💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 178
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Изобщо не ме интересува, че сърцето на Веселин е разбито, никой не му е длъжен с нищо.

# 1 111
Схемаджий .. още една подобна кутия и става весело . Не се ли сещат ?

# 1 112
Умират от страх тримата глупака. Знаят, че Юлиян ще отвее Март ако са на дуел заедно. Смешници.

Дано, дано дано!!!!!!!!!

# 1 113
Ана -Мария е ужасна смотла, но и аз на нейно място щях да се разменя. Изобщо не ме интересува уважението на някъв тираджия, и разни селянчета. 200000 лв.  са си 200 000 лева.

# 1 114
Хахахах, много са смешни тия противняци.
Мюсли ли нагъват?
Че най-лесно?! 🤣🤣🤣

# 1 115
Ана Мария щяло да й е удоволствие да се изправи срещу Март! Номинира го, защото е контузен, но в същото време той плува най-добре от всички с контузията си. И в същото време се размени с него за номинацията си.

Утре ще играят нарочно да паднат, за да номинират нея.

Ама не сме чули думата на Пандорааа хахаха

Иначе е време другата седмица за обединение. Не обичам нарочни неща..дори да е да падне Ана Мария. Просто някак не ми допада.

Колко пъти ще кажат тва за кухнята?

# 1 116
Ами не е честно! Егати тъпите дето са от тази продукция..

# 1 117
Пфффффффффслфхсдхжкдгбжисдубжсц...

Не ги издържам тия балеринки вече с тяхните размисли и страсти. Какво си мислят, че тримата ще се измъкнат от играта без да бъдат номинирани ни веднъж? То не са цупене, "разсъжденя", наливане на канчетата на дръзналите да номинират съответен дундурко. Ако могат и тримата да вземат наградата, мъжките им сърца щяха да са много щастливи.

Март нарече Ана-Махния "ексурзиянт" Joy Не че не е, но в случая е присмял се хърбел на щърбел.

# 1 118
Въх ,въх,въх голям шок.😂Анка се спаси между капките пак

# 1 119
  • София
Радостина само наставлява Ана Мария и ѝ държи сметка за това как се чувства.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 15:14 от La Vikinga

# 1 120
Утре падат, номинират АМ, тя отваря кутията на Пандора и праща Веско на номинация.

# 1 121
Ана-Мария: аз все пак съм стигнала до тук..

Това момиче обаче наистина си вярва.

И все пак няма защо да се чувства тъпо, всеки един от тия тримата глупаци щеше да се смени с някоя от жените

# 1 122
  • София
Големите "джентълмени" третират жените само като придатък в кухнята

# 1 123
Тримата жалки мишоци пак включиха лицемерието на МАХ.
Разменките бяха супер докато бяха в тяхна полза, нямаше проблем, обаче щом Ана-Мария се възползва - това е несправедливо и няма чест. Беше мн готино момиче Анчето докато беше пушечно месо, но сега като някой от тримцата е застрашен, вече е слабачка и екскурзиантка.

# 1 124
  • Испания
Поне се осмисли участието на Анчето във формата. Развали рахатлъка на трите анабола.

Общи условия

Активация на акаунт