Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 33 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък не знаех за тази практика.То хубаво даваш я под наем,но после да я продаваш на същата цена някак си не върви.Аз мога да си я взема под наем,връщам я и следващото момиче идва харесва и я купува за 2000 лева😂😂😂Пълен смях.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 13:19 от Radosttt.

# 271
И аз разгледах постовете им във фейсбук.. жалко, че роккята , която съм харесала е един размер по-голяма , иначе бих се възползвала да я взема под наем😕😕😕

# 272
Относно Carrie.. И аз бях на проба там, по време на черния петък. яха изложили само намалените си рокли. Продавачката беше изключително вкисната. Булката преди мен помоли да пробва пак една от роклите и тя и каза, че и оставали 2 минути????
Доста намусена и почти нищо не казваше. Коренна разлика с Арети, където не знам от къде вадиха всички тези големи рокли..

# 273
Здравейте,имам въпрос по специално към булките от София.Вие към кои магазини сте се насочили за халки.Хвалят ми Принцес на Пиротска,но незнам какви са цените там.Някоя посещавала ли го е магазина.

# 274
Radosttt., аз съм меко казано отвратена от обслужването.
Ходила съм с две приятелки за техните поводи и двата пъти никакво внимание, сопане, общо взето все едно те няма.
За мен е важно отношението и лично аз там няма да отида.

# 275
Да ви се похваля, че вече имаме фотограф, а края на януари пътувам за три дни до София, за да си търся рокля. Наела съм едно апартаментче и ще оникалям по магазините с кумата ми и още една много близка приятелка. Бюджетът ми сис остава 2000 за рокля и воал. Надявам се за два дена да успея да я свърша тази работа, а и тъкмо ще се видя с дружките.
Като ходя в сватбения център, ще се оглеждам за свещи, халки, чащи и подобни неща.
Вече почнах да пиша и дипломна работа, така че графикът ми е препълнен, но аз съм много доволна.

# 276
Леле, бях изпуснала 64 коментара. Дочетох ги сега. Grinning

За халки и аз мога да се похваля вече, че имаме. Нашите са различни. Аз съм по-тъмна, а пък той е светъл и ни отиват различни неща. Но съм много доволна. Още за годежния пръстен като тръгнахме и аз мислех бяло злато, но си избрах платина и сега и халките са ни от същия материал. Нямам търпение да си я нося вече. Пък и ММ също е доволен, даже много бързо си ги избрахме. Sparkling Heart

Януари ще ходя на изложението в хотел Балкан. Вие ще ходите ли?

# 277
И аз ще ходя на януарското изложение Blush
За халки на нас ни е рано още, но ще отидем до Принцес на Пиротска. Харесала съм още магазин Duo Jewellery, както и Birse. Има и един златарски на Графа, пада се между А1 и мекиците, там също ще гледаме.
Купихме си бутониери онзи ден от сватбения център, панделка за връзване на чашите и ги дадохме за гравиране. Халките им са хубави, но цените на моделите, които харесахме са по- високи, към 93лв грам.

# 278
Аз бях гледала Алтънбаш, но ММ каза, че не иска да са от България (не, че Алтънбаш са български, де). Взехме ги от Лондон от същото място, от което и пръстена и ни дадоха 50% отстъпка. Така ни излязоха доста по-евтини, от колкото от Алтънбаш и други в същия ценови диапазон. Общо и двете 1600 паунда, но моята е с диаманти иначе можеше и по-тънко Grinning

# 279
За халки и аз се чудя. Годежният ми пръстен е черен, с черни и бели диаманти. Исках и халката да ми е черна, но никъде не намирам такава. Склонна съм на бяло злато или сребро, но не и злато. Приятелят ми пък иска златна.. Ще трябва някакъв компромис - два цвята... В списание булка имаше брошура на халки Дуо, та може да ги видим тях.

# 280
  • София
Погледнете и в "Goto". Там гледах хубави халки от бяло злато.

# 281
Момичета, да се похваля и аз след дълго дълго търсене и обикаляне избрах своята рокля от The Wedding Residence.
Мога да споделя много добри впечатления от Wedd residence, Aretti & Atelier Ivory.
Вчера писах с продавач от Julia Kontogruni и имам няколко снимки на ракли ( стил ''принцеса''), ако някой се интересува, също така има страхотни рокли ''рускалка'' качени на страницата им във фейсбук за България.
Пробвах няколко рокли в Carrie (цената им наистина е по-висока от останалите бутици, а воала който харесах беше около 390 лв).
Следваща стъпка при мен е църквата Simple Smile

Весело посрещане на коледните празници и нека новата година да е щастлива и ползотворна ( за всички булки със сигурност ще е такава)Simple Smile

# 282
Искам да ви питам, има ли някоя агенция от София или Бургас, която да отдава под наем плат за столове и маси? Търся цвят пепел от рози, но не за обличане на стола,  а само да се върже.

# 283
Момичета получих си поканите за родители и кумове. Много съм доволна, оказа се обаче, че първо се пишело името на жената после на мъжа.. Честно казано ми е все тая ама ще го имам предвид вече.

# 284
  • София
Искам да ви питам, има ли някоя агенция от София или Бургас, която да отдава под наем плат за столове и маси? Търся цвят пепел от рози, но не за обличане на стола,  а само да се върже.

merian rental мисля.

Общи условия

Активация на акаунт