За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 975
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
С.Е.Филипс и Лара Джейн ги оставям за неопределено бъдеще. А какво ще кажете за книгите на Кристен Ашли?

# 391
  • близо под тепетата
Магито, пак добре че не си нацелила Кристен Ашли. Е, от Мегън Марч на СЕФ прехода е труден, в двете крайности са.

Sweat Smile
Май наистина трябва да избирам по-внимателно....
Сега ще започвам Съпруга до сряда, че от кога ѝ се точа и все друго подхващам.
После може би ще е Блести, не гори...усещам, че главните ще са на нож в началото , пък точно такива най-много обичам Relaxed

# 392
Аз съм върл хейтър на Кристен Ашли. Макар и да съм прочела само една нейна книга ("Завръщане към любовта"). Всичко ми приличаше на една голяма патология - хора на средна възраст, вечно недоразбрали се и жертва на обстоятелствата. А авторката пък е толкова сладкодумна откъм описание на пейзажите в Магдалийн, че накрая имах чувството, че дори някое камъче на земята може да ми го обрисува в 5 страници. Grinning Даже ми стана смешно по едно време. Мъчих я 3 седмици тази книга и в крайна сметка я прочетох от инат.

# 393
"Рай в Тексас" на  С.Е. Филипс отговаря на критерия за "грозно пате" и "чаровния принц", лека и приятна за четене. Доста неща съм изчела на СЕФ, има забавни и остроумни диалози, но съм чела и няколко книги, които са тотален пълнеж...колкото да се поддържа конвейера.

# 394
  • Варна
А какво ще кажете за книгите на Кристен Ашли?
Ако четеш на английски почни с Rock chick,  Dream man, Chaos. По принцип двете са spin-off на първата. Аз бях голям фен на КА, докато не нацелих две книги, които бяха ужасни и то една след друга. Зарязала съм я за известно време. Книгите й са адски дълги и описателни. Ни Рок чик е смях на корем. Яки алфа пичове, луди мадами, обикновено в опасност.

# 395
А какво ще кажете за книгите на Кристен Ашли?
Ако четеш на английски почни с Rock chick,  Dream man, Chaos. По принцип двете са spin-off на първата. Аз бях голям фен на КА, докато не нацелих две книги, които бяха ужасни и то една след друга. Зарязала съм я за известно време. Книгите й са адски дълги и описателни. Ни Рок чик е смях на корем. Яки алфа пичове, луди мадами, обикновено в опасност.

Благодаря, но пропускам английското четене, не ми върви и си развалям ефекта от книгата. Ще почна "Завещанието" пък ще видим...

# 396
Всичко съм изчела от СЕФ дори сега препрочитам "Господин Неустоим" много обичам персонажите, които създава. Харесват ми препирните им, това, че са на нож, сарказма в диалозите. Изобщо ужасно любима авторка ми е.
Докато с Меган Марч нещо не можах да се разбера. Мъчих се с доста време с "Порочно момиче", уж кратка книжка, а я влачих много, до втората книга от поредицата не стигнах, само креватни изпълнения и никаква история. Виждам, че много хвалите авторката, поредиците издавани от Егмонт по-добри ли са от "Порочната" поредица да й дам ли шанс отново?

# 397
Всичко съм изчела от СЕФ дори сега препрочитам "Господин Неустоим" много обичам персонажите, които създава. Харесват ми препирните им, това, че са на нож, сарказма в диалозите. Изобщо ужасно любима авторка ми е.
Докато с Меган Марч нещо не можах да се разбера. Мъчих се с доста време с "Порочно момиче", уж кратка книжка, а я влачих много, до втората книга от поредицата не стигнах, само креватни изпълнения и никаква история. Виждам, че много хвалите авторката, поредиците издавани от Егмонт по-добри ли са от "Порочната" поредица да й дам ли шанс отново?

Поредицата "Безмилостен крал" ми е любима и има история от всякъде, но пак си е еротична

# 398
  • София
И аз съм на вълна М. Марч. Приключих трилогията за асистентката (която засега ми харесва най-много от книгите на Марч) и започнах... хм, как се казваше? За милионер и кънтри изпълнителка.

# 399
  • близо под тепетата
И аз съм на вълна М. Марч. Приключих трилогията за асистентката (която засега ми харесва най-много от книгите на Марч) и започнах... хм, как се казваше? За милионер и кънтри изпълнителка.

Аз бях започнала точно с тази поредица на Марч и бях решила да я отпиша напълно. НО после прочетох Безмилостен крал и ми се нареди в топ 10. Явно е израстнала Satisfied Порочната поредица никак не ми допадна.

Може би ще ѝ дам шанс след време, и на мен ми харесаха диалозите. Сигурно ще се наложи да пропускам страниците с описанията....

# 400
  • Варна
Много са зле книгите за Холи и Карас. Аз харесвам кака Мегън, но по-ранните й напъни са ужасни.
Коя беше тая асистентка? Омешах ги вече...

# 401

Коя беше тая асистентка? Омешах ги вече...

Мисле, че имат в предвид Порочно момиче, за сестрата на милионера от първата поредица, аз за друга не се сещам

# 402
Завещанието на К.Ашли беше една от най-тъпите книги, които някога съм чела...Дано не обидя някой фен Kissing Smiling Eyes
На СЕФ има няколко, които доста ми бяха харесали. Едната беше Да целунеш ангел Simple Smile

# 403
Господин Неустоим ми е любима. Изчела съм и аз доста неща от СЕФ. И повечето ми харесват.

# 404
Да попитам- "Герой" на Саманта Йънг е първа от поредица, но няма други издадени книги. Завършена история ли е? И как е книгата като цяло?

Общи условия

Активация на акаунт