Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 33 268
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ние ще имаме по 3-4 на маса.

# 181
Здравейте момичета!

Да се похваля имаме църква ! Ухууу

В Слатина до зала Фестивална . Църквата се казва “ Света троица”. Цената е 310лв. В нея е включено, възможност за снимане на фото и видео и също така хор.

Хубава вечер! 🌸

Честито, сватбата на сестра ми беше там, но не успяхме много хора да влезнем вътре иначе титуала беше много хубав 😘

# 182
Момичета според вас необходимо ли е да поръчвам картички с менюта за всеки гост по отделно или да сложим по 3-4 на маса? Няма да имаме и тейбъл картички с имена, понеже имаме доста хора под въпрос (които според нас няма да дойдат и ще го разберем в последния момент- около 40 човека са).
Какви са ви масите? Ако са от големите кръгли, е добре или на всеки или две на маса, симетрични, за да стои стилно. Така или иначе от повече няма нужда, човек поглежда по 1-2 пъти, освен ако не ви е много голямо менюто. Ако са 4, според мен има риск да седят като разхвърляни. Зависи от големината и вида им, както и от големината на масата.

Големи и кръгли са масите. Ще имаме по 8-9 човека на маса, затова мислех дали да не са по 3-4, но със сигурност се отказах да има за всеки индивидуално. Ще потърся от щипките за бележки (тези дето в офисите ги ползват главно) ама в някакви по- интересни форми и ще сложа менютата на тях .

# 183
Здравейте Дами.
Намерих я 🙂
Вече имам капарирана рокля 🙂
остават лесните неща.
Да ви споделя мнение:
Si Selection: отвратително посрещане. безумна цена за проба на нещо си. Тази жена се опита да ме накара да пробвам какво ли не при положение, че исках само една от роклите. Обясняваше ми колко пари стрували същите роклите в чужбина. Когато и казах за определена рокля, че не ми допада, се изуми и ми каза, че това е странно защото тази марка "вървяла по 5000 лв"...
Много кофти отношение и загуба на време.

Не препоръчвам 🙂

# 184
Честито! От кой магазин избра роклята? Blush

# 185
Juicy Pigeon, от Арети. Страхотно отношение и внимание ми обърнаха момичетата. Роклите са в горният ценови диапазон, но си струват. Супер материя.

# 186
Juicy Pigeon, от Арети. Страхотно отношение и внимание ми обърнаха момичетата. Роклите са в горният ценови диапазон, но си струват. Супер материя.
Какво значи в горния ценови диапазон? 3-4-5 хиляди лева?
Чудно ми е грубото отношение, когато отиваш да си оставиш една доста добра сума на някое място. Намирам за много грозно говоренето на ти от първата секуна и отношението "ей ся ша ви опрайм". Това поведение много ме отблъсна от някои от най-популярните места за сватби по нашия край.

# 187
Welt,

ами има от 2000 до към 4000. Моята беше и с намаление от изложението на Алегра. Излезе към 2200. Не ми се даваха толкова, но имах хубаво усещане когато бях при тях в салона, както и със самата рокля.
А другите няма да ги коментирам. То си е показателно всичко.
Остава ми само обувки да намеря, което ще е голяма мъка.

# 188
Ето ги поканите,които си избрах.Като станат готови ще ги покажа.

# 189
Моля ви, дайте идеи от къде да купим хубава ракия за двамата братя на ММ. Трябва да е нещо леко и плодово.

# 190
Здравейте момичета, поканите също са поръчани. Много са хубави. Изготвиха ни проект и след много промени се спряхме на нещо конкретно. Фирмата е - By the Love - имат страничка във фейсбук. ДОволни сме много за отношението. сега чакаме да станат готови Simple Smile

# 191
Здравейте момичета,
На мен също ми предстои сватба на 17.07.2020. При мен нещата са малко по-различни Simple Smile Ние имаме сключен граждански брак, но решихме, че искаме да си направим и тържество, както си му е реда Simple Smile
От Велико Търново съм. Беше ми много трудно да избера място за събитието, но накрая се спрях на Спа комплекс Винпалас, с. Арбанаси. Засега сме запазили само ресторанта. В момента се оглеждам за фотограф и водещ за събитието Simple Smile
Като тема съм се спряла на Пътуване, защото нашата връзка се върти около пътуванията Wink
Търся фирма която да ми направи поканите, но все още не съм се спряла ан никоя Simple Smile

# 192
Ние си търсим ДЖ за от Търновска/Габровска област. Това ми е най-голямото притеснение към момента... Как се избира ДЖ? Водеща ще е една приятелка. Heart Ще води ритуалите по посрещането, една-две игри по средата и разрязването на тортата. Много ми се искаше да е тя, понеже е умна, остроумна, има дар слово, познава ни и двамата от много време и със сигурност ще вкара лична нотка, която непознат човек няма как да я нацели. Но с ДЖ са ми трудни нещата.

# 193
  • София
Ние си търсим ДЖ за от Търновска/Габровска област. Това ми е най-голямото притеснение към момента... Как се избира ДЖ? Водеща ще е една приятелка. Heart Ще води ритуалите по посрещането, една-две игри по средата и разрязването на тортата. Много ми се искаше да е тя, понеже е умна, остроумна, има дар слово, познава ни и двамата от много време и със сигурност ще вкара лична нотка, която непознат човек няма как да я нацели. Но с ДЖ са ми трудни нещата.

Отново Иво Брусев от Търново, или Красимир Цонев от Габрово. и двама са добри, правят много сватби, могат с водеша или без, имат осветление и т.н.

# 194
Ейй най- накрая срещам някой друг с дата 17.07. Честито!

Общи условия

Активация на акаунт