Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 33 301
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ние сме готови и с църквата уеееееее

# 226
Благодаря за съветите и предложенията за магазини. Записвам си всичко съвестно и разглеждам.
Януари мисля да почвам дизайна на поканите.

# 227
Момичета предвидили ли сте подарък изненада за младоженеца!?

# 228
Момичета предвидили ли сте подарък изненада за младоженеца!?

Аз съм му достатъчна ! 😄😄❤

🌸

# 229
Flower, много точен отговор 😆😆😆

# 230
Здравейте, бъдещи булки! На 13.06.2020 ще се състои нашата сватба! Осъзнавам, че остават около 5 месеца, а все още не сме започнали с подготовката..Единствено сме запазили дата за гражданския, направили примерен списък и сме избрали хотел за събирането! Посъветвайте ме за следващите неща които трябва да направя по отрано!? И също ако може да ми препоръчате добър гримьор и фризьор 💇? И най-важното много ми се иска аз да направя украсата в хотела (може би защото завърших точно това, но така и не започнах подобна работа) таа.. От къде бих могла да закупя украса?
Извинявам се, че стана такова разтягане на локуми ама като стане дума за сватбата и от вълнение не мога да спра.. 😁❤️

# 231
Ресторантът запазен ли е? Според мен това е най-важното и първо нещо,което трябва да се направи.След това фотограф,видео и диджей.
Материали може да поръчаш от алиекспрес. 😊

# 232
happy.women, ресторантът трябва да е първи , след като е запазен, запазете и фото, видео, DJ, оркестър, грим и прическа, вероятно си от София, при нас във Варна много бързо се изчерпват възможностите ,въпреки че има избор, всеки се бори за най-добрите профита Simple Smile
И аз съм булка малко след теб, време е да гледаш и рокля след НГ според мен, на някои места им трябват 2-3 месеца да ти я доставят/преправят, а преди теб има множество абитуриентки.
Успех Simple Smile

# 233
happy.women, ресторантът трябва да е първи , след като е запазен, запазете и фото, видео, DJ, оркестър, грим и прическа, вероятно си от София, при нас във Варна много бързо се изчерпват възможностите ,въпреки че има избор, всеки се бори за най-добрите профита Simple Smile
И аз съм булка малко след теб, време е да гледаш и рокля след НГ според мен, на някои места им трябват 2-3 месеца да ти я доставят/преправят, а преди теб има множество абитуриентки.
Успех Simple Smile
Привет.. Наистина Юни е изключително натоварен,а аз се "замотах".. От София съм! За роклята си пуснах средата на Януари отпуска и съм се насочила към Асеновград.
Помня, че като малка бях на училищна екскурзия там и ми е останало в съзнанието невероятни бутикови магазини с голямо разнообразие от Булчински и бални рокли! Някоя дама купувала ли си е рокля от там? 😊

# 234
Успех Simple Smile
Привет.. Наистина Юни е изключително натоварен,а аз се "замотах".. От София съм! За роклята си пуснах средата на Януари отпуска и съм се насочила към Асеновград.
Помня, че като малка бях на училищна екскурзия там и ми е останало в съзнанието невероятни бутикови магазини с голямо разнообразие от Булчински и бални рокли! Някоя дама купувала ли си е рокля от там? 😊

Аз ходих и не препоръчвам. Според мен си беше чиста загуба на време. Има хубави в Берна мода и Чучев.. но пък в Берна мода са над 2600лв.

# 235
Здравейте, извинявам се че нахлувам така, но има ли булки от Велико Търново в темата? Simple Smile

# 236
Здравейте, извинявам се че нахлувам така, но има ли булки от Велико Търново в темата? Simple Smile
Аз съм от Велико Търново, макар че не живея там в момента и сватбата ще е извън града. Бих разменяла опит и вълнения с удоволствие.

# 237
Момичета, колко време преди сватбата мислите да поръчате халки? И според вас заслужава ли си да се даде злато (подарък от роднина) за изработка? Малко се притеснявам ако дадем златото дали въобще от него ще направят халките.

# 238
Здравейте момичета,
И аз се включвам в темата. Нашата сватба е на 08.08.2020. Засега имаме запазен само ресторант - Вила Тракия в с. Симеоново до Ямбол. Предстои ни да изберем DJ-водещ, видео и покани.
Има ли тук булки от Ямбол, Сливен и околността ?
Ще се радвам на препоръки за дж-водещ в Ямболска, Сливенска област.
Момичета, колко време преди сватбата мислите да поръчате халки? И според вас заслужава ли си да се даде злато (подарък от роднина) за изработка? Малко се притеснявам ако дадем златото дали въобще от него ще направят халките.
Juicy Pigeon,

Аз разговарях с един златарски магзин във Варна и ми казаха , че времето за изработка е около 2-3 седмици, така че поне месец преди сватбата бих поръчала, дори и повече -ако трябва нещо да се дооправя.
Ние вече сме избрали модел и мислим в следващите месеци да ги поръчаме,за да имаме една задача по-малко за последният момент.
Що се отнася до златото, зависи с какво разполагаш. Ако имаш необработено злато повече си заслужва отколкото, ако трябва да се развалят готови бижута, но като цяло пак доста пари взимат само за изработката .

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 16:22 от AnMary

# 239
  • София
Здравейте момичета,
И аз се включвам в темата. Нашата сватба е на 08.08.2020. Засега имаме запазен само ресторант - Вила Тракия в с. Симеоново до Ямбол. Предстои ни да изберем DJ-водещ, видео и покани.
Има ли тук булки от Ямбол, Сливен и околността ?
Ще се радвам на препоръки за дж-водещ в Ямболска, Сливенска област.

Димитър Бонев от Сливен. Вижте дали е зает, ако да, ще се присетя за друг. Познавам го лично, сладур е

Общи условия

Активация на акаунт