Но въпреки това аз продължавам да съм в потрес от някои от изказванията на Александра, в частност на продукцията, защото е ясно, че тя чете-и нагледно го видяхме.
Защо и кому е нужно да продължават да набиват в ушите на драгия зрител този толкова изтъркан рефрен, фалшив, смешен, грозен и най-вече-лъжлив и недостоверен? Веселин силен? С кое, в какво? И да го сравняват с Добата, който е светлинни години над него? Много плоско, просто счупи тъпомера за пореден път.
, говориш окуражително, и само след секунди се изтъпанчваш пред камера и сриваш същото това момиче със земята, защото по някакъв начин е станало дори и за ден център на внимание, макар и в негативен аспект. 
Четох във фейсбук някакви уж спойлери от уж запознати и се бях разочаровала, но сега с тази снимка и многозначително послание от Анка, ми се оправи настроението. 😁
Четох във фейсбук някакви уж спойлери от уж запознати и се бях разочаровала, но сега с тази снимка и многозначително послание от Анка, ми се оправи настроението. 😁
Още нещо се сетих.
стратегия, която са измислили тримата, тоест, той. И опитът му за пореден път да бъде оригинален и да покаже заченък на интелигентност: "Ще ми свирят те тракийска симфония в славянската крепост..." /по спомен, не е автентично
/.
Ами попяха ти, сега и ще ти засвирят, а силно се надявам и след седмица или там колкото трябва да ти покажат единствения правилен път-към Чикаго. Е, засега без булка, ама то и след това "умопомрачително" представяне може и трудничко да стане. Въпреки че за всеки влак си има пътници, а пък за американска виза може и да се наложи допълнителни вагони да се прикачват.
Препоръчани теми