Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 33 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте дами, дали можете да ми предложите малки църкви в София за църковен брак до 300лв.?

# 196
Здравейте дами, дали можете да ми предложите малки църкви в София за църковен брак до 300лв.?
Пробвай църквата в квартал Хиподрума до бул. България. Тя е мъничка, но съм виждала сватби и кръщенета там.

# 197
  • София
Пробвай църквата в квартал Хиподрума до бул. България. Тя е мъничка, но съм виждала сватби и кръщенета там.
И ние се чудехме дали да не идеме до там да проверим, но искам да имаме повече избор, че ако там не стане да знаем къде да потърсим.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 18:48 от Красимира Божилова

# 198
  • София
Ето тук има много подробна информация за църквите, информацията е за 2017 г., но не вярвам много неща да са се променили. Като цени нямам представа, но поне можеш да видиш снимки и идеи:
https://nmitev.com/blog/%d1%86%d1%8a%d1%80%d0%ba%d0%b2%d0%b8-%d1 … 1%82%d0%b1%d0%b0/

# 199
Вижте на бул. Братя Бъкстон, Катедрален храм Успение Богородично.

# 200
  • София
Вижте на бул. Братя Бъкстон, Катедрален храм Успение Богородично.
Много благодаря 😊

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 18:48 от Красимира Божилова

# 201
  • Sofia
Малко съм отчаяна с тези агенции... не знаех че декорацията в ресторанта ще бъде от най трудните неща. Някои не отговарят, други ги чакам по месец и нещо за да пратят примерна оферта а някои нови агенции които нямат почти снимки от сватби ми искат по 2000 лева за няколко вази с цветя и една арка.
Вие спряли ли сте се вече на агенция или флорист? Може ли да препоръчате някой?

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 22:08 от moni1682

# 202
Малко съм отчаяна с тези агенции.. не знаех че декорацията в ресторанта ще бъде от най трудните неща. Някои не отговарят, други ги чакам по месец и нещо за да пратят примерна оферта а някои нови агенции които нямат почти снимки от сватби ми искат по 2000 лева за няколко вази с цветя и една арка.
Вие спряли ли сте се вече на агенция или флорист? Може ли да препоръчате някой?

Здравей!

Наистина съм изненадана на какви агенций попадате, които не ви отговарят. Или пък може аз да съм изкарала голям късмет. Аз се спрях на агенция Емоушън мисля, че от първия път ми отговориха. Много хубаво впечатление ми направи Таня ( собственичката) която си направи труда да ми пише, че идва в Лондон за няколко дни и ако има нещо да се видим. Та видяхме се . Преди това се видяхме и в София разбира се през Юни . Прекрасна е !
Цената на украсата излиза горе долу 2000лв

Хубава вечер! 🌸

# 203
Здравейте момичета,
включвам се и аз 20.06.2020🥰🥰🥰

# 204
Здравейте момичета,

Заедно ще се вълнуваме значи Simple Smile
Къде е Вашата сватба?

# 205
Мони, решение винаги ще се намери.
И аз се бях отчаяла, 2000 лева поне за мен са много за декорация, затова се спрях на декоратор, а не на агенция. Доста неща остават още, но има време... Сега съм в търсене на рокля, искам да е удобна, за да мога да танцувам вечерта, няма да мога да си позволя два тоалета и обмислям варианта с рокля 2 в 1 с махаща се пола. ..

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 00:26 от Kosara :)

# 206
Ейй най- накрая срещам някой друг с дата 17.07. Честито!
Благодаря Simple Smile Честито и на теб! Simple Smile
Къде ще бъде сватбата? Simple Smile докъде стигна с подготовката?

# 207
Благодаря! В София, хотел Акорд. Вече имам рокля, Dj, водеща, фото и видео, покани за кумове и родители. Остават ми поканите за гости, евентуално наемане на агенция за украса или ще я правя сама, младоженеца няма костюм, остават и всички други "дребни" неща. По- важното съм го свършила вече Grinning А вие докъде сте?

# 208
Благодаря! В София, хотел Акорд. Вече имам рокля, Dj, водеща, фото и видео, покани за кумове и родители. Остават ми поканите за гости, евентуално наемане на агенция за украса или ще я правя сама, младоженеца няма костюм, остават и всички други "дребни" неща. По- важното съм го свършила вече Grinning А вие докъде сте?
Еха, браво на теб.
Аз имам само запазен ресторант за сватбата. Сега търся водещ, dj и фотограф. Свързала съм се с няколко агенции за направята на поканите. За рокля-мисля, че знам какво искам, но не съм започвала да търся. Тива ще правя след празниците, защото сега имам да организирам и рожден ден на сина ни Simple Smile Ние правим нещата отзад напред Wink

# 209
Здравейте момичета,

Заедно ще се вълнуваме значи Simple Smile
Къде е Вашата сватба?

Град Пазарджик ресторант “Фемили”🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт