Дванадесети клас 2019/2020 - тема 79

• 47 342
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Всъщност кога завършват у-ще?
При нас ударно пишат оценки, почти по всичко вече е оформен. Тук във форума четох, че до 13 май трябва да са оформени. Какво ще правят от 13 май до 01.06, когато са матурите. Цялото това време от 20 дни остава за подготовка за матурите, така ли?
Без промяна от предварително предвиденото- последен учебен ден 14.05. Да, до датите на матурите нямат училищни ангажименти.

# 631
  • София
Даже министърът подчерта, че били по-облагодетелствани настоящите зрелостници, че хем имали повече време за подготовка, хем по-малко материал.

# 632
Ти да видиш
Възрастните са стресирани и ще се влачат по психолози, ама учениците са облагодетелствани...както и да е...

# 633
  • Пловдив
Ами да. Да се напъхаш в чужди обувки изглежда много лесно 🤦♀👿. Пък толкова са облагодетелствани, че им се иска догодина пак 👎🏻. С премахването на едни от най- благодатните за писане автори, въобще не ги улесняват.

# 634
  • Варна
Девойката се нервира от ситуацията.
Днес ѝ се обадиха, че подновяват шофьорския курс, та тръгва пак.
Очертава се да завърши с една петица, по физика. Май не желае да се пребори за 6.
Девойката ми сподели, че се затруднява с разсъжденията над творчеството на Багряна.

# 635
  • Пловдив
Стейси, сигурно и нашите се затрудняват, но не са ни споделили.

# 636
  • Варна
Днес моят син имаше изпит по математика в ИУ Варна. Шестица, много е доволен, и май при нас решението е почти взето - Информатика и компютърни науки. Остава във Варна, дано да е за добро!

# 637
  • No Line On The Horizon
Стейси, сигурно и нашите се затрудняват, но не са ни споделили.

Не знам дали я затруднява, но не я харесва. За Вапцаров каза, че съжалява че отпадна.

# 638
И аз не харесвам Багряна, трябваше тя да отпадне вместо Вапцаров. Нейната поезия винаги ми е звучала високопарно и като цяло ми е трудна за анализ.

# 639
  • София
Вече имаме достатъчно яснота. Сега да се молим да сме здрави и некарантинирани всички, че да могат децата да се явят на матурите и да се дипломират безпроблемно.

Моята пък харесва Багряна Simple Smile И за Вапцаров безкрайно съжалява, беше и един от любимите автори. Той се падна преди 2 години, не мисля, че щеше и тази година да се падне. Като цяло харесва повече поезия и "по-съвременни" автори.

Ще правим ли залози кой автор ще се падне Simple Smile ?

# 640
Аз много искам да се падне Далчев тази година Grinning

Допълвам : Преди малко попаднах на това.Бяха го сподели в една група за матурите Grinning
https://drive.google.com/drive/mobile/folders/0B4TRtxWPPmLvb2taN … FpQTg?usp=sharing

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 11:26 от Анонимен

# 641
  • Варна
Ще стискам палци да не се пада този Далчев, егати депресара. Не бях го чувала до скоро, признавам си.

За Вапцаров и моята съжалява, изобщо предпочита да пише върху лирика. Какво ще се падне, ще видим.Simple Smile

mario.d.k, браво на сина ти. За къде другаде обмисляхте да учи?

Стейси, и моята трябва да довърши шофьорския курс.
Ако чуеш нещо за бала, сподели. Че моята мълчи като партизанин.

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Да са здрави и честити!
Честит празник и на моя син който в момента е в двуседмична карантина и си правят компания със сестра ми.
Прибра се от Испания на 1 май и сега треперя да не чуя по медиите, че в самолета е имало болен ... пу, пу.

# 642
Дано да няма нищо, стискам палци
Честит имен ден на всички
То не остана Simple Smile Каквото и да се падне, да минава...

# 643
  • Варна
Flash*, искаше Софийски университет, КН СИ, или информатика. Решихме че ще е по-здравословно, по-лесно финансово, и по-разумно в сегашната ситуация да остане у дома. Дано не греша! А и има време до изпитите в СУ, винаги може да се яви и там.

# 644
Здравейте, единайсетокласничка съм в 91 НЕГ и в момента обмислям варианти за курсове за подготвка за ДЗИ по БЕЛ. Някой би ли споделил впечатленията си за курсовете на Милениум (Лозенец) и този на Елмира Йонова? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт