Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 33 310
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета,
И аз се включвам в темата. Нашата сватба е на 08.08.2020. Засега имаме запазен само ресторант - Вила Тракия в с. Симеоново до Ямбол. Предстои ни да изберем DJ-водещ, видео и покани.
Има ли тук булки от Ямбол, Сливен и околността ?
Ще се радвам на препоръки за дж-водещ в Ямболска, Сливенска област.

Димитър Бонев от Сливен. Вижте дали е зает, ако да, ще се присетя за друг. Познавам го лично, сладур е

Благодаря Simple Smile

# 241
  • София
Тъй като нашата сватба ще е април, малко се притеснявам да не вали за фотосесията. Булките, на които ще ви е в София фотосесията в рисковите месеци, мислили ли сте как ще действате, къде ще снимате, ако вали?
Аз мислех за под ларгото, руините евентуално.

# 242
  • гр.София
Здравейте момичета!

Да се похваля имаме църква ! Ухууу

В Слатина до зала Фестивална . Църквата се казва “ Света троица”. Цената е 310лв. В нея е включено, възможност за снимане на фото и видео и също така хор.

Хубава вечер! 🌸

И ние ще сме там, нашата дата е 19.09.2020

# 243
  • София
Тъй като нашата сватба ще е април, малко се притеснявам да не вали за фотосесията. Булките, на които ще ви е в София фотосесията в рисковите месеци, мислили ли сте как ще действате, къде ще снимате, ако вали?
Аз мислех за под ларгото, руините евентуално.

Гледала съм много красиви фотосесии в Национална художествена галерия и в Историческия музей.

# 244
Ако се сещате - аз съм булката, която щеше да търси рокля в Киев)))
Върнах се от Киев в неделя ииии... вече имам рокля!!!:innocent:
Ако искате да видите какви рокли пробвах, качих ги в моя инстаграм _elenazvarich_ в папка Wedding. По нищо не се отличават от роклите, които видях в Арети, а цените са двойно, а понякога и тройно по-ниски. Хванах големи намаления и моята рокля я взех за около 750 лв (преди намалението беше около 1300), а иначе цените бяха между 500 и 1600 лв. Побрах се в бюджета ми, който беше 1000 лв)))
Билети до Киев има и за по 10 евро (ryanair), просто трябва да хванете момента, освен това в Киев има какво да се види, града е хубав, храната там също. А шивачки, които да ви ушият малко роклята и да я скъсят според вашите обувки, има и в България.

# 245
Момичета, решихме, че искаме 2020 да се оженим. Късно ли е за запазване на ресторант, фотограф и т.н.?
За Пловдив става въпрос.
Питахме на 2 места, но поради малкия брой хора, няма как да се приведе на тези места тържеството...
Остана в един ресторант още да отидем.
Притеснявам се, че всички фотографи са заети и не знам дали ще успеем да се организираме за  септември.
Мислим евентуално да отложим за  юни или юли най-късно 2021, но нв ни се чака до тогава....

# 246
Ако се сещате - аз съм булката, която щеше да търси рокля в Киев)))
Върнах се от Киев в неделя ииии... вече имам рокля!!!:innocent:
Ако искате да видите какви рокли пробвах, качих ги в моя инстаграм _elenazvarich_ в папка Wedding. По нищо не се отличават от роклите, които видях в Арети, а цените са двойно, а понякога и тройно по-ниски. Хванах големи намаления и моята рокля я взех за около 750 лв (преди намалението беше около 1300), а иначе цените бяха между 500 и 1600 лв. Побрах се в бюджета ми, който беше 1000 лв)))
Билети до Киев има и за по 10 евро (ryanair), просто трябва да хванете момента, освен това в Киев има какво да се види, града е хубав, храната там също. А шивачки, които да ви ушият малко роклята и да я скъсят според вашите обувки, има и в България.

Здравей!

Честито за роклята 💃🏼

Ако искаш вярвай, но случайно преди време бях попаднала на твой пост в Инстаграм и си го бях запазила, за да си закупя книгата. Всъщност хубава ли е ? Хаха

Хубав ден ! 🌸

# 247
hintt не мисля, че си закъсняла, би могла да се справиш чудесно и в срок, особено с тесен кръг от хора!

Момичета, решихме, че искаме 2020 да се оженим. Късно ли е за запазване на ресторант, фотограф и т.н.?
За Пловдив става въпрос.
Питахме на 2 места, но поради малкия брой хора, няма как да се приведе на тези места тържеството...
Притеснявам се, че всички фотографи са заети и не знам дали ще успеем да се организираме за  септември.
Мислим евентуално да отложим за  юни или юли най-късно 2021, но нв ни се чака до тогава....

# 248
  • Пловдив
За Пловдив става въпрос.
Здравейте! Нашата сватба беше през октомври тази година, в Пловдив и чудесно Ви разбирам относно пробремите с намирането на ресторант за по-малка сватба. Въпреки това успяхме да намерим нашето местенце. Не се притеснявайте относно времето. Ние взехме решение за сватба януари, март запазихме дата и започнахме с подготовката. Костваше ни един месец интензивно обикаляне по ресторанти, докато запазим нашия, точно защото на повечето места отказваха да ни резервират ресторант за малка сватба.Зависи и какви очаквания и изисквания имате към заведението. Не знам колко души планирате да поканите, но ние тръгнахме от 60 човека, а в крайна сметка бройката стана 85. Ако мога с нещо да помогна, пишете ми.

# 249
Момичета,вие запазихте ли си дата ,в ритуалната зала вече?😅🥰🥰

# 250
Охх, аз още преди месец звънях в нашата община и жените ми казаха, че още нямат график за 2020г. и аз една такава учудена им казах "ами супер, тъкмо сега ще си направите" Smile и голям смях падна Simple Smile

# 251
И на мен ми казаха  ,че януари мога да си запазя дата.

# 252
  • София
За София беше още от 1 октомври и имаше немалко хора още първия ден. И аз бях от тях. 😁

# 253
За София беше още от 1 октомври и имаше немалко хора още първия ден. И аз бях от тях. 😁

+1. В 8:30 сутринта вече имаше малка опашка Smile

# 254
  • София
Ние като запазихме даже ни казаха, че сме закъсняли. Тъй като нашата сватба е на 14.06 само той беше свободен и бяха започнали вече да записват за Юли.

Общи условия

Активация на акаунт