Дванадесети клас 2019/2020 - тема 79

• 47 381
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Това е линк към интервю на Министъра на образованието от днес.

https://trud.bg/%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%8a%d1%80 … ba%d0%b0%d1%82-5/

На кратко ще си завършат дистанционно, но матури за 7 и 12 клас ще има, въпросът е кога.

При нас нищо интересно. Учат си дистанционно, но какво и как върви не знам, тя си се оправя. На 19 май чакаме френските университети да публикуват класиранията.

# 511
Сега завиждам на тези, които могат да кандидатстват без диплома. Толкова въпроси щяха да отпаднат.

# 512
Тъкмо щях да кажа,че и при нас е имало анкета за бала, но не знам какво е станало, знаеш ли?
Иначе аз съм вкъщи и слушам част от ДО Joy За първи път знам какво учат Joy, на финала Simple Smile . Доста добре върви, класни, контролни, всичко. Особено съм доволна от учителката по бел, за толкова години за първи път попадаме на такъв свестен учител по бел, ами чудесно е! Абе чакаме спокойно матурите. Просто да ходят,да минава по бързо,че нямам нерви

# 513
  • София
HAPPY, твоите деца са 7 и 12 клас нали?
Хич не ти е лесно.

# 514
Да, няколко дами тук се печем на двата огъня
Просто искам да приключи Simple Smile

# 515
  • София
Happy, сега я питах моята, нищо не е разбрала за анкета. Каза ми само за графита на випуска. Да поясня за незапознатите - в 9 ФЕГ всеки випуск преди изпращането си рисува графит на фасадата на сградата откъм двора. цялата фасада е нашарена с графити като напр. Випуск 2019 като всеки випуск търси нещо уникално от гл.т. на шрифт, цветове и т.н. Тази година идеята за графита е да бъде Corona Випуск 2020 Simple Smile

Истински ти съчувствам за майките дето имат и седмокласници. Happy, малчо за френската ли го готвим или друго му е на сърце. Моята малката даже не я включи в списъка на желанията си миналата година, съвсем други и бяха приоритетите.

# 516
От интервюто не изглежда много вероятно да направят матури онлайн. При развоя на нещата не виждам как ИП ще свърши в средата на май. Отива на ново удължаване,  минимум до края на май, ако не и до средата на юни. Отлагането ще продължи и мъката също. Може би в някакъв момент ще узреят за идеята за матура по интернет, но дотогава, когато и да е това, си оставаме в пълна безтегловност. Кандидатстудентските изпити са в същия кюп. Освен за ТУ не съм чула друг ВУЗ да предлага такава опция за кандидатстудентски изпит.

# 517
Има, но наистина се надявам да не заложат на онлайн
Яна, абсурд за фег Simple Smile, много е различен като темперамент и заложби, а би ме улеснило...Туес и т.н. иска,знам че си доволна от нтбг- аз и нея заглеждам...и така.
Яко за графита, то беше ясно Joy

# 518
  • Sofia
Нашият директор е пуснал презентация за завършващите 12-ти клас, като изрично е написал, че засега няма официална информация за промяна на датите за матура от първоначално посочените през май..Rolling Eyes

# 519
  • Пловдив
Нашият директор е пуснал презентация за завършващите 12-ти клас, като изрично е написал, че засега няма официална информация за промяна на датите за матура от първоначално посочените през май..Rolling Eyes
Е как да няма, последно са 30 май и 1 юни.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 14:37 от dundi73

# 520
  • Русе
Това официално ли е, че са на 30.05.20 и 01.06.20?

# 521
  • Пловдив
Това официално ли е, че са на 30.05.20 и 01.06.20?

Проект с много ако
https://www.mon.bg/bg/news/3889

# 522
  • София
Мисля, че преди 13.05. няма да потвърдят официално датите.

# 523
  • Варна
Тази учебна година ми се видя много дълга. Хем съм и съвсем в периферията.
 Пък за децата не знам... наистина ще е незабравима.

# 524
Влизам с въпрос за стипендиите,  сега по време на ИП,  има ли ученици, които да получават стипендия?
Синът ми не помни дори за февруари дали е изплащана. .

Общи условия

Активация на акаунт