За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм чела единствената преведена на Пенелъпи Дъглас- "Хулиган 57" и много ми хареса. Жалко че няма други преведени.
Почти приключих с "Герой", но "Бий се или бягай" определено ми хареса повече.

# 421
  • София
Скрит текст:
Аз съм чела единствената преведена на Пенелъпи Дъглас- "Хулиган 57" и много ми хареса. Жалко че няма други преведени.
Почти приключих с "Герой", но "Бий се или бягай" определено ми хареса повече.
И на мен.

# 422
  • Бургас
Мегън Марч не есамо поредицата Порочен милионер. Другите и поредици са малко по-различни и не само и единствено еротика. В  момента чета поредицата Грях. Приятна е.

# 423
Да-ви се оплача четах тези дни в watpad един фен превод на книга "чудовище"и си развалих жестоко вкуса (образно казано)все съм чела книги 18+ обаче това беше ужасно,даже не я довърших 24/7героите мислеха за секс,друга мисъл нямаше,даже 50нюанса ми е цвете пред тая...само се чудеха с кой да се изпраскат защото един с друг не могат ...

# 424
Вчера приключих „Дете на порока” и за пореден път се убеждавам, че Сюзън Джонсън, не е моята авторка. Започнах „ Както повелява сърцето” Джоана Линдзи.

# 425
  • близо под тепетата
Да-ви се оплача четах тези дни в watpad един фен превод на книга "чудовище"и си развалих жестоко вкуса (образно казано)все съм чела книги 18+ обаче това беше ужасно,даже не я довърших 24/7героите мислеха за секс,друга мисъл нямаше,даже 50нюанса ми е цвете пред тая...само се чудеха с кой да се изпраскат защото един с друг не могат ...

Уф, аз също в wattpad бях неведнъж попадала на откровено пор*о, а и "тя каза, той каза" , или някои уж "dark", обаче то такъв само-мазо, че да се отвратиш какви хора има-да ги творят, а и феновете... Head Band
Но има и читави "произведения", макар да искат ошлайфане.
Затова засега карам на издадени книги и фен-преводи Laughing

# 426
  • Euskal Herria
Аз пък там попадах на "фен преводи" на вече издадени на български книги. И отдолу само суперлативи - "Браво", "Супер си", "Нямам търпение за следващата глава". И "преводачката" обещава скоро да пусне следващата част, стига само да намери време за превод. Simple Smile
И като пиша, че това е издадена книга, моментално или ме блокират, или изтриват всичко.

# 427
Честита Нова година! Нека бъдем здрави и прочетем още много прекрасни книги през 2020! 🎆🎉🎊📚

# 428
  • Варна
Честита Нова година  Hug
Издателство Ибис ще почват нова поредица на Лекси Блейк през новата година и щели да издават някаква трилогия на К. А. Тъкър, която била повече тийн.
Ето от това видео научих
Скрит текст:

# 429
Честита Нова Година!!!

# 430
  • В къщурката на хълма на феите
Аз пък там попадах на "фен преводи" на вече издадени на български книги. И отдолу само суперлативи - "Браво", "Супер си", "Нямам търпение за следващата глава". И "преводачката" обещава скоро да пусне следващата част, стига само да намери време за превод. Simple Smile
И като пиша, че това е издадена книга, моментално или ме блокират, или изтриват всичко.
  иииии лоша Яна, лоша! как им пукаш мехурчето щастие на хората Grinning а ти си представи тия фенове колко са залюхани, та дори не са си направили минималното усилие да проверят дали пък някъде няма да изскочи нещо Grinning

p.s. Честита Нова Година на всички! Бъдете здрави Simple Smile

# 431
Някой чел ли е "Пет срещи с непознат" на Джон Марс ? Трябва ми мнение, колебая се дали да я купя

# 432
Някой чел ли е Деветте кръга на Диана Петрова и какво му е мнението?

# 433
  • Разпиляна във въображението

Аз се опитах. Буквално получих главоболие и се отказах. Сега погледнах, че съм направила опит да щурмувам от 35 страница, но е било напразно Simple Smile

# 434
  • варненка от София

Нещо се изгубих аз в тези 9 кръга, много заплетено ми беше някак и секс, секс, та секс и наистина не схванах идеята на 9-те кръга. Това ми е останало като спомен.

Започнах годината с една книга ,която отлагах да си взема, поради тематиката - ВСВ, тежко ми е да чета за войни, но все пак я взех "Славеят" , както и предполагах трудно ми е да чета за тази част от историята ни, но пък ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт