Дванадесети клас 2019/2020 - тема 79

• 47 413
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Има ли и други като нас, които да са се надявали на втората половина на март и началото на април за пазар за бала? За момче става въпрос. ...
Непрекъснато ми изскачат реклами за намаления от  няколко производители/вносители/ на костюми. Не мисля, че ще е проблем за се избере тоалет. Ако има бал, както писа.

# 451
  • Пловдив
Абсолютно нищо не сме купували за бала, а и въобще не ми е на дневен ред. И без друго за мен това е неоснователно глупава традиция, изпълнявана в този ѝ вид и време(преди изпити и резултати от ДЗИ 👎🏻). Ако все пак решат да скупчат деца и родители в тази обстановка, ще измислим нещо, но по- добре да се отложи за по- спокойни времена.

Успех на всички, които имат предварителни изпити 🤞🍀🤞!

# 452
  • столицата
Охлювче, на сайта на Просвета има качени безплатни учебни помагала. Вероятно и на други издателства. Имаше и поща в бгмама, където качвахме пробни изпити. Много са удобни за упражняване.

# 453
Благодаря момичета, ще погледна Регалия и Просвета.

# 454
Изобщо не го мисля бала. И без това нямаше намерение да ходи. Когато стане и ако размисли, в последния момент все ще намерим нещо подходящо.

Значи не бил само моят син така. Едва го навих да ходи на бал. Сега е направо щастлив, че ги отлагат и се надява направо да ги отменят. нищо не сме купували, ако изобщо реши да ходи ще купим нещо набързо, че той и нови дрехи не иска-имал си всичко  - и дънки и тениски:scream:Scream

# 455
  • София
Моят пък се тръшка за бала. Страх го е да не ги отменят. Не знам защо толкова се е впечатлил. Даже се надява да си е на 24ти май, заради резервациите. Според мен е абсурд да останат на досегашните дати, ако въобще се състоят, но кой знае.
Иначе той е облечен, а заведението за нас е капарирано само, та и да отпадне няма да е голяма финансовата загуба, а костюмът все ще му влезе в употреба.

Седмокласникът редовно си гледа уроците на Просвета, полезни са му , защото и той не ходи на курсове и уроци и сам се подготвя.

# 456
  • София
Идеята на баловете досега беше да започват веднага след матурите. Така, че ако няма матури на 20 и 22-ри май, както обявиха, то и баловете няма да започнат от 23-ти (ние бяхме на тази дата). Ако ще има балове, то най-рано ще са от 2-ри юни нататък, т.е. след новите дати за ДЗИ. Нооо .... не вярвам и толкова рано да започнат.
Ние имаме всичко купено в последните дни преди карантината, само на колана остана да се пробият още една дупка, за да се стесни.
Ако има бал, е добре дошло, ако няма - пак няма да се разочароваме. Гледаме философски на нещата Simple Smile
Сега на дневен ред са ни матурите и подготовката за тях. Тази седмица ще правят пробни по двата предмета онлайн по 4 часа, да видим...

# 457
  • София
Последна грижа ни е балът. Всичко сме купили и платили, но по-важно е какво ще се случи със зрелостните изпити и приема. Иначе си мисля, че балове ще има, защото всички заведения, в които се провеждат баловете ще фалират, ако им се наложи да връщат взетите преди година още пари.

# 458
  • столицата
А ако обявят несъстоятелност преди това, няма и да ги върнат. За съжаление.

# 459
  • София
А ако обявят несъстоятелност преди това, няма и да ги върнат. За съжаление.
Повечето места в София са в големи хотели, та силно се съмнявам да обявят несъстоятелност.

# 460
Ние нищо не сме купували. Планирахме го за април. Младежът се надява да има бал- иска му се да облече костюм.
Аз повече ги мисля матурите. По основните предмети има не добри оценки поради "несходство в характерите" с госпожите. Та на матурите се надявам да вдигне дипломата.
Виждам го, че започва да изпушва- не му се отразява добре това положение.

# 461
  • София
Преди малко обяви, че ще се яви на математика в ТУ. 🙄
- Ама ти не си се готвил.
- Е, колко мога да се изложа?
Май вече му е повече изолацията. Отиде да се регистрира. По Скайп ли ги следи квесторът?

# 462
Да, по скайп. Успех, ще се справи!
Моята девойка също не се беше готвила, представи се задоволително прилично.

# 463
  • София
Той в ТУ е избрал само една специалност. Тя е с нисък бал и ако не се издъни на ДЗИ / пу, пу/, би трябвало да го приемат. Ама тази година ще е по-особена, статистиката може да ни подведе.
Да опита, щом иска, но да беше решил някоя задача допълнително. Не обичам импровизации в такива ситуации.
От друга страна, к'во да прави по цял ден? 😀

# 464
  • Варна
Роклята ѝ стана! Grinning  Ще има сигурно поне още една проба малко преди бала, който не знаем кога ще е.
Нашата рокля ще стои до последно в бутика, заради невъзможността да я пазим вкъщи. В гардероб не се побира, а отвън чакат 3 броя котки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт