💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 056
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
О, Доля, о, Пандора, о, всички богове, ооо, кеффф!!! Адски доволна съм от себе си след днешния епизод. Гласувах, че Матрьошката ще си замине. И познах, че АноМимчето ще успее да ме изненада. Тъ, кой беше писал за пускане на тото - давайте да играем комбина! Както върви, може да направим Коледно парти на участниците в темата на плаж Листи, а Сашка да ни е водеща на програмата Smiling Imp
Венца Подводницата ги отвя с двеста. Те затова толкова време АноМима и Матрьошката не успяха да се закрепят на гредите - турбуленцията ги събаряше. И разбрах, че подреждане на "пъзел" с боси крачка е по-удобно за 36-38 номер, отколкото за 45-ти. О, сценаристи, о, чудеса! Нито играта заслужава да я коментирам повече, нито кървящите мъжки сърца на красОвците.  Студиото за пореден път беше полубезсмислено - не разбирам как за 3-4 реплики на място и по темата трябва да се отнеме 45 минути ефирно време?!? Очаквах много повече от "студио", в което бяха събрани двама емблематични за мен победители от "Сървайвър" (вър-не-те-ми-гоооо!!!)... хъм... останалите там просто не си заслужаваха хабенето на очи и уши по телевизора.

Друго ме вълнува далеч повече. Първото са близначките. Тези каки, освен, че са добри играчи, явно са и добри мислячи. Вчера се усетиха за "саботажа" при красОвците, днес - откъде й е дошло на Венца, че и още нещо имаше. Аз че ги харесвам - харесвам ги, даже много. Сега вече ще започна и да ги гледам и слушам по-внимателно. Или те са първите, докопали разпиления сценарий по плажа, или наистина имат дяволски изострена интуиция. Хъм.
И второто е Томазиньо. След период на права линия на мозъчната му дейност, липсата на Матрьошката толкова го потресе, че май прехвръкна искрица. Ако не ги слеят в следващия епизод (както се очертава) и ако на следващата капитанска трябва да изберат жена да води бащина дружина, няма да се учудя на номинациите да се съберат 3 гласа за Весо... хъм... защото иначе Томазиньо ще е на пангара. Да видим... слава на Доля!!!

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 01:11 от *Джем*

# 1 966
Според разпиляния сценарий Томасита отпада осми в двубой с Венца. Та кой отпада тази седмица, т.е. деветият отпаднал от играта - предположения?

# 1 967
По семпла и елементарна игра за елиминации имало ли е до сега?  - да минеш по една греда - веднъж, да се мушнеш под една мрежа и после на спокойствие, седнал, да си редиш кубченца с крачка. /Амелия - Мира колко пъти трябваше да мине по гредата? Май около 40 беше.../ "Игри на волята" ли гледаме или "Бързи, смели, сръчни"? Не си спомням много, но май и там имаше по-сложни игри, за децата.

# 1 968
  • София
По семпла и елементарна игра за елиминации имало ли е до сега?  - да минеш по една греда - веднъж, да се мушнеш под една мрежа и после на спокойствие, седнал, да си редиш кубченца с крачка. /Амелия - Мира колко пъти трябваше да мине по гредата? Май около 40 беше.../ "Игри на волята" ли гледаме или "Бързи, смели, сръчни"? Не си спомням много, но май и там имаше по-сложни игри, за децата.
Мисля, че нямаше толкова лежерна, ако не броим двете на Наско, но защото той си минаваше трасето лежерно, а иначе бяха по-сложни от тази Simple Smile

# 1 969

Мисля, че нямаше толкова лежерна, ако не броим двете на Наско, но защото той си минаваше трасето лежерно, а иначе бяха по-сложни от тази Simple Smile

На Наско игрите бяха доста по комплексни.

Наско и Георги:
Първо трябваше да разбият шифър с числа прескачайки стена и достигане до сергия с характерни продукти от Странджа. Броят на продуктите беше свързан с комбинацията на шифъра, правилната комбинация отключваше сандък, който даваше ключ за карта, на която имаше комбинация от символи. Символите трябваше да свържат с въжета, като всяка комбинация водеше до кесии заровени в пясъка. В кесиите бяха части от тръба, които трябваше да съединят, да сложат топка отгоре и да преминат така през дървена скара и накрая да сложат топката на ръка, намираща се на 5 метра височина.

Наско и Бояна:
С 3 навити на кълбо рибарски мрежи, преминават препятствия - опъната мрежа, дървен тунел, преминава се с кълбата, едно по едно. След това разплитат 3-те кълбета, в тях намират 3 ключа, минават по дървена греда /не плоска отгоре, като в днешната игра, а закръглена/, стигат до сандък, който отварят с един от 3-те ключа и намират вътре риболовна корда с кука, правят въдица, преминават въжено препятствие /Томас се въртя на едно такова, докато Юлиян не финишира/ и накрая изваждат 10-те котви в конструкция на риба, за да и откачи главата.

Не, елиминационните игри на Наско нямаха общо с днешната пародия!

# 1 970
Според разпиляния сценарий Томасита отпада осми в двубой с Венца. Та кой отпада тази седмица, т.е. деветият отпаднал от играта - предположения?
Ана Мария или Радостина.

# 1 971
  • Другата България
Благодаря на Мари и другата съфорумка за помощта с линковете. Стана с вторите.
В понеделник по закона на Мърфи съм отново на работа та ще Моля отново за помощ.
Та отпадна Септември, вие пак за Юли Joy няма мирка този човек, който каквото и да направи - все той и само той. Ще паднат траките, ама много важно то не остана. Защо им е да се разправят и  Юлиян все да изправя кривите краставици. ...нито Венцислава ще стане по-силна, нито близначките по-малко устати. Излишно напрежение и нов повод за хейт.
И лично на мен ми стана жал за Март. Смотана съм, ама. ..Confused

# 1 972
  • София
Обаче Веско и Томас продължават да наглеят. Решили те, че Томас отива на капитанска битка, ако изрично не пише, че трябва да е жена. Ако не пише пол, то са четирима човека и трябва да се хвърля чоп - мъж или жена. Откъде накъде Тина и АМ ще имат по-малко право на глас.

# 1 973
  • София
https://e-vestnik.bg/31023/kak-beshe-sniman-igri-na-volyata-hron … ervata-zad-kadar/
За четене по време на рекламите, смях се с глас 😂🤣😂
Всъщност работата е да се смееш ли, да плачеш ли, но и аз се смея с глас в 4 часа и събудих мм, който реши, че съм превъртяла напълно и вика: "Браво, бе!" А аз му казвам: "Не на мен, браво на Евгени"!   А той: "Кой Евгени!?  С кого си пишеш пак!?"  Shocked
Пак (!), представи си... Joy Joy Joy

Стояна, благодаря ти!

# 1 974
От всичката помия до сега, най ми хареса как празнуваха рожденния ден на Пламен. Великолепна сцена!!!! Жалко че подобни, нямат място в нито едно реалити. Залага се на скандали, клюки, вадене на мръсни ризи, омраза, пошлост, тъпи любовни истории, ако има чалъм и
секс и т. н. “благинки”, които носят парата.

# 1 975
  • Другата България
Веско с тия коментари 🤦🏻♀ Ти къде бе, мистър мускул гел водопроводчик? Не можа едно въже да дръпнеш, за един прът ти дадоха да се държиш и падна, баланс нямаш. Къде си се засилил? 😁 А сега да седнат и да помислят, което с Томас не им е сила, защо паднаха нарочнооо. И друг път сметките без кръчмаря- не.

Joy Не е мое, от фейса е. Пак от онази потребителка.

# 1 976
Та какво каза Ники за Юлиян?

реално нищо не каза.
Напротив, каза това, което и аз преди време се опитах да подскажа тук, но ме подминахте. Цитирам по спомен:
Да не забравяме, че е игра и лошата майка може да е театър.
Всички скочиха, че не е таетър.защото Юли не можел да бъде толкова добър актьор.

Имам едно питане. Някой има ли идея къде живее в момента Ники М. и с какво се занимава.?

Пп понеже бях стигнала до тук и сега се връщат да ви дочета. Та искам да кажа, че съм на мнение, че най - добрите родители в последствие стават точно  такива, дето в детството си са имали липса на родителско внимание, и най - безотговорните - такива презадоволени като Март, април и пр. Света троица.
Разбира се, това не е правило. Мои наблюдения.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 06:50 от Билян@

# 1 977
  • Другата България
в края на Ноември разбрахме, че приказката за МартА, която не харесвала Февруари (Томас), защото бил КЪС, а пък Април (Веско), защото бил МЕК, е АБСОЛЮТНО ВЯРНА!!!!... той (март), защото е гОООлем артист и сИИИлен играчОК, симулира игра и НАРОЧНО загуби за да се отърве от Февруари и Април ... хахахаха ... а после, в студиото беше само и единствено мънкащ... или по-точно - БЕЗ ДУМИ...

Joy Отново не е мое.
Спирам, че трябва да се прибирам все пак.

# 1 978
Обаче Веско и Томас продължават да наглеят. Решили те, че Томас отива на капитанска битка, ако изрично не пише, че трябва да е жена.
Споко. Радостина няма да го допусне.

# 1 979
Поздрави от шампиона Ана Мария

Общи условия

Активация на акаунт