💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 872
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 100
Погледнете на Март челото и повече няма какво да приказваме. Примат отвсвякъде. Ниско чело, малки очички-глупав и злобен.
Това показва визия и това се показва наистина.
Е има нещо вярно в това наистина.
То всъщност само близначките имат високо чело и донякъде Юлиян -неговото е нормално де. Останалите са нискочели и това е. Март е най-зле от всички природно му е дадено, не може да компенсира.

# 2 101
  • Другата България
Аз си мисля,че те са един участник.
А Март преполагам е направил опит за кеш-аут(предполагам,че знаете ,че се плаща нещо като хонорар за седмица -игра),после обаче е решил да им извие малко ръцете на застрахователите и тези са полудели и правят пандори,навират му АМ и го разбиват.Мен снощи по едно време чак ми стана неудобно как го ръфаха,имах чувството,че Алекс ще стане и ще му удари един шамар Simple Smile
Laughing Така е, само така ще да е станало.
Добре, че не гледах студиото, че да ми става неудобно и на мен.

# 2 102
  • Варна
Аз си мисля,че те са един участник.
А Март преполагам е направил опит за кеш-аут(предполагам,че знаете ,че се плаща нещо като хонорар за седмица -игра),после обаче е решил да им извие малко ръцете на застрахователите и тези са полудели и правят пандори,навират му АМ и го разбиват.Мен снощи по едно време чак ми стана неудобно как го ръфаха,имах чувството,че Алекс ще стане и ще му удари един шамар Simple Smile

Той това си заслужава! Още повече след снимката за Юлиян и майка му. Може ли да си толкова безчувствен и да се подиграваш на нещо такова, което НЕ зависи от Юлиян? Още повече след като и той не е бил в здраво семейство, Ангелов му е доведен баща. Да не говорим, че това го постна след снощното предаване и чу какво говориха хората по темата...... Не дъно ми не знам какво е това човече. С 4 години съм по-голяма от него, но съм изумена.... А в началото го харесвах чисто визуално, ужасТ.

# 2 103
Според мен от "заплахите" на Март става ясно, че на финала глас ,и то с голяма тежест,ще имат и участниците.  Това обяснява и PR обиколките на Веско.  И Март понеже нищо не може да победи и понеже с Веско вече са две в едно, с плиткия си ум плаши Юлиян с Веско - като на детска площадка - ще видиш ти като кажа на батко.

# 2 104
Ми то хубаво тук ги виждаме с някакви изцепки и от това, което показват. Но там си се виждат на живо и има доста неща, които и от предаването на знаят дори, други пък не ни ги показват.
Та..си представям да да съм там (не, че ставам) и как бих реагирала, чувствала и към кой бих се залепила или направила съюз. Ми...освен Юли, за себе си не виждам никой друг. Пламката не става, той и си каза уж, ама иначе се увърта и върти кат пумпал (не го харесвам като характер в играта поне)
Никой не става. Наско за разлика от всички дето му се радваха не ми харесаха ни майтапите, ни поведението. Но...на него бих отчасти заложила, защото иначе мисли и донякъде може да му се разчита-лоялен е май. Всичко друго ... Амелия Мира също е читав човек и дотам. Само 3.ма са моята кръвна група дето се вика за съюз.
И, ако сме там и играем, не ми се мисли, аз не бих издържала , нито замълчала на гаврите с Юлиян дето правеха. Веднага аут ставам. Няма читави хора там за мен, не като състезатели толкова, а като хора с характер.
И, ако попитам тук коя -кой би избрал в играта за да се групират... какво бихте казали, както бяха славяни и траки , че най-дълго те се задържаха след разцепването на прабългарите.

# 2 105
Единственото, което става ясно от поста на Март и думите му към Юлиян е, че му липсват първите седем години,много сиво вещество и че компенсира тези липси с агресия.

# 2 106
  • Брюксел / София
Март е изключително ограничен. Каква вина има Юлиян, че февруари го би АМ?  Защо си изкарва яда на Юлиян? Юлиян дори й да е постнал нещо, то е било сцена от играта, както прави обикновено.
Март е изключително немощен и жалък в стремежа си да уязви Юлиян, а и по принцип де, поне от това, което видяхме.
И отговорът на Юлиян е съвсем на място: свързан с представянето, по скоро с резила на Март.
Защо не вземе Март да се скрие някъде и известно време да не се показва поне докато малко не се забрави резила му?! Ама, и затова няма акъл, а и няма кой да го посъветва.

# 2 107
Биляная4,

Милков дословно казва:
Това е оправдание, но не извинение.

Не и това, което ти пишеш. Всеки може лесно да го чуе на 40:56 м от линка за мобилни на Мари мар.

# 2 108
  • Варна
Аз идвам от профила на Веско в инстаграм. Та да Ви светна, ако още не сте му прочели писаниците, NO PROBLEM в играта, в която се контузиха трима, да бил само един.  Ами, ако този един беше самият той, какво ли щяхме да четем?

# 2 109
  • Испания
vesko.panchev

Елиминационна битка между Март, Ана-Мария и Венцислава. Всичко беше нарисувано за неговото продължаване в играта, до момента в който видях битката. Познавам добре Март и знам точно какви са му били думите когато е видял тази епична битка...😡 Със сигурност са с много *********** 😁 Определено той нямаше късмет с подбора на тази битка. Няма какво да говорим, дори да махнем факта, че той е почти 2м и все още с болки в глезена това си беше изцяло женска игра. Разликата между Март и жените щеше да бъде същата в негова полза ако имаше мъжки елемент в тази елиминационна битка. Венцислава първа, Ана втора и Март АУТ от Игри на Волята пффффф.
Март Лачев София България на 25 живеещ на 7мин от НДК. Когато сформираха племента и беше ясно, че сме в едно племе се зарадвах. Факт е, че бях в една стая с Георгиос, но Март го усещах много близък. Двамата сме били спортисти той плувец аз баскетболист. Беше удоволствие да гледаш Март във водата. С него спахме един до друг прегладнели и мечтаейки за храна в стидените вечери на плажа. Много неща от човешките взаимоотношения между хората не се излъчват. Силовите компоненти от битките падаха на нашите плещи.Имахме много общи теми с него, а и двамата сме се борили с живота в чужбина - той в Германия аз в Англия и Америка. Всичко тръгна надолу когато в една игра не прецениха и не обезопасиха добре терена. Ако беше се контузил един човек NO PROBLEM, но трима един след друг от които двама с счупени крака... Сега да Ви кажа истината за Март. Той беше с по-леката контузия и ДОКТОРЪТ му беше казал, че му е нужно известно време почивка и може да продължи. Говорих с Март на четири очи и го питах: мислиш ли, че ще се оправиш и мога ли да разчитам на теб?! Той каза ДА и това беше достатъчно за мен всячески да му помогна да се изправи на крака, защото той имаше право да продължи играта и имаше какво да даде, пък и пак казвам не се контузи по негова вина! В Американската армия казват NO MAN LEFT BEHIND... аз реших да не го изоставям... Всеки МЪЖ би ме разбрал! Март остава мой приятел и brother from another mother завинаги!!!

Веселин продължава да разсмива.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 19:35 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 2 110
  • София
"Всеки мъж би ме разбрал".
Ей тоя човек е  непоправим просто.
Било му ясно че с Март ще са в едно племе,още като го видял- демек ние красивите.
Леле как ми се иска да го опуха някоя от жените, например близначките.

# 2 111
Ох тоя палячо няма ли да престане да се изживява като журналист. Хората, които живеят извън София, надявам се не си мислят като тоя, че НДК е пъпа на София, та се изтъква като някакво специално нещо, че Март живеел на 7 минути от НДК. Това просто ме кара да прихвам за пореден път!
Колкото до другите му "разсъждения"... Весо, земи спри, че вече душа не ми остана да ти се хиля на тъпизмите! Толкова си прост, че като те оприличих на тракторист, комплимент ти направих. 😂😂😂

Ох, чакай че забравих! Какво каза, че си спортист? Баскетболист? Ти?! Ще си прережа вените просто. Аз съм мис България, приятно ми е! 😁😝🤪

# 2 112
  • Canada
Отдавна не съм се смяла така  Joy Особено съм впечатлена от 7-те минути  Mr. Green И това ни грее защото? Или реабилитира малоумното поведение на този мъж, мъжката му дума, мъжкото му сърце и мъжкарските му приятели  Sick

# 2 113
Коолко патетично!
Тоя продължава да се изявява като Бог на играта.
Малоумник.

# 2 114
  • Брюксел / София
Ама, Весо си мисли, че НДК е центърът на вселената ли?! И той, като един друг дришльо, който се именува жълтооаветник е мн кух. Забравихме, когато Март в началото след контузията ги лъжеше, че не го боли... Лека, лека колко да му е лека контузията след като до отпадането си куцаше?! Единственият му полезен ход на този “напет” (само в представите си) момък беше мн отдавна да се оттегли от играта. Това би било достойно, както направиха други.

Общи условия

Активация на акаунт