,че цял живот е била твърдо против жени,които успяват в живота,като се залепват като пиявици за някой мъж.За нея е важно сама да си постига всичко в живота, така че мога само да я поздравя и да й пожелая да не се променя.За поредна седмица изключително точни и обективни коментари по отношение на всички участници.Евала!Харесва ми също,че се държи сериозно, защото ми е писнАло от разглезени лигли.Не се лигави,не се вдетинява,не се подмазва,не се натиска на никой.За съжаление изключително рядко срещани черти в днешно време Naughty Искрено се надявам или тя,или Добринчо да победи.
След отпадането на бездарния март,сега Радостинчето ще може да командори и славяните smile3508 Дано да ги разкара още тази седмица!

# 2 201
Да не се окажат 7 мин с.. метрото.. 🤔🤭

# 2 202
След това, което Март качи в историята си ...Юлиян се е ядосал и е качил тези снимки и още от студиото.

защо Март му беше писал, че ще се видят десември? Значи все пак ще има гласуване от участниците. И затова Веско ги обикаля около НДК, придружава ги в студиото и се снима чак в Маскираният певец

# 2 203
Ние се смеем тук на словоизлияната на тираджията,ама ще видите как на финала Веско Панчев от Разград ще получи най-много СМС от финалистите/ако е сред тях де  Joy/ ,за него ще гласува цяла САЩ ,асоциацията на тираджиите,фенките му от България /а те не са никак малко  Naughty / ,почти всички напуснали играчи от мъжете и те са за него .На финала очакваме и сблъсъка на годината -Юлиян срещу 7 минутния от НДК, подпомаган от Ямболския бек Герги ,Робинзон Крузо и разбира се новобрачния СтоЕнчо  newsm80

# 2 204
Сега остана да чакаме само видеото на Томас с Март, където сигурно ще има още нови бисери.
Не му гледам канала, не го харесвам този участник в играта.
Той къде се загуби Елиминаторът на жени, пишеше тук....
Сигурно ни е обиден Grinning

За отпадането на Март най-много повлия артистичната им загуба в четвъртък, голям смях хахаааааааааа ! Актьорите на годината!

Общи условия

Активация на акаунт