За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 982
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Плевен / София
Започнах това  https://www.goodreads.com/book/show/49150774-mated-at-christmas

Оказа се кратка история за любов по време на Коледа. Той е лъв шейпшифтър Simple Smile
Супер....жалкото е, че английският ми е слаб.....

# 301
Попаднах на една класация за 40 -те най-добри книги за 2019 г. Аз не съм чела нито една от тях. Мисля да започна Devious  lies.
https://www.buzzfeed.com/canderman/hot-list-the-40-and-counting- … ySCDEeRYuMNFUS9aY
ПП Мисля, че няма други преведени книги на Penelope  Douglas.

Благодаря за линка. От този списък съм чела само две от книгите на Шен и една на Кийланд. Определено обаче си харесах още доста книги от него.

Иначе мен тази нощ будна ме държа "Под опека" на Сандра Браун. Много ми хареса, не можах да я оставя докато не разбера цялата схема. Обичам си книгите на Сандра, особено новите, които са повече трилъри, жалко, че вече не  издават новите й книги толкова често на български, ами преиздават старите й.

# 302
Весела Колада на всички!!!
Прочетох "Бий се или бягай" и много ми хареса. Ако сте харесали Дъблин стрийт, Герой и другите на Йънг и тази ще Ви хареса Simple Smile

Аз не знам защо, но продължавам с книги, купени от Лидъл. Сега прочетох "Порочния Дикс" от Моника Джеймс, оказа се, че това била втора книга от поредицата "Греховни удоволствия ". Та си намерих и първата и продължам с нея, нищо, че обърках реда. А за Порочния Дикс - не е лоша, става, като за почивка я прочетох за един ден Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 21:47 от VikiE

# 303
Здравейте и Честита Коледа,
Чета Магън Марч и имам следното питане. Прочетох поредиците Порочен Милиардер, Порочно момиче, Истински добри и Истински. Има ли друга поредица с тези герои? Ако не, с коя да продължа?

# 304
Здравейте и Честита Коледа,
Чета Магън Марч и имам следното питане. Прочетох поредиците Порочен Милиардер, Порочно момиче, Истински добри и Истински. Има ли друга поредица с тези герои? Ако не, с коя да продължа?

Следващата е "Под тези сенки" от цялата поредица, само тази е преведена. После е тилогията "Безмилостен крал", после трилогията "Грях" и сега има нова първа книга "Сделка с дявола". Така са подредени, тези, който са преведени
1. Серия „Под“ - Под тези сенки
2. Серия „Порочен милиардер“ (Dirty Billionaire)
  -  Порочен милиардер
  - Порочни удоволствия
  - Порочни заедно
3. Серия „Момиче“
  - Порочно момиче
  - Порочна любов
4. Серия „Реална двойка“ (Real Duet)
  - Истински добър мъж
  - Истински добра любов
5. Серия „Истински порочно“
  - Истински порочно
  - Истински секси
6. Серия „Планината“ (Mount)
  - Безмилостен крал
  - Непокорна кралица
  - Греховна империя
7. Серия „Грях“ (Sin)
  - По-богат от греха
  - Виновни като греха
  - Отдадени на греха
8. Серия „Жар“ (Forge)
  - Сделка с дявола

Ето така са...питай ме за Марч, мога да говоря цял ден, ЛЮБИМА ми е Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 11:52 от VikiE

# 305
  • София
Ха, и аз съм на М. Марч в момента – https://www.goodreads.com/book/show/36687137-savage-prince
Даже не усетих кога съм минала 70%, а все я заобикалях заради корицата, която въобще не ми харесва.

П.П. Сериозно ли Mount са я превели като "Планината"?!? И Forge като "Жар"?!? Леле, тези са...
А, сега виждам и "Реална двойка". Кажете ми, че това не са професионални преводи.

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 12:21 от milenaka

# 306
Ха, и аз съм на М. Марч в момента – https://www.goodreads.com/book/show/36687137-savage-prince
Даже не усетих кога съм минала 70%, а все я заобикалях заради корицата, която въобще не ми харесва.

П.П. Сериозно ли Mount са я превели като "Планината"?!? И Forge като "Жар"?!? Леле, тези са...

за съжаление тази пореди Savage Prince явно от Егмонт са решили, че няма да я издават и направо минаха на Forge... всички, който са на Марч ми харесват, но за съжаление английското четене не е за мен и се примирявам само с тези, който са преведени

еее сега, така са ги превели Simple Smile

# 307
  • София
А кой ги е превеждал тези?

# 308
Прочетох "Сделка с дявола". Бързо върви, леко предвидима, но става. Grinning Щеше да е прекрасно, ако от Егмонт бяха избрали друга корица на мястото на ранния Освалдо Риос. Ще купя и следващата част, ако я пуснат скоро. Това ми беше втората среща с авторката. От първата изобщо не бях очарована. Продължавам с "Коледна тайна"

# 309
И на мен ми стана интересно и проверих. Егмонт са издали Mount & Forge, но са преведени като имена на поредиците Греховна империя и Фордж. За другите нямам информация.

# 310
И на мен ми стана интересно и проверих. Егмонт са издали Mount & Forge, но са преведени като имена на поредиците Греховна империя и Фордж. За другите нямам информация.

Знам, че са фен преводи, но са спрени след като Егмонт започва да издава Безмилостен крал. Затова благодаря на преводачите Simple Smile

# 311
Някой чел ли е тази поредица https://www.goodreads.com/series/229732-made? Мисля да я пробвам.

# 312
А пуснаха ли плановете за другата година? Аз уж следя издателствата, но може и да съм ги проспала.
За протокола, чета Винаги ще има Коледа на Джени Хейл. Една идея по-добре е от предната - Коледни пожелания и бисквитени целувки, която едва издържах.

# 313
  • Euskal Herria
Още никой не е обявявал плановете си за следващата година. Донякъде май е по-добре, защото рядко някой план досега се е спазвал.

# 314
  • близо под тепетата
Тъкмо приключих снощи с Дъблин стрийт-хареса ми. Ще започна следващата Лондон Роуд от поредицата, макар да ми се струва не толкова интересна като прочетох анонса. Иначе снощи сън не спах, за да прочета Крадецът на целувки. Беше ми забавна, интересна и определено ще чета други книги на Л.Дж.Шен!
НО все още никоя не може да ме грабне както Изневяра, продължавам да търся ☺️

Общи условия

Активация на акаунт