Дванадесети клас 2019/2020 - тема 79

• 47 592
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Късмет на всички дечица

# 421
Ива ли скала за  презръщане на точките в оценка? И моят син се яви в ТУ. Не му е много до0ър резулгатът.

# 422
  • Монтана
Формулата е е 2+броя точки*0,1
Дъщеря ми има 28т.,но на 28.03 изкара 35т. и предполагам, че това е успокоява.

# 423
  • Бургас
Благодаря на всички! Май ми се поизясни ситуацията.

# 424
Моята беше на изпит по биология в Тракийския университет,имало е много технически проблеми! Sad

# 425
  • София

Моята пък ме информира, че се класирала на олимпиадата по БЕЛ.
Браво на момичето, Flash* !
Стискам палци за хубави резултати на всички.
Моят другата седмица, така ваканционно, ще има 3 контролни и една пробна матура по БЕЛ No Mouth

# 426
На нас другата седмица трябваше да са ни пробните матури по БЕЛ и Философия /Английски, но сега не знам какво ще стане.

# 427
Моята също се яви отново днес. Резултатът е по- добър от миналия път 32т.

# 428
liani, благодарение на теб съм в час с това какво им предстои на нашия клас! Моята девойка мълчи като партизанин на разпит, напрягала се от нашето притеснение и затова нищо не казва. Съобщава ни непосредствено преди това, например на закуска... Пък аз нямам нищо против да бъда подготвена психически за предстоящите събития, още повече, че напоследък всички се случват у нас Simple Smile

# 429
  • Бургас
Какво ви е мнението за балове те, нищо категорично е май досега. На 24 май смятам, че няма да има, защото преместих матурите. Дали ще определят централно или по общини. В Бургас са в един ден всички училища. Може ли например да са на 24 юли в средата на сезона. В Слънчев бряг в средата на сезона. 😳 Чудя се.

# 430
Едва ли ще се съобрази с откриването на сезона, ако има такъв. Отделно не само на морето има балове. Още е много неясно всичко .

# 431
  • Варна
Ами аз се надявам да имат бал. Все ми/ни е тази кога ще бъде, стига да е до края на август ...Wink Но в интерес на истината, не е тема за разговор у дома. Дъщеря ми има капарирана рокля при шивачка, не са звъняли и ние не сме се обаждали. Като се отмени извънредното положение и може да се пътува се надявам да отиде до София за проба и всичко да е наред, със или без бал.

Матурите са ми по болна тема защото от резултата зависи приема и в конкретен университет.

# 432
Абсолютно
Очакваме с трепет матурите. Накрая излиза, че децата са приети в университет, а нямат дипломи...

# 433
Има ли някой в темата да вече е приет в университет или още е рано?

# 434
Изумявам се, че някои университети не са отменили приемните изпити и те са се провели. А на нас ни объркаха всички планове за ВТУ - всички изпити са отменени независимо дали са приемни или семестриали до 30 април. И няма никакви нови евентуални дати. Децата съвсем се объркаха - не се знае нито приемните изпити кога ще са, нито матурите и накрая ще им стоварят на главите всичко в рамките на една седмица и съм бясна. Да не говорим, че подготовката по интернет е една голяма пародия.
Баловете дори не са на дневен ред, никой не ги коментира, поне от моите познати родители и деца, всички са силно притеснени за приемните изпити и матурите. Някой спомена, че в Медицинския са отложени изпитите чак за юли.
Пълна лудост!

Общи условия

Активация на акаунт