Дванадесети клас 2019/2020 - тема 79

• 47 610
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • Благоевград
Флаш, не че това ще бъде е успокои, но и моята дъщеря получи отказ от Единбург. Оставам с впечатлението, че не ни искат там българите... Дори не разбрахме защо я режат и няма оферта, дипломата й е пълно 6, на айлтс има 8 от 9, с много участия и доброволчество е, но...

# 331
  • София
И синът ми получи имейл след 17,40.

# 332
При нас дойде в 19.35. Доста се изнерви обстановката. Направо бях загубила надежда.

# 333
Флаш, не че това ще бъде е успокои, но и моята дъщеря получи отказ от Единбург. Оставам с впечатлението, че не ни искат там българите... Дори не разбрахме защо я режат и няма оферта, дипломата й е пълно 6, на айлтс има 8 от 9, с много участия и доброволчество е, но...
Защото и между равните има по - равни ! А е и наивно да мислим, че ни имат за равни. Sunglasses

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 20:58 от ROKI_MAKI

# 334
  • нейде там, където ....
Аз съм ориентирана към идеята за нашенски университет, с вариант за преместване на друго място при наличие и съвпадение на желание и възможност.

Нещо съм пропуснала изпита на ТУ, но ще следя за следващите и в други университети.

# 335
Тракийския ще има онлайн изпит, не помня писах ли

# 336
Някъде началото на април ще има онлайн изпит в НБУ. Аз уж щях да се записвам, но нещо се отчаях на цените и май ще се отказвам от там

# 337
  • Пловдив
И при нас дойде късно.
Влиза се с имейл и последните 6 цифри от ЕГН, ако някой не е получил още мейл.

Чудя се другата седмица дали ще има онлайн изпити по рисуване.

# 338
Пишете после как точно минава подобен изпит онлайн и как всъщност ги гледат за преписване?
Стискам палци на всички явяващи се.

# 339
  • Пловдив
Успех на децата които започват сега онлайн изпита.
Аз съм се изнесла от нас, за да не шумя излишно.
Доколкото разбрах, изпитът е с видео връзка и споделен екран на компютъра.
Дано няма технически проблем.

# 340
  • София
Пишете после как точно минава подобен изпит онлайн и как всъщност ги гледат за преписване?
Стискам палци на всички явяващи се.
В момента им тече изпитът. Гледат ги през камерите на скайп. И отделно квесторите имат достъп до десктопа на компютъра. Сам е в стаята, не знам точно какво се случва.

# 341
Споделете после впечатления, моля.

# 342
  • Пловдив
Първият модул е минал. Имали са кратка почивка. Едно дете от групата не се е явило, имало е и един закъснял, все едно пътува с градски транспорт.
Но не знам как става предаването на решенията. Като свършат, ще разпитам.

# 343
Първият модул е минал. Имали са кратка почивка. Едно дете от групата не се е явило, имало е и един закъснял, все едно пътува с градски транспорт.
Но не знам как става предаването на решенията. Като свършат, ще разпитам.
моя още не е излязъл от стаята.  Сигурно ли е, че е минал?

# 344
Да мина първия модул. Следят ги по скайп.  На  почивката се появи при нас, каза, че минава спокойно. И от нейната група един човек не се е явил,а един е закъснял. Dundi73 може би децата ни са в една стая.
Да  пожелаем успех на всички !

Общи условия

Активация на акаунт