За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Може ли да добавите в скоби в следващото заглавие, че тази тема не е за търсене на електронни книги?
Много ли е сложно да се погледне първата страница на литературния подфорум и да се види, че има тема със заглавие "Търся електронна книга"?

# 556
Гледах търсачката, но не намерих мнемие за Лорейн Хийт, някой чел ли е нещо от нея ?

Две книги нейни съм чела: "В леглото на дявола" и "Между дявола и желанието".
Харесаха ми и двете, първата е по-добро според мен. Типични исторически любовни романи, не са от най-сладникавите.

# 557
  • близо под тепетата
Гледах търсачката, но не намерих мнемие за Лорейн Хийт, някой чел ли е нещо от нея ?

Две книги нейни съм чела: "В леглото на дявола" и "Между дявола и желанието".
Харесаха ми и двете, първата е по-добро според мен. Типични исторически любовни романи, не са от най-сладникавите.
И аз тъкмо вчера приключих В леглото на дявола. Беше ми вторият исторически роман и май не са за мен. Не беше лоша, не беше и супер. Става.
Приключих съд Споделеният апартамент и не съм много впечатлена, но става за убиване на времето...макар че е почти 500 страници. Май вече ще си сложа лимит са не подхващам, ако са над 300, че ми писва.
Сега започвам Герой, звучи ми интересна Blush

# 558
Сега започвам Герой, звучи ми интересна Blush

ще ти хареса Simple Smile

# 559
  • В къщурката на хълма на феите
аз си припомням напоследък колко много харесвах Шерилин Кениън .. бях забравила .. сутринта си легнах в 4 Grinning то с тва преиздаване на книги, което стана тенденция напоследък при издателствата, как да не забравиш, като то нииищо ново не излиза ..

# 560
  • Euskal Herria
Не е моята авторка, но знам, че тук има доста фенове:

📇 ОЧАКВАЙТЕ НА 28.01.2020 📇
Разтърсващ психологически трилър от авторката на бестселъри Колийн Хувър.
Лоуен Ашли е неизвестна писателка, която се намира на ръба на финансова криза, когато получава предложението на живота си. Джереми Крофорд, съпруг на писателката на бестселъри Верити Крофорд, наема Лоуен да напише оставащите книги от популярната и не­вероятно успешна поредица, която изпадналата му в кома съпруга не е успяла да завърши.
Лоуен пристига в дома на Крофорд, за да прег­леда бележките, които Верити е правила през годините, надявайки се да намери достатъчно материал, за да започне работа. Това, което младата писателка не е очак­вала да открие сред хао­са от книжа в кабинета на Верити, е незавършената ѝ автобиография, включително и спомените за онова, което наистина се е случило, когато дъщерите им са умрели.
Лоуен решава да запази ръкописа в тайна, знаейки, че съдържанието му би могло да съкруши потъналия в скръб баща. Но докато чувствата ѝ към Джереми започват да се засилват, тя осъзнава всички начини, по които би могла да се облагодетелства, ако той прочете ужасяващите думи на жена си. Все пак, независимо колко отдаден е Джереми на своята съпруга, една толкова отблъскваща истина би направила невъзможно да продължи да обича Верити...

# 561
  • Разпиляна във въображението
Прилича ми много на една друга книга, която съм чела, и която ми бе тежка за четене. Добре, че не харесвам Хувър.

# 562
Това Верити ще ми е интересно да го преслушам. По принцип много твърдят, че пишат психотрилъри /баш моя жанр/, ама само претенции. А пък Хувърката даже не я виждам и в наченките, нито пък от анотацията ми звучи като такъв. Но ... да видим, току виж ме изненадала най-сетне с нещо читаво.

# 563
  • близо под тепетата
Приключих и с Герой. Много ме увлече Blush
Определено С.Йънг ми се нарежда сред любимите писателки. Не знам коя повече ми хареса - Герой или Бий се или бягай.
Поредицата Хартуел заслужава ли си? Анонсът нещо не ме грабва...
Някой чел ли е Синеокият дявол на Л.Клейпас? Чудя се дали да го чета, звучи ми интересна книгата.

# 564
  • в сърцето на един мъж...
Някой чел ли е Синеокият дявол на Л.Клейпас? Чудя се дали да го чета, звучи ми интересна книгата.
Заслужават си и двете

# 565
Приключих и с Герой. Много ме увлече Blush
Определено С.Йънг ми се нарежда сред любимите писателки. Не знам коя повече ми хареса - Герой или Бий се или бягай.

Охх, ами аз и друг път съм коментирала Хартуел - втората книга е хубава, първата - трябва да имаш търпение за първата половина, чак втората част се раздвижват нещата. Аз харесвам автора, ще излиза и трета книга от поредицата, ако искаш я почни, но се въоръжи с търпение в началото, после смятам, че ще ти хареса

# 566
  • близо под тепетата
Точно това ме спира- някак мудна ми се струва тази поредица, но може пък анонса да не са го доизпипали Simple Smile
Значи Хартуел ги оставям за другия уикенд, сега ще започна Синеокият дявол. Благодаря за отговорите Simple Smile

# 567
Значи Хартуел ги оставям за другия уикенд, сега ще започна Синеокият дявол. Благодаря за отговорите Simple Smile

Супер, аз не съм го чела, тъкмо ще кажеш мнение

# 568
  • Rennes, France
Благодаря за отговорите!

За Лорейн Хиий, с две ръце - За, харесаха ми и двете книги.
Хартуел, втората не е лоша. Първата не съм я чела, точно защото тук не беше много одобрена.
Въпрос: Герой, може ли, като в читанката, да се свали отнякъде като текст? Ще го принтирам, друго решение не виждам.
За Синеокият дявол - щом препоръчвате, ще се чете. Имам нейни книги, не са лоши.
На Марч книгите - нещо подобно като на Кристина Лорен ли са? Как бихте ги степенували по интерес?
Благодаря!

# 569
Благодаря за отговорите!

За Лорейн Хиий, с две ръце - За, харесаха ми и двете книги.
Хартуел, втората не е лоша. Първата не съм я чела, точно защото тук не беше много одобрена.
Въпрос: Герой, може ли, като в читанката, да се свали отнякъде като текст? Ще го принтирам, друго решение не виждам.
За Синеокият дявол - щом препоръчвате, ще се чете. Имам нейни книги, не са лоши.
На Марч книгите - нещо подобно като на Кристина Лорен ли са? Как бихте ги степенували по интерес?
Благодаря!

за Герой съм писала на ЛС
Марч е като Кристина Лорен, има доста еротика, има интрига, има и история. Препоръчвам поредицата  "Безмилостен крал" като за първи опит с автора

Общи условия

Активация на акаунт