💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 827
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 575
Ана-Мария отстранява Марто, Венцислава - Томас... Кармична справедливост! Grinning
Ако стане така, ще се окаже, че Господ наистина има чувство за хумор, освен за справедливост! 😆

# 1 576
@Merri_An
Юлиян е тип играч точно като него и Занев според мен, наистина ще е интересно да се чуе коментара на маестрото. Дали ще успее Николай да види своите положителни и отрицателни страни в Юлиян?
Още по-интересно за мен е дали и как ще се опитат да изперат много изцапаните гащи на Веселин тази седмица Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 12:42 от Bengun

# 1 577
Който и да отпадне довечера, няма да съм напълно удовлетворена. Не искам да слушам победоносни арии от Ана-Мария, нито пък искам да гледам самодоволната физиономия на Март.

# 1 578
  • тук, на мястото си
Снощи когато Ана-Мария  номинира  Веселин имах чувството, че той горкия щеше да заплаче. Много яко го тикат напред, а и не само него. Отвратително!

# 1 579
Ана-Мария отстранява Марто, Венцислава - Томас... Кармична справедливост! Grinning
Ако стане така, ще се окаже, че Господ наистина има чувство за хумор, освен за справедливост! 😆

Аз бих заменил Господ с Продукцията в това изречение  Simple Smile

# 1 580
Нека поне едно поетично нещо остане в този водевил! Wink

# 1 581
  • Другата България
@Merri_An
Юлиян е тип играч точно като него и Занев според мен, наистина ще е интересно да се чуе коментара на маестрото. Дали ще успее Николай да намери част от своите положителни и отрицателни страни в Юлиян?
Още по-интересно за мен е дали и как ще се опитат да изперат много изцапаните гащи на Веселин тази седмица Simple Smile
Именно, затова ми е интересно и на мен. И ще съм благодарна на преразказ. За гащите съм сигурна също, въпреки че там каквото и да кажат нито Ариел ще помогне, нито Персил, нито химическо, а направо трябва в контейнера-толкова омазано и мръсно, че чак кафяво станало. Sick Но въпреки това аз продължавам да съм в потрес от някои от изказванията на Александра, в частност на продукцията, защото е ясно, че тя чете-и нагледно го видяхме. Laughing Значи тръгват Добрин и американчето с претенции за достоен мъжкар към арената, и се чува коментар на Александра: " Добрин срещу Веско-двамата най-силни участници в предаването..."...really? Seriously?  doh #Shocked Joy Защо и кому е нужно да продължават да набиват в ушите на драгия зрител този толкова изтъркан рефрен, фалшив, смешен, грозен и най-вече-лъжлив и недостоверен? Веселин силен? С кое, в какво? И да го сравняват с Добата, който е светлинни години над него? Много плоско, просто счупи тъпомера за пореден път.

# 1 582
  • София
А тя същото разправяше и за капитан Америка, че бил един от най силните, смешки ,смешки и т.н.

# 1 583
Начи, ако Анка го срази Март довечера, искам да бъде запечатан образа на Весо и изражението на лицето му в мига, в който я види да се прибира сама! Smiling Imp Trollface

# 1 584
За мен Капитан Америка беше по-силен играч от трите умиращи лебеда.
Някой помни ли, когато траките се наговаряха да падат, освен Александър и Радостина, участваха ли и Добата и Анка.

# 1 585
  • Другата България
И още нещо да вметна, за Радостина този път.
Значи продължавам да се дистанцирам от коментари за външния ѝ вид и да не ги одобрявам, това кой как изглежда външно според мен не трябва да има отношение към това защо е там и за какво се бори. Но тази жена е грозна вътрешно, ето това пак според мен е по-трагичното и нито силикон ще помогне, нито ринопластика, нито каквато и да е друга пластика. Значи лежиш /буквално/ до едно разстроено момиче, което може да ти е дете, то си излива душата напълно искрено и без преструвки, подигравано само до преди малко от трима бабанки с претенции за мъже, успокояваш го, прегръщаш го Sick, говориш окуражително, и само след секунди се изтъпанчваш пред камера и сриваш същото това момиче със земята, защото по някакъв начин е станало дори и за ден център на внимание, макар и в негативен аспект.
Ето това е проблемът на Радостина-човешкото го няма при нея.

# 1 586
  • Варна
Въх, ако Ана-Мария отстрани Март тази вечер, очаквам Веско така да подпали американските си джапанки , че резиденцията да и се стори тясна..., отсега ми е мъчно Confounded
Апропо и аз съм на мнение, че Анка търси мениджър за талантът си, нищо чудно тя да е големият победител, ще я гледаме по света и ще цъкаме завистливо, хах Sweat Smile

# 1 587
  • Пловдив
Ще съм страшно доволна, ако най-после отбрулят този заспал мушмол Март. Ще се получи просто перфектно да падне едновременно от двете най-слаби жени във формата. Smiling Imp Четох във фейсбук някакви уж спойлери от уж запознати и се бях разочаровала, но сега с тази снимка и многозначително послание от Анка, ми се оправи настроението. 😁

# 1 588
Ще съм страшно доволна, ако най-после отбрулят този заспал мушмол Март. Ще се получи просто перфектно да падне едновременно от двете най-слаби жени във формата. Smiling Imp Четох във фейсбук някакви уж спойлери от уж запознати и се бях разочаровала, но сега с тази снимка и многозначително послание от Анка, ми се оправи настроението. 😁

А! Тати няма да разреши такава гавра!

# 1 589
  • Другата България
 hahaha Още нещо се сетих.
Нахиленото и самодоволно изражение на Веселин след поредно обсъждане на "великата и гениална" Sick стратегия, която са измислили тримата, тоест, той. И опитът му за пореден път да бъде оригинален и да покаже заченък на интелигентност: "Ще ми свирят те тракийска симфония в славянската крепост..." /по спомен, не е автентично Wink/. hahaha Joy rotfImbo Ами попяха ти, сега и ще ти засвирят, а силно се надявам и след седмица или там колкото трябва да ти покажат единствения правилен път-към Чикаго. Е, засега без булка, ама то и след това "умопомрачително" представяне може и трудничко да стане. Въпреки че за всеки влак си има пътници, а пък за американска виза може и да се наложи допълнителни вагони да се прикачват. Wink

Общи условия

Активация на акаунт