За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Самостоятелна е Герой и единствената, която ми хареса на Йънг.
И на мене Господин Неустоим ми е една от любимите на СЕФ.
А пък специално Завещанието на Ашли ми е като тийнове на средна възраст, много ме дразнеше първата и дотам стигнах. Свръх лиготия ми дойде и можеше спокойно да я поорежат качествено в 200 стр. макс и без това нищо съществено.

# 406
Точно на Мегън Марч поредицата "Безмилостен крал" - и т.н изобщо не я дочетох. Изобщо не ми хареса, всъщност като се замисля малко неща от нея са ми харесвали. Препрочитам разни книжки, дано да попадна на нещо ново, свежо и интригуващо все пак.

# 407
  • София
И аз съм на вълна М. Марч. Приключих трилогията за асистентката (която засега ми харесва най-много от книгите на Марч) и започнах... хм, как се казваше? За милионер и кънтри изпълнителка.
Много са зле книгите за Холи и Карас. Аз харесвам кака Мегън, но по-ранните й напъни са ужасни.
Коя беше тая асистентка? Омешах ги вече...
За Savage prince трилогията говоря. Тя е за асистентката на главната от "Безмилостен крал" (така ли го превеждаха?). Та тази трилогия май засега ми харесва най-много.
За Холи е зле казваш? Лошо. В момента съм в хотел и качих само нея на киндъла.

# 408
  • Euskal Herria
Не знам книгата за Холи дали е зле по принцип, или е нещо от превода. Не е лоша историята, обаче доста неща ме дразнеха, докато четях. И затова бях резервирана, когато Егмонт почнаха да издават авторката. Но трилогията за Краля ми хареса.

# 409
  • Разпиляна във въображението
"Завещанието" не я дочетох. Имам лимит на търпимост, който понякога е доста нисък.

На Филипс харесвам "Да целунеш ангел" и "Избрах теб".

# 410
  • варненка от София
СЕФ принципно ми е любима авторка, Меган Марч в началото ми харесваше, после ми стана еднообразна, а Кристин Ашли я харесах, кахърни истории, мноооооого протяжни, ама пък има какво да се чете ,не свършва бързо, хахаха. Само дето ми тежат бе, понеже на хартия ги четох трите части, ми то сериозно придържане си трябва.
Иначе днес прочетох "Не точно моя" - хареса ми, към средата на книгата се усетих, че май е поредица. Сега да видим ще издадат ли и другите книги.

# 411
За Savage prince трилогията говоря. Тя е за асистентката на главната от "Безмилостен крал" (така ли го превеждаха?). Та тази трилогия май засега ми харесва най-много.
За Холи е зле казваш? Лошо. В момента съм в хотел и качих само нея на киндъла.

Как може Егмонт да пропуснат Savage и направо да минат на Forge? Докато четох Mount я гледах тая асистентка и се сетих, че може да се развие и да се напише една книга и за нея, а то излиза, че цяла трилогия имало и явно е хубава. Май ще се пробвам и аз с google преводач... нямам избор

Някой чел ли "Кралска тайна" на    Лусинда Райли ?

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 20:54 от VikiE

# 412

Да попитам Пенелопи Дъглъс Credence нова книга ли е?

Излиза на 14ти януари. Самостоятелна е, не е свързана с поредиците й.

# 413
  • София
Хм, Вики, преводачът на гугъл е по-добре, отколкото беше преди време, но не знам дали става за цели книги Thinking

# 414
Толкова любовни романи изчетох, с всякакъв сюжет, но не съм срещала такъв- тип "Грозната Бети". Може ли да ми препоръчате нещо интересно, преведено на български? 🤔

https://www.rulit.me/books/bal-na-chuvstvata-download-free-590186.html

не съм я чела, но по описание ми прилича на грозното пате Simple Smile

# 415
Не е от типа грозното пате. Не е лоша, чете се бързо, но не е и уау.

# 416

Да попитам Пенелопи Дъглъс Credence нова книга ли е?

Излиза на 14ти януари. Самостоятелна е, не е свързана с поредиците й.

Мисля, че ще е доста интересна... Едно момиче само в планината с бащата и синовете му. Smile До сега само в книгата на Ерика и Майкъл имаше по-гореща сцена. Който я е чел, знае. Grinning Може би Пенелопи експериментира с новата история.

Между другото и на мен Мегън Марч ми е неприятна. Още в началото като започнаха да я превеждат я пробвах ии... ми дойдоха в повече креватните действия. При нея ми липсва история, съспенс, да се надражда докато се стигне до кулминация.

Снощи сън не спах, но прочетох Enemies на Tijan. Първите 5-6 глави ми се мотаха и извежднъж стана много интересно. Още една добра история, препоръчвам с 2 ръце. Момичетата в книгите на Tijan винаги са малко особени, винаги се опитват да отблъснат любимите си, за да няма никакви лъжи между тях. Или всичко, или нищо.

# 417
  • Разпиляна във въображението
Това ми е първата книга и настава драма, едни готини сцени, хващаше ме за гърлото и след това... Пак се завъртат, напрежение, силни думи и... Ще пробвам препоръчаните по-горе Simple Smile

# 418
Благодаря ви момичета за отговорите. Не съм чела нищо от Пенелопи, може би трябва да наваксам, че като гледам ревюта и отзиви ще е моя тип авторка.Ще следя тази книга и ще си я купя. Аз много харесвам и Лайза Клейпас, макар книгите й да са от един тип и много еднакви и сходни като сюжети. Мегън Марч не съм чела.

# 419
  • София
Приключих "Герой", хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт