Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 33 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,здравейте! От 2 -3 месеца съм в търсене на рокля, обиколих Арети (имат и нова колекция на Vanilla Sposa (цени около 2300лв на повечето рокли)),  звънях на Julia Kontogruni (имат нова колекция, пригодена за нашия пазар - не толкова обемни, но не мисля,че си заслужава пътя до Варна, при условие ,че нямат сайт с роклите им), бях в Асеновград ( нищо не ми хареса, казаха ми да дойда март месец за нова колекция).. Сега се колебая дали да посетя Princess Fashion Studio някой от вас ходил ли е и Carrie Wedding. Като имам една рокля фаворит от The Wedding Residence а коледната промоция изтича тази седмица до 21.12 ( роклите са с 10% отстъпка при поръчка).

# 256
  • гр.София
Момичета от къде ще си набавяте алкохола? И колко алкохол трябва да предвидя за 80-90 души... Confused

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 12:12 от P-i-L-e-T-0

# 257
  • София
Да ви се похваля вече и аз имам рокляя 🥳 От The wedding residence,първият магазин в който бях отишла просто ей така да разгледам. След това посетих още 4, и пак се върнах на първия.
За ритуалната зала, понеже сме от София, мисля че запазихме 2 седмици след 1 октомври, но отидохме в работен ден по обед и беше празно.Бяхме много бързи, а и датата за подписване ще ни в петък и имахме избор за часа.
За алкохола- от ресторанта ни задължават да поръчваме от Меик-98, като каквото не е отворено от поръчаното, може да се върне обратно Simple Smile Иначе и аз не знам колко алкохол ще ни е нужен, горе долу и ние сме 80-100 души 🙄

# 258
Момичета,вие запазихте ли си дата ,в ритуалната зала вече?😅🥰🥰
Ние като запазихме даже ни казаха, че сме закъсняли. Тъй като нашата сватба е на 14.06 само той беше свободен и бяха започнали вече да записват за Юли.
Леле..😱😱ние сме за 20.06,но ще подписваме на 01.06 ще трябва да проверя тогава 😂😂

# 259
Hara_8  честито за роклята. Няма по-хубаво усещане от това да разбереш, че си облякла “твоята рокля”!
IvaRlvanova имаш огромен избор от магазини в столицата. Аз лично нищо не си харесах нищо от Princess Fashion Studio -само разгледах. В Carrie си бях набелязала няколко, но не всички бяха налични. За мен лично проблема беше в грозното отношение на жената, на която все едно бях виновна за нещо! Няма как да се възхитя от подобно поведение! Но по-големия проблем беше, че забелязах дефекти на роклите, които пробвах😕 Това просто ме отказа! Относно Wedding Residens имаха не повече от 30 рокли - не бяха лоши, но когато пробвах втората рокля при тях и ми подадоха телефона видях нещо, което ми бе обегнало - те си даваха роклите под наем😕

Цитат на: IvaRIvanova [b
[/b]link=topic=1156922.msg39840350#msg39840350 date=1576488841]
Момичета,здравейте! От 2 -3 месеца съм в търсене на рокля, обиколих Арети (имат и нова колекция на Vanilla Sposa (цени около 2300лв на повечето рокли)),  звънях на Julia Kontogruni (имат нова колекция, пригодена за нашия пазар - не толкова обемни, но не мисля,че си заслужава пътя до Варна, при условие ,че нямат сайт с роклите им), бях в Асеновград ( нищо не ми хареса, казаха ми да дойда март месец за нова колекция).. Сега се колебая дали да посетя Princess Fashion Studio някой от вас ходил ли е и Carrie Wedding. Като имам една рокля фаворит от The Wedding Residence а коледната промоция изтича тази седмица до 21.12 ( роклите са с 10% отстъпка при поръчка).

# 260
Предполагам, че роклите, които дават под наем не са роклите, които продават. Или?

# 261
  • София
Аз малко не разбрах, как така са ти подали телефона и си разбрала че ги дават под наем 🤔 аз ходих още 3 пъти  и доста си поговорих с момичето и не ми е споменала такова нещо, но не е и невъзможно.

# 262
Amazing моля те и аз да споделил малко повече инфо за the wedding residence.Аз запазих една от роклите там и до няколко дни трябва да ходя да я взимам.Взимам мострата защото ми е точно,но ако ги дават под наем това хич не ми харесва.От там не ми споменаха нищо такова,а аз ходих 4 пъти и изпробвах всички варинти които имаха- русалка,принцеса и т.н.И като цяло не е ставало на въпрос.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 13:24 от Radosttt.

# 263

Ще се опитам да поясня: с моя телефон исках да покажа следващият модел, които харесах в сайта им. Към модела имаше цена на роклята и цена около 3 пъти по-малка за наемане на същата рокля! Често да ви кажа, нищо не споменах в магазина, но и приключих с пробата.  Иначе роклите ми стояха добре, аз поне съм късметлийка в това отношение. В последствие след като си тръгнах, разгледах сайта по-обстойно и ясно си пишеше, че на място клиентите се запознават с условията по наемане на рокля! Наемането бе на някои модели, не на всички, и явно така го бях пропуснала аз! Сега не го виждам този текст, или са го скрили или са преустановили тази услуга... незнам, но е факт, че предлагаха рокли под наем! Това е от посещението ми при тях това лято!
За Арети - имаха хубави рокли и цената ме устройваше, но просто нямах онова уау усещане.

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 19:38 от Amazing

# 264
Момичета, под наем дават само няколко модела, един от тях беше една къса рокличка.

# 265
Бенчита, предлаганите рокли под наем в Wedding residents са много, много повече... необходимо е просто да разгледате профила им във Фейсбук, малко по назад и ще се уверите! Поне към днешна дата тази инф. още не изтрита от там! Не е нормално да предлагат тази услуга в магазин, в който уж продават нови рокли... Така излиза, че ако някоя от нас си хареса даден модел, ще и кажат, че видиш ли е късметлийка и точно тази рокля е нова и никога, никоя не е правила сватба с нея😡

Момичета, под наем дават само няколко модела, един от тях беше една къса рокличка.

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 20:11 от Amazing

# 266
Дава ли са под наем.
[img]//cdn.bg-mamma.com/Oiz4/ARG3h
И добре че ми го показаха.Щеше да ми е много тъпо да взема мостра давана вече под наем.Ако мойта която избрах е била от даваните.Ако исках под наем щях да вляза в Олх 🤔

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 13:25 от Radosttt.

# 267
  • София
Ужас! И сигурно като откажеш роклята, ще пишат на твоята приятелка, че вече е свободна, ако я иска...

# 268
Кофти.. аз когата ходих там на проба ми казаха за определени модели. А дали не дават мострите под наем?

# 269
  • София
Най-вероятно са мострите, но те продават и мострите, така че е редно да кажат, ако мострата е носена. Все пак под мостра се разбира рокля, която е пробвана от булките в салона, на чисто място за по 10 минути, а не да е танцувано с нея и да е носена по ливади, евентуално дъжд и тн. Няма лошо и такива да продават, но булката трябва да знае и да си прецени тогава устройва ли я.

Аз лично смятам също да си продам роклята в олх, но не бих и поискала 2000 лв предвид, че е носена.

Общи условия

Активация на акаунт