За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 515
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Синеокият  дявол е втора книга от поредицата Травис, първата е Захарче и също е много хубава

# 571
Захарче много ми хареса Синеокия дявол не толкова. Малко с досада я прочетох.

# 572
  • София
Съвсем случайно видях, че М. Марч има нова трилогия, но има някакъв проблем с ГР и не мога да отворя нито първата, нито втората книга от трилогията. Май те са излезли, а третата предстои, но не съм сигурна. Говоря за това – https://www.ebookhunter.net/the-fall-of-legend-by-meghan-march-e … ub-pdf-downloads/ Някой чел ли го е, за какво става въпрос?

А това чел ли го е някой – https://www.goodreads.com/book/show/44293197-war-of-hearts

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 09:43 от milenaka

# 573
Съвсем случайно видях, че М. Марч има нова трилогия, но има някакъв проблем с ГР и не мога да отворя нито първата, нито втората книга от трилогията. Май те са излезли, а третата предстои, но не съм сигурна. Говоря за това – https://www.ebookhunter.net/the-fall-of-legend-by-meghan-march-e … ub-pdf-downloads/ Някой чел ли го е, за какво става въпрос?

А това чел ли го е някой – https://www.goodreads.com/book/show/44293197-war-of-hearts
Аз четох и двете книги от тази трилогия на Меган Марч. Третата трябва да излезе днес. Харесаха ми, но не толкова колкото Forge.

# 574
  • София
А за какво става въпрос? Май този път не е за милионери, но...

П.П. Ей, без ГР съм като сляпа, много разчитам на него.

# 575
Ехх този Forge... всички я хвалят тая поредица, от Егмонт да се размърдат и да издават 2 и 3 книга, че нямам търпение вече...

# 576
А за какво става въпрос? Май този път не е за милионери, но...
Главна героиня е дъщеря на бивш модел и милионер, а главният герой е беден, с майка алкохоличка, загинала по време на урагана Катрина. Става ММА боец, като впоследствие влага парите си в откриване на нощен клуб. Има затруднение с парите, защото на откриването на заведението има стрелба и отлив на клиенти. Книгата започва с отвличането на Скарлет от приятел на Гейбриъл /той е брат на бившето му гадже, което е загинало при стрелба/. И т.н. Хубава е!

ПП Ох, и аз с този Goodreads!

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 10:24 от petya.vp

# 577
  • София
Хм, това ми звучи интересно, качвам я на киндъла, благодаря за резюмето Simple Smile

ГР като не работи, тук ще го заместваме Joy

Вики, ще я издадат цялата, къде ще ходят, нямам съмнения за нея. Много силно се надявам да издадат и следващата, за асистентката, защото едно че са свързани, а и в момента не мога да кажа коя от двете ми хареса повече.

# 578
Да, интересна е! Мога още много да пиша, обаче по-добре да си ги прочетеш.

Скрит текст:
Само да вметна, че има и бивше гадже, който е голям гадняр и злобар и работи за баща й

# 579
  • В къщурката на хълма на феите
аз бях с много смесени чувства като прочетох резюмето .. тоя пич в първата книга беше ужасен смотльо и изведнъж втора книга е за него! и тука почна смесването на чувства - защо ще четем за смотаняк някакъв?! ноооо пък тази поредица ми е една от най-приятните за четене и към момента Simple Smile

# 580
  • Варна
Много силно се надявам да издадат и следващата, за асистентката, защото едно че са свързани, а и в момента не мога да кажа коя от двете ми хареса повече.
Тая асистентка само я споменаваш, дано не забравя да я прочета. Не знам защо се мъча с новелите на Оливия Кънинг, мудна работа. Имам сума ти от БЧК да чета. Даже на български са свалени, за по-мързеливо, ама са такива тухли!

# 581

И аз харесах "Захарче" много повече от останалите, въпреки че в началото книгата ми беше малко мудна... А като прочетох останалите от серията, все едно бяха писани от друг автор, с доста предвидими развръзки.

# 582
  • близо под тепетата
Даже не знаех, че Синеокият дявол е част от поредица. Изчетох го...слава Богу, че беше кратка -нямаше и 200 страници, което ми е добре дошло Simple Smile на мен ми допадна книгата. Но не знам дали я бих препрочела.
Скрит текст:
Особено ми е любима частта към края, когато Харди преби почти до смърт Ник. Това леке така ме ядосваше. Плаках като четох страниците посветени на брака им с Хейвън Sob и като си помисля, че и в реалния живот има такива хора/двойки.... 
Сега ще прочета и Захарче. Харесват ми такива книги, в които главните в началото не се харесват и/или си правят мръсно, пък в Захарче май синчето ще стъжни живота на Либърти Thinking греша ли?

# 583
  • София
Много силно се надявам да издадат и следващата, за асистентката, защото едно че са свързани, а и в момента не мога да кажа коя от двете ми хареса повече.
Тая асистентка само я споменаваш, дано не забравя да я прочета. Не знам защо се мъча с новелите на Оливия Кънинг, мудна работа. Имам сума ти от БЧК да чета. Даже на български са свалени, за по-мързеливо, ама са такива тухли!
Чети, чети. Може да те подсещам редовно Laughing

П.П. БЧК едва ли е Български червен кръст, но мигам интелигентно и въобще не се сещам какво е Joy

Оливия Кънинг и на мен ми е мудна, въобще не се мъча с нея.

Ааа, сетих се – Братството на черния кинжал било Satisfied Пак добре, можеше въобще да не се сетя.

Скрит текст:
Даже не знаех, че Синеокият дявол е част от поредица. Изчетох го...слава Богу, че беше кратка -нямаше и 200 страници, което ми е добре дошло Simple Smile на мен ми допадна книгата. Но не знам дали я бих препрочела.
Скрит текст:
Особено ми е любима частта към края, когато Харди преби почти до смърт Ник. Това леке така ме ядосваше. Плаках като четох страниците посветени на брака им с Хейвън Sob и като си помисля, че и в реалния живот има такива хора/двойки.... 
Сега ще прочета и Захарче.
Харесват ми такива книги, в които главните в началото не се харесват и/или си правят мръсно,
Скрит текст:
пък в Захарче май синчето ще стъжни живота на Либърти Thinking греша ли?
И аз харесвам такива. Даже напоследък съм точно на такава вълна.

# 584
И аз мигах на парцали с това БЧК, ама като допих кафето ми светна .. крушката.
Кое синче да стъжни Либърти? Захарчето последните 100 стр. е всъщност книгата, преди това си е ала-бала пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт