💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 070
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 875
Жоро е уникален днес: "Това майка ли е според теб?" Laughing

# 1 876
  • Другата България
Мари, нищо не мога да отворя от линковете.
На запис се опитвам да гледам.

# 1 877
  • Испания
Как никой не се сети да припомни на Март, че искаше Анка, за да му се врътка!

# 1 878
Много точен коментар за Радостина от Ваня, напълно съгласен с него.

# 1 879
Коя е тая леля в студиото?

# 1 880
  • Испания

Психоложката на кастинга София Щерева.

# 1 881
  • варненка от София
Психолог

# 1 882

Психоложката на предаването доколкото рабрах. Очаквах малко повече от нея, между другото, не да повтаря вече очевидното за всеки.

# 1 883
  • София
Според мен Ана Мария е искрена и наистина смята Радостина за приятел, но хора като последната не могат да бъдат приятели. За мен беше странен коментарът на Радостина след това, което Ана Мария ѝ сподели преди да си легант - съвсем нормални неща: че иска да си реализира мечтата и да помогне на майка си. И Радостина каза, че било като "реклама на Ана Мария" - за пред кого?! Предаването е на запис. Просто всякакви човешки отношения са ѝ чужди на Тина.

# 1 884
Тая леля е психоложка, та тя и Мартинов са ни осигурили да гледаме и слушаме Ана Мария този сезон

# 1 885

Психоложката на кастинга.

Като го гледам Март как се е ококорил скоро ще има нужда от нея.

# 1 886
  • Берлин
Най-доброто студио дотук. Следва пак за/против Юлиян. Дано не осер@т всичко с ...мммм преднамерени коментари

# 1 887
Март не прилича на себе си....явно реакциите на хората са го сложили на място....Simple Smile
Или може би нещата не са се развили добре за "мъжката дума" другата седмица.

# 1 888
  • Варна
АМ какво говори за оцеляване,една игра изигра срещу човек с болен крак,ами браво.
Ако крака му все още не е добре, тази игра не беше коректна спрямо него.
Защо трябва да се съобразяват с контузията.Имаше и други контузени и си тръгнаха.Щом е решил че ще продължи,  няма право да се надява на специално отношение.

По принцип е така, но изглежда нарочно подбрана, и не за първи път оставам с такова впечатление.При подходяща игра всеки би могъл да спечели/загуби.

Е добре де КАКВА да е играта, че да не е ощетен даден играч? Нали все пак трябва да има победители и победени. Ако е силова, слаб физически няма шанс, ако е логическа предимство за по-умния. Хората са различни и каквито игри да има, няма как да имат играчите равен старт според мен.

Иначе тооооолкова ми стана кеф, че Март отпадна и то по такъв начин..... Връща им се на славянските мъже за всичкото отношение срещу жените им в племето.
Аз още не мога да прежаля Амелия Мира и се радвам, че Ваня не пропусна да я спомене тази вечер пред Март. Но какво нещо е животът.... Има Господ определено!!!!

П.С. Така се радвах, че приятелят ми каза да не викам, че ще си помислят съседите, че се караме, а аз по принцип съм от грамогласните. Relaxed

# 1 889
Как никой не се сети да припомни на Март, че искаше Анка, за да му се врътка!
Ми той дали ще помни
😀 Струва ми се ,че в студиото рязко получи амнезия
😂😀

Общи условия

Активация на акаунт