💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 824
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Варна
Март може само да плува Animal Tropical Fish
Не само! Как лежи на диван, равен няма!

# 2 176
За плуването не знам дали има равен,  ама за лежането на диван конкуренцията е голяма.И Георгиос добре си полежа,  и Анчето и Венцислава са добри в тази дисциплина;)Но все пак си права,  че може би Март им води:)

# 2 177
Малката русалка поне имаше достойснтвото да се откаже, когато се контузи, а не се остави племето му да го мъкнат на гърба си. Номинираха Бояна, защото беше с контузена ръка, но Весьо вчера си призна, че са носили Марта на гърба си и са го пазили, че видиш ли мъжкото му сърце не му позволява да го прати на дуел. Rolling Eyes

# 2 178

Да, не може да му се отрече, че беше най-добрия плувец от всички 24ма участници. Като човек, който плува, като котва ми беше голям кеф да го гледам как плува. Все едно гледах Майкъл Фелпс.
Де, не се захласвайте толкова! Плувец, ама никого не надплува от неплувците. Па и ония топки от пирамидата не се сети да си ги върже на ръката. Нищо не става от него. Като е бил плувец нещо направил ли е с това плуване? Тренирал... Ми то сума деца тренират това, па онова, па трето, па пето и ни едно от тях не научават като хората.

# 2 179
  • Испания
Скрит текст:

Да, не може да му се отрече, че беше най-добрия плувец от всички 24ма участници. Като човек, който плува, като котва ми беше голям кеф да го гледам как плува. Все едно гледах Майкъл Фелпс.
Де, не се захласвайте толкова! Плувец, ама никого не надплува от неплувците. Па и ония топки от пирамидата не се сети да си ги върже на ръката. Нищо не става от него.
Като е бил плувец нещо направил ли е с това плуване? Тренирал... Ми то сума деца тренират това, па онова, па трето, па пето и ни едно от тях не научават като хората.

Ауууууууу, каква обида! Как така тренирал само?

Цитат
Републикански шампион по плуване със спечелени 50 медала

https://nova.bg/shows/person/704/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82/

# 2 180
😂
Да бе!

# 2 181
Колкото и близначките са дизайнерки Joy

# 2 182
  • Испания
Това пише. Това копирам.

# 2 183
Мотото на Март било : Който дръзва,  печели!
Ей затова загуби човека.Ако беше дръзнал,  щеше да спечели,  ама не успя да дръзне човека;)

# 2 184
  • Испания
Мотото на Март било : Който дръзва,  печели!
Ей затова загуби човека.Ако беше дръзнал,  щеше да спечели,  ама не успя да дръзне човека;)

Как да дръзне, като бро-то му няма да го уважава, м? Нали това повтаря Веселин: да се беше отказал/а, щеше да спечелиш уважението на всички. Как да дръзне човекът!

# 2 185
Чета ви и мислих, че ще се смея на постовете на Веселин за пореден път, но се шокирах от това, което е публикувал Март. Няма какво да го коментирам.
А това, че живее на 7 мин от НДК, аз също, не знаех, че е някакво постижение. Вече мога да си го слагам в автобиографията, както и като се запознавам с някого да се представям с него.

# 2 186
  • Брюксел / София
Мотото на Март било : Който дръзва,  печели!
Ей затова загуби човека.Ако беше дръзнал,  щеше да спечели,  ама не успя да дръзне човека;)
Ох, това с дръзването изби рибата. Март е толкова мързелив, че дръзването му започва и свършва с лежане по диваните.

# 2 187
Направо си направи визитки с минутите до НДК;)))
А да попитам,  ако напиша на колко минути съм от НДК с крилата ракета,  брои ли се?Wink

# 2 188
А да попитам,  ако напиша на колко минути съм от НДК с крилата ракета,  брои ли се?Wink
Ти не чистиш риба. Не може и НДК-то, много ще ти станат.

# 2 189
  • Sofia
Всичко сте обсъдили подробно,но да си напиша и аз. Simple Smile
Съпер неприятен ми беше Март и с нетърпение чаках да си тръгне,но малко горчив привкус ми остана след вчерашната игра.Първо-това беше най-смешната елиминационна битка от началото на сезона.И второ-определено смятам,че битката беше абсолютно сполучливо избрана за отпадането на Март.
Не,че онези двете бяха много добри,та чак да умират от гордост.То това сигурно е и единственстс битка,на която изобщо имаха някакъв шанс.Или евентуално плетки да им бяха дали /но и там не е много сигурно/.
Не,че и Март не си го заслужаваше.По принцип,щях да съм най-доволна ако дружно и тримата се бяха хванали под ръчичка и групово бяха напуснали.
Но мисълта за някаква нагласеност тотално ми разваля кефа и ми обезсмисля гледането на предаването.

п.п.И наистина да престанат от продукцията на всяка втора игра да казват "пъзел".

п.п.п.Не съм проверявала за правописни грешки,но съм на 7мин. от НДК,така че...,нали. Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт