Къде в Пловдив??? - 83

• 34 560
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
В пандата имат -35% на елхите сега, изглеждат прилични.

# 106
И аз се оглеждам за елхичка.
А за коя Панда става въпрос?

# 107
Здравейте, къде в Пловдив мога да отрия дрехи  с героите от Brawl stars?

# 108
И аз се оглеждам за елхичка.
А за коя Панда става въпрос?

Мисля, че са 4 магазините им в града. Промоцията е за всички, аз от фейсбук страницата им разбрах. Relaxed

# 109
Някой сеща ли се как изглеждат руски валенки? Едни такива меки с подметка, малко приличат на така модерните ъгс. Въпросът ми е дали сте виждали някъде такова нещо.

Гаргамела, да ти благодаря специално за предложението за електрически конструктор. Поръчах го, изключително коректни от фирмата, че и 4 батериики подарък ми бяха сложили. Интересен е и качествен. Много ти благодаря!

# 110
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, моля, препоръчайте ми сервиз за домакински уреди. Повреди ни се микровелето. Марката на Лидл е, но не си струва куриерските до София. Сигурно ще ме обрулят поне 20-30 лв, отделно ремонта. Има проблем с електрониката. Постоянно пищи и изписва различни неща по дисплея. Все едно й натискаш поред бутоните. Накрая се заключва, отключва и пак отначало. Не е гаранционна, на 8 години е, но на външен вид е неразличима от нова и не ми се иска да я сменям.
Районът няма значение, можем да я закараме където и да е в града.

# 111
  • Майничка
Хоп-Троп, радвам се, че ти харесва.

Да попитам и аз, някой да знае къде бих намерила детски тениски или поларено одеалце с дракон(и) за 5-6 годишно?

# 112
Момичета, моля, препоръчайте ми сервиз за домакински уреди. Повреди ни се микровелето.
Пан Сервиз

Когато ти направят диагностика на уреда и ти кажат цена на ремонта, имай в предвид колко струва нов уред. Аз си платих диагностиката и се отказах. Частите плюс труда бяха с 15 лв. по-малко, откакто платих за нова.
Дано при теб се окаже нещо дребно.

# 113
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, моля, препоръчайте ми сервиз за домакински уреди. Повреди ни се микровелето.
Пан Сервиз

Когато ти направят диагностика на уреда и ти кажат цена на ремонта, имай в предвид колко струва нов уред. Аз си платих диагностиката и се отказах. Частите плюс труда бяха с 15 лв. по-малко, откакто платих за нова.
Дано при теб се окаже нещо дребно.
Мерси много, Тони.
110-120 лв. я взех и честно казано се чудя дали няма да ми излезе по-евтино да си купя нова. Сега са малко по-скъпи, но ако е към 100 лв ремонта не си струва.

# 114
Нова си купи.

# 115
  • Пловдив
Добър ден! Имам следното питане: В ТЦ "Гранд" има ли лич.лекари, нали другия месец е за евентуално записване.И за добър педиатър,ако някой има препоръки(също в центъра)
Хубави почивни дни!😊
На етажа на лаборатория Писанец е МЦ "Брод" - има ЛЛ и педиатър. Ние сме там, не мога да се оплача, но пък на нас рядко се налага да ги посещаваме. Това, което ми харесва, че от 8-18ч винаги има кой да те погледне. Ето сайта за повече информация http://brod-plovdiv.com/

# 116
  • Пловдив
Дами, трябват ми френски макарони.
Къде около/в центъра мога да купя?
https://www.bebbamacarons.com/?fbclid=IwAR0KKi56G62spyXbcf9X4pb_ … EPNWMWj4WmAX_BBc0 Намират се в капана. Имат и Фейсбук, може и там да ги потърсите.

# 117
Моля да ми препоръчате личен лекар за дете (на 2 г.) в Кършияка.

# 118
Кършияка е много широко понятие, конкретизирай в коя част ще ти бъде удобно.

# 119
Кършияка е много широко понятие, конкретизирай в коя част ще ти бъде удобно.
Около хотел Санкт Петербург

Общи условия

Активация на акаунт