Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 33 172
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Аз ще имам малък букет с малки истински цветя. Нещо малко и цветно.

Flower, браво за апартамента! Това е чудесно, да имаш свое място, което да направиш по твой вкус и да стане уютен дом.

Относно финансите положението при нас е като цяло добре, защото ММ работи в ИТ сферата и в международна компания. Аз се пробвах в моята сфера и работих една година във връзките с обществеността, но определено не е за мен. Реших да се насоча към докторантура, защото ми се отдава да уча, винаги ми е харесвала академичната среда. Проблемът е, че малко плащат в България и се надявам, че ще мога да си намеря асистентска или друга работа с английски или немски към някой университет, но ще видим. Не си представям да не работя въобще, но при мен винаги е било трудно с намирането на работа, защото се интересувам от неща, които са нископлатени.

Пожелавам на всички ви успех, каквото и да решите да правите!

Ava*, моята рокля е 800лв от Асеновград. Мисля, че има хубави рокли както в София, така и там. Много сватбени бутици правят големи намаления като цената пада на 1000-1200 лв, което също е добър вариант. Според мен е напълно възможно да си намериш точната рокля в България. Просто трябва да си оставиш няколко дни за обикаляне. Успех!

# 601
Здравейте, предстои ни сватба на 20.04.2020 и сме в търсене на фотограф, само това остана да намерим.
Всички ли взимат над 1000 лева, че бюджета ни е по-скромен. От София сме.
Картичките ни са ръчно правени, от рециклирана хартия, а роклята, съседка шивачка ми я шие. Grin Не бързайте с роклята дами, правилната ще ви открие. Heart

# 602
Здравейте,
Предстои ни сватба през септември. От София сме, но сватбата няма да бъде в София. На етап избор на диджей сме. Дали някоя от вас може да ми даде отзиви за Найден Найденов?
Благодаря.

# 603
Здравейте, предстои ни сватба на 20.04.2020 и сме в търсене на фотограф, само това остана да намерим.
Картичките ни са ръчно правени, от рециклирана хартия, а роклята, съседка шивачка ми я шие. Grin Не бързайте с роклята дами, правилната ще ви открие. Heart
С две ръце препоръчвам нашия фотограф Виктор Аракчиев- страхотен професионалист, много усмихнат и позитивен човек! Цената му беше 800лв миналата година. Ето и страницата му във фб и няколко наши снимки.
https://m.facebook.com/v.arakchiev.photo/photos/ms.c.eJw9jcERwDA … e=3&source=49

# 604
С две ръце препоръчвам нашия фотограф Виктор Аракчиев- страхотен професионалист, много усмихнат и позитивен човек! Цената му беше 800лв миналата година. Ето и страницата му във фб и няколко наши снимки.
https://m.facebook.com/v.arakchiev.photo/photos/ms.c.eJw9jcERwDA … e=3&source=49

Благодаря много! Ще разгледам

# 605
  • София

Вижте  Петър Савов, със сигурност е под 1000лв,
https://www.facebook.com/petersavovphoto/

# 606
Здравейте,
Предстои ни сватба през септември. От София сме, но сватбата няма да бъде в София. На етап избор на диджей сме. Дали някоя от вас може да ми даде отзиви за Найден Найденов?
Благодаря.
Моя приятелка сподели, че го е ползвала. Справил се е добре, не се е оливал с приказки, точно както е бил инструктиран. Не съм присъствала на сватбата, но щом булката е доволна друго няма значение.

# 607
  • София
Дали някоя от вас може да ми даде отзиви за Найден Найденов?
Благодаря.

Найден е един от "старите" диджей в София, учител на много колеги. Опитът му е огромен. Чуйте се с него, вижте дали е свободен, и дали иска да пътува извън София (аз например рядко се навивам, ако не е наблизо в разумни граници). Срещнете се с него, вижте дали ще си допаднете.
Диджея, като цяло, е хубаво да го харесвате като човек и да ви е приятно е компанията му. Кой ще натисне физически бутона PLAY, за да тръгне Бяла Роза, няма чак такова значение. Всички в тоя бранш са "добри", случайно попаднали няма.

# 608
Момичета какви са ви впечатленията от изложението?

# 609
  • София
По-постно отколкото на Алегрия. Там имаше лекции, демонстрации и повече дегустации. Беше много тясно, но пък имаше интересни изложители. Повече агенции за украса, ако не бяхме си взели вече, щяхме да намерим тук.
Пробвахме халки за първи път, нещо не ми харесаха много как ми стояха, може би, защото ми бяха големи. Харесахме 100 грама сладки, чакам оферта от тях, говорихме с Боряна денс и ще плащаме. Чакаме оферта и от кетъринга.
Дано спечелим нещо готино от томболата. 😆

Споделете и вие.

# 610
Благодаря.

Найден е един от "старите" диджей в София, учител на много колеги. Опитът му е огромен. Чуйте се с него, вижте дали е свободен, и дали иска да пътува извън София (аз например рядко се навивам, ако не е наблизо в разумни граници). Срещнете се с него, вижте дали ще си допаднете.
Диджея, като цяло, е хубаво да го харесвате като човек и да ви е приятно е компанията му. Кой ще натисне физически бутона PLAY, за да тръгне Бяла Роза, няма чак такова значение. Всички в тоя бранш са "добри", случайно попаднали няма.
Благодаря.

Много благодаря за коментара. Вече се видях с него и наистина много ми допадна като човек и поведение и си помислих, че е моя човек. Сега вече избора ми се потвърди. Благодаря Simple Smile

# 611
По-постно отколкото на Алегрия. Там имаше лекции, демонстрации и повече дегустации. Беше много тясно, но пък имаше интересни изложители. Повече агенции за украса, ако не бяхме си взели вече, щяхме да намерим тук.
Пробвахме халки за първи път, нещо не ми харесаха много как ми стояха, може би, защото ми бяха големи. Харесахме 100 грама сладки, чакам оферта от тях, говорихме с Боряна денс и ще плащаме. Чакаме оферта и от кетъринга.
Дано спечелим нещо готино от томболата. 😆

Споделете и вие.

Благодаря за информацията, аз утре ще ходя. Идеално, че има повечко агенции за украса, започвам да събирам оферти. В томболата има доста интересни награди.

# 612
Честно казано не ми допадна изложението... някак си на Алегрия беше по-добро.

# 613
  • София
И аз не съм очарована от изложението. Ние ходихме на разходка, така да се каже. Повечето неща младоженците са харесали и капарирали. 
Днес ми се стори, че имаше повече фирми за рокли и украса, но изложението на "Алегрия" ми допадна повече.

# 614
И аз съм разочарована. Нямаше нищо атрактивно, очаквах повече, по-голям интерес от стана на изложителите, а те само ти дават визитка и ти казваш "погледни сайта, погледни страницата ни". Само халките ми харесаха, но и на мен като Ния ми бяха големи и някак си не успях да си се представя. Дори не видях изложители на туристически фирми. Също поисках оферта от 100 грама сладки, а и по принцип ги харесвам като вкус. Диди'с бяха там, но с техните 6.50лв на парче, направо ме сразяват. Една торта от 100 парчета излиза 700лв 😆 егати и сватбената торта 🤔

Имам един билет за безплатен вход. Ако някоя от вас желае може да пише.

Общи условия

Активация на акаунт