За тези, които четат любовни романи № 34

• 41 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас

Четох анонсите им, но ги подминах. Ще ги сложа в списъка за "някой ден".
Сега съм нарочила поредицата Дъблин стрийт.
Много я харесах Purple Heart Purple HeartBlue Heart
но не съм чела другата и поредица  „Хартуел“ . Някой ще даде ли отзиви за нея?

# 181

Четох анонсите им, но ги подминах. Ще ги сложа в списъка за "някой ден".
Сега съм нарочила поредицата Дъблин стрийт.
Много я харесах Purple Heart Purple HeartBlue Heart
но не съм чела другата и поредица  „Хартуел“ . Някой ще даде ли отзиви за нея?

На мен ми хареса. И самостоятелния роман Герой също е хубав

# 182
  • София
Скрит текст:
Да, разбира се

1. Неприлично предложение    Thunder and Roses
2. Dancing on the Wind - не е преведена
3. Падналите ангели     Petals in the Storm
4. Ангелът мошеник    Angel Rogue
5. Защото вярваш в любовта    Shattered Rainbows
6. Огнена река    River of Fire
7. Розата и херцога    One Perfect Rose
Героите се преплитат в книгите, т.е. те са приятелски кръг от Итън мисля беше. Основните са четирима, Падналите ангели. Около тях са и останалите свързани. Интересни са, приятни, общо взето доста добре ми се отразиха Simple Smile
Мерси много! Освен и аз да релаксирам с тях по празниците. Simple Smile

„Хартуел“ и "Герой" са ми в списъка и чакат подобаващо настроение.

# 183
  • София
Дъблин стрийт я харесвам доста, Герой – също, но два пъти започвам Хартуел и двата пъти я зарязах.

# 184
Дъблин стрийт я харесвам доста, Герой – също, но два пъти започвам Хартуел и двата пъти я зарязах.

е тя почва мудно...да, не мога да я сравнп с Дъблин, но по средата напърва книга почва да става нещо Simple Smile

# 185
  • Разпиляна във въображението
Въх. Не харесах "Герой", а и "Дъблин" остана непрочетена Simple Smile

# 186
"Хартуел" ми е подобна на "Котънблум", но ми хареса повече. От поредицата "Дъблин стрийт" първата ми беше фаворит, всяка следваща ми беше вече не толкова интересна.

# 187
  • София
От "Дъблин стрийт" фаворит ми е "Джамейка Лейн".

# 188
Аз пък Герой съм харесала, не че помня нищо даже и за какво иде реч, а Дъблин ги бутам със зор. Само 2-3, 2-3 звездички и пак съм зациклила на някоя. Но нищо де и Хартуел съм си трупнала.

# 189
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:
Да, разбира се

Героите се преплитат в книгите, т.е. те са приятелски кръг от Итън мисля беше. Основните са четирима, Падналите ангели. Около тях са и останалите свързани. Интересни са, приятни, общо взето доста добре ми се отразиха Simple Smile

Да ти кажа толкова бързо се четат, аз за една седмица ги опатках всичките. И ми харесаха, доста приятна серия са. Не ме натовариха, няма нелогични неща, поне не открих много и те така Simple Smile

# 190
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Да, разбира се

Да ти кажа толкова бързо се четат, аз за една седмица ги опатках всичките. И ми харесаха, доста приятна серия са. Не ме натовариха, няма нелогични неща, поне не открих много и те така Simple Smile
Супер звучи. Peace

# 191
Приключих Reckless на Лекс Мартин - плоска и предвидима, не препоръчвам. Признавам си - прочетох я, за да не губя бройка от предизвикателството за 2019. Остават ми 2 книги! Grinning

-Тили Кол отложи новата книга за Мади и Флейм (от Hades Hangmen поредицата) за 2020.
-Чакам с огрооооомно нетърпение Пенелъпи Дъглас да си издаде новата книга януари - табу ще е, момиче, пратено от баща си при негов приятел и синовете му да я "пазят" от нещо, след седмица-две ще излезе корицата+анотация. Credence е името. Каквото й да напиша тази жена, ще ми хареса. Heart
-Началото на януари излиза и тази: https://www.goodreads.com/book/show/48050203-king-of-the-causeway Не знам колко от вас са чели поредицата, обаче на мен ми е от любимите и първи dark romance , които съм чела, май бях писала в темата преди време.
-Имам и някаква малка надежда, че Madeline Sheehan ще напише историята на Айви, защото постоянно препрочитам другите книги (Undeniable series).

# 192
На мен книгите от "Дъблин стрийт" ми харесаха доста, всичките си ги изчетох.
Сега чета "Хартуел" - първата я дочетох снощи и също съм доволна, за втората ще мога да кажа след няколко дни.

# 193
  • София
Днес приключих това – https://www.goodreads.com/book/show/26155471-all-that-i-am Хареса ми, давам ѝ 4 от 5. Главният е мъжкар от типа на К. Ашли, действието се развива в малко градче, той е полицай, тя има проблеми, има криминална нишка... Добре е, доста прилична история. Сега започнах друга книга на авторката – https://www.goodreads.com/book/show/17886627-just-breathe
Съвсем в началото съм – едва прочетох пролога, но след като го препрочетох, реших, че веднага трябва да го похваля. Става въпрос за писмо от баща към новородената му дъщеричка. Написано е страхотно, с много чувство... Началото е силно, не знам след това как ще се развие, дали ще я чета или ще я зарежа, но скоро книга не ме беше впечатлявала така.

# 194
И от мен един глас за Герой, много ми беше допаднала Simple Smile
Aз чета още Роял,ама бавно ми върви и едновременно с това чета по някоя и друга бързочетяща се книжка, сега мисля да почвам една коледна.

Общи условия

Активация на акаунт