Къде в Пловдив??? - 83

• 34 578
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Обущар има на Преслав,в частта до Руски. Идвайки от Руски е от лявата страна,малко след оптиката. Шивачка ако търсиш,има в този район на Брегалница,пресечка на Данаил Николаев. Или на 6 септември срещу сладкарница Неделя

# 136
Мисля,в Лидъл имаше преди 1- 2 седмици. Моя приятелка си беше купила и сподели,че е много хубав.

Търсих в няколко магазина на веригата, изчерпан е, за съжаление.
Вчера гледах на Източен- на рафтовете с/у хладилниците със замразени неща беше. Имаше и избор от цветове.

# 137
Препоръчаните ми,моля,добър гастроентеролог в Пловдив,за който да не се чака дълго.
ДР.Боянов -Пълмед.Др.Апостол Георгиев -Медлайн

# 138
  • на вълнолома
Здравейте! Видях, че групата е за пазар и се извинявам за поста си. Simple Smile
Синът ми е приет задочно в УХТ  и търсим апартамент под наем за един месец в този район ( от 11.01.2020), обаче се оказа много трудно намирането. Навярно е рано още, но искам да се подсигурим. Не съм от Пловдив, не познавам и града, ще съм ви много благодарна за отзиви, препоръки, оферти

# 139
Мисля,в Лидъл имаше преди 1- 2 седмици. Моя приятелка си беше купила и сподели,че е много хубав.

Търсих в няколко магазина на веригата, изчерпан е, за съжаление.
Вчера в лидл в Кючюк Париж имаше няколко опаковки, срещу фризерите.

# 140
Здравейте! Видях, че групата е за пазар и се извинявам за поста си. Simple Smile
Синът ми е приет задочно в УХТ  и търсим апартамент под наем за един месец в този район ( от 11.01.2020), обаче се оказа много трудно намирането. Навярно е рано още, но искам да се подсигурим. Не съм от Пловдив, не познавам и града, ще съм ви много благодарна за отзиви, препоръки, оферти

ориентирайте с апартамените от интернет платформите - има много в близост, особено в новите кооперации
влезте в контакт с тези, които отдават под наем за нощувки и спазарете за месец, намалението може и ще бъде сериозно, на повече хора не им вървят така както са се надявали и правят компромиси

# 141
Някой виждал ли е някъде да продават лава лампи?

Даже ако успея да намеря този модел, ще е супер :Д

Скрит текст:
Знам, че има в Peep в Мол Пловдив, но там са мнооого завишени цените. Никакъв шанс да дам 100 лв. за такова нещо Laughing

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 00:59 от howly

# 142
  • Пловдив
На ул. Пере Тошев 11 (или 9) има магазин за лампи. Стоят на витрината и всяка вечер ги гледаме с малкия, защото иска такава. Синя и червена има.

# 143

ориентирайте с апартамените от интернет платформите - има много в близост, особено в новите кооперации
влезте в контакт с тези, които отдават под наем за нощувки и спазарете за месец, намалението може и ще бъде сериозно, на повече хора не им вървят така както са се надявали и правят компромиси
Аз препоръчвам Airbnb, не съм го използвала в България, но съм много доволна. Има и ревюта, снимки, както и добри отстъпки за повече време

# 144
Здравейте, къде по Иван Вазов има магазин за шалове и шапки ??? Благодаря!

# 145
Виж в Bosfashion, последно имаха доста шапки, шалове и ръкавици. Конкретно магазина специално за такива неща не се сещам там. Thinking

# 146
Здравейте, момичета!
Знам, че  не е за тук въпроса ми, но не намерих друга тема за Пловдив. Трябва да направя пълномощно в турското консулство и искат да заведа заклет преводач. Някаква идея кой, къде да търся ?

# 147
В агенциите за преводи, повечето в града разполагат с преводач на турски език, защото се търсят доста. Около 6-ти септември има доста такива агенции. Simple Smile

# 148
  • Майничка
Вижте в офисите с/у консулството.

# 149
Здравейте, искам да попитам, откъде мога да купя термометър за фурна, от тези, които се поставят в самата фурна и измерват температурата в нея. Търсех в големите магазини, но намирах само термометри за храна и напитки. Ако някой е срещал такъв термометър, ще съм благодарна да сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт