За тези, които четат любовни романи № 34

• 41 096
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
На Бет Кери има една качена в ел.вариант. Ако искаш я пробвай преди да си дадеш парите.
Скрит текст:
откровена порнетка, определено не е моят автор

# 271
Цитат
За съжаление - Не. А още по-лошо става и от факта, че сайта на Арт медиа не работи. Преди ако пропуснех книга от поредица, която следя я купувах от там. Сега вече нямам тази опция, а чакам Спаси се на Мона Кастен, която трябва да излезе всики момент.

И мен ме е яд за сайта. И днес проверих, пак не работи сайта. А се загледах и в другите книги в Лидъл все от Арт медиа издател пише на тях

# 272
Книгата на Бет Кери им е съвсем нова. Аз я взех на панаира миналата седмица. Не съм я започнала все още, но човекът на щанда ми я похвали (очаквано)

# 273
  • близо под тепетата
На Бет Кери има една качена в ел.вариант. Ако искаш я пробвай преди да си дадеш парите.
Скрит текст:

Имаш предвид "защото си моя" ли?
Ако да, ще изчакам първо отзиви, че тази хич не ми допадна.

# 274
  • София
Как са му отрязали главата  и са оставили най-важното Joy

# 275
Скрит текст:

Яна е права за скрития коментар (мисля че и по-назад беше коментирала пак автора). Моят коментар и за "Когато съм с теб" и "Защото си моя" е че са еротични. Като прочетох първата си помислих "50 нюанса - ряпа да яде" Определено стила на Кери е хард и няма да се допадне на всеки.

magito1986,
Мога да ти пратя и втората ако искаш, преди наистина да решиш дали си заслужава да купуваш третата.

# 276
  • близо под тепетата
Скрит текст:

Яна е права за скрития коментар (мисля че и по-назад беше коментирала пак автора). Моят коментар и за "Когато съм с теб" и "Защото си моя" е че са еротични. Като прочетох първата си помислих "50 нюанса - ряпа да яде" Определено стила на Кери е хард и няма да се допадне на всеки.

magito1986,
Мога да ти пратя и втората ако искаш, преди наистина да решиш дали си заслужава да купуваш третата.

Не,не... мерси съм Simple Smile
Ти взе ли тази третата "Поглед навътре"? Може пък да е различна...  Rolling Eyes  Simple Smile

# 277
  • Бургас
Момичета, дано не съм прозвучала крайно в мнението си за Бет Кери, но определено е по-еротична отколкото мога да понеса. От друга страна /да не се правя на ощипана госпожица/ Меган Марч също е, но ми харесва. Бет Кери вероятно би допаднала на феновете на Кросфайър, а те не са малко.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 11:00 от . Яна .

# 278
magito1986,

на половината книга съм и е по-различна. За сега няма Кросфайр или 50 нюанка Simple Smile само нормални работи Simple Smile ще я дочета пък ще видим.

Яна,

Странно... Марч ми е любимата и тя си е еротика. Разликата е, че при нея историите са по-силни, има мистерия и е по-интригуващ разказа, може би затова ги харесваш. На Кери не е нищо особено самата история

# 279
  • близо под тепетата
Момичета, дано не съм прозвучала крайно в мнението си за Бет Кери, но определено е по-еротична отколкото мога да понеса. От друга страна /да не се правя на ощипана госпожеца/ Меган Марч също е, но ми харесва. Бет Кери вероятно би допаднала на феновете на Кросфайър, а те не са малко.

Прехвърлих в рулит няколко страници от Кери, но не ме грабна изобщо....макар да съм фен и на Марч, и на Дей Simple Smile
Напоследък имам желание да прочета някакво по-сладникаво романче, което да няма продължение...сигурно защото Коледа наближава и съм в такова настроение.

Май ще се спра на Споделеният апартамент. Четох добри отизиви.

Вики, като я свършиш, пиши пак Simple Smile
Аз все още не мога да се пречупя да прочета тия нюанси.... Rolling Eyes може би след няколко години.

# 280
Някой чел ли е книги на Магдалена Николова? Ще помоля за мнение, случайно ги видях - 3 книги, поредица "Новият Вавилон", но не съм чувала нищо за тях .

# 281
Започнах „Опасна любов” Джудит Макнот, и неусетно стигнах до средата на книгата. Много интересна и завладяваща история.

# 282
Penelope  Douglas ще издава нова книга на 14 януари. Много ми допадат книгите й, но за тази не знам какво да мисля. Credence https://www.goodreads.com/book/show/49084724-credence.

# 283
Penelope  Douglas ще издава нова книга на 14 януари. Много ми допадат книгите й, но за тази не знам какво да мисля. Credence https://www.goodreads.com/book/show/49084724-credence.

Да попитам- освен "Хулиган 57" има ли друга преведена книга на български?

# 284

Прехвърлих в рулит няколко страници от Кери, но не ме грабна изобщо....макар да съм фен и на Марч, и на Дей Simple Smile

Вики, като я свършиш, пиши пак Simple Smile
Аз все още не мога да се пречупя да прочета тия нюанси.... Rolling Eyes може би след няколко години.

Прочетох я и не е никак лоша. По-сдържана е в сравнение с другите й две книги. Малко Кросфайър и 50 нюанса имаше. Историята не е кой знае каква, но поне имаше такава, аз отругите й книги не забелязах каква е историята на геройте. В заключение не съжалявам, че дадох 10лв Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт