За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Започнах "Единственото истинско нещо" от серията "Хартуел". Още съм в началото, дано ми допадне.

# 436
За много години!!!
Най-накрая и аз прочетох прословутия Крадец на целувки и ми допадна Simple Smile Доста бързо се чете, но все пак Колекционерът на желания ми беше по-интересна (нали двете книги често се сравняват)
Скрит текст:
Това име Улф много ме дразнеше през цялото време Laughing И като цяло не ми хареса,че имаше и трети човек и Франческа до последно се чудеше коя е истинската любов

# 437
Здравейте, може ли да ми препоръчате книги ( поредица) подобни на "Кадифе"  на Джуд Деверо и "Братство на меча" на Кинли Макгрегър, нещо любовно, рицари, Англия, Шотландия нещо историческо и забавно. Или ако може да ме насочите къде д търся точно с тези критерии. Благодаря.

# 438
"Стражите на Шотландия" - Моника Маккарти. "Вождът" е първата книга
Имаше и едни на Карън Хоукинс Simple Smile

# 439
Ssun*,
за шотланско - това се сетих : https://chitanka.info/serie/maclean-curse

missence,
първата книга почва мудно, но е хубава, не се отказвай. Аз лично предпочитам втората книга

SunnyBird,
въпрос на вкус е. Аз бих прочела отново Крадеца на целувки, но не и Колекционерът на желания. А за името Улф , все пак има символика, нали е вълк единак. За тези които не са чели нито една от книгите - съветвам прочетете и двете Simple Smile

# 440
https://chitanka.info/text/22765-shotlandska-krasavitsa Тази, ако не си я чела отговаря на критериите ти.
"Брак за една година" на Вирджиния Хенли също е за шотландци, а има и доста исторически препратки.

# 441
Здравейте, може ли да ми препоръчате книги ( поредица) подобни на "Кадифе"  на Джуд Деверо и "Братство на меча" на Кинли Макгрегър, нещо любовно, рицари, Англия, Шотландия нещо историческо и забавно. Или ако може да ме насочите къде д търся точно с тези критерии. Благодаря.

Конкретно тези две книги не съм ги чела, но по зададените критерии бих Ви предложила книгите на Джули Гарууд.

# 442
Здравейте, може ли да ми препоръчате книги ( поредица) подобни на "Кадифе"  на Джуд Деверо и "Братство на меча" на Кинли Макгрегър, нещо любовно, рицари, Англия, Шотландия нещо историческо и забавно. Или ако може да ме насочите къде д търся точно с тези критерии. Благодаря.

Конкретно тези две книги не съм ги чела, но по зададените критерии бих Ви предложила книгите на Джули Гарууд.

Така се наричат поредиците, имената на самите книги са други 😉
Благодаря за инфото вече си набелязах няколко.

# 443
въпрос на вкус е. Аз бих прочела отново Крадеца на целувки, но не и Колекционерът на желания. А за името Улф , все пак има символика, нали е вълк единак. За тези които не са чели нито една от книгите - съветвам прочетете и двете Simple Smile
Имаш право за името наистина, просто написано Улф звучи смешно. Може би грешката беше,че не я четох на английски, както Колекционерът. Усещането щеше да е различно.

# 444
  • София
.....
missence,
първата книга почва мудно, но е хубава, не се отказвай. Аз лично предпочитам втората книга

.......
Наистина ми върви мудно, надявам се с напредването на книгата да стане интересно.

# 445
  • близо под тепетата
Колекционерът на желания - исторически ли е ?С тази балерина и криещ се в имението "младеж" и говорещи си пред стената...
Четох анонса и изобщо не ме грабна, докато крадецът на целувки много ми допадна.

# 446
Колекционерът на желания - исторически ли е ?С тази балерина и криещ се в имението "младеж" и говорещи си пред стената...
Четох анонса и изобщо не ме грабна, докато крадецът на целувки много ми допадна.

не е исторически, но е много "красавицата и звяра" и мудно върви, но не е лоша книжка. Аз харесвам повече Крадеца на целувки.

# 447
Има лек исторически сюжет(свързан с Гражданската война в САЩ ако не се лъжа и робството). Но събитиято со преход-минало и бъдеще. Хубава е книгата много. На мен много ми хареса.
Сега чета "Мой до полунощ" на Лайза Клейпас. Свежа е и
 точно в мой стил. Преди това четох "Победители на Даниел Стийл. Тя е типично в нейн стил-семейна и драматична. Страшно ми хареса.
Красива история за обратите на съдбата, борбеността, приятелството, смелостта,трагедиите в живота и силата на човешкия дух. За новия шанс и новото начало.

# 448
  • Бургас
Аз харесвам повече Крадеца на целувки.
И аз.
Скрит текст:

Така се наричат поредиците, имената на самите книги са други 😉
Благодаря за инфото вече си набелязах няколко.
https://chitanka.info/person/julie-garwood Първата поредица са съврмени,любовен трилър, но долните ГОРЕЩО препоръчвам Two Hearts
както и:
Джулия Куин всички книги https://chitanka.info/person/julia-quinn
и
Джоана Линдзи https://chitanka.info/person/johanna-lindsey
Семейство Малъри-Андерсън (Malory-Anderson Family Saga)
Викинг (Viking Family Tree)
и
Лайза Клейпас, Поредицата Сезони на любовта /няма я в читанка, но ако проявиш интерес към нея мога да ти я изпратя..

Отдавна не съм чела хубав исторически любовен роман. Чак ти завиждам,  че токова  много имаш непрочетени Laughing

# 449
Аз ще се възползвам от този списък. Чела съм Сезоните и са ми любими. Напоследък обаче тези историческите са чи все еднакви. Това е защоно съм изчела доста такива.

Общи условия

Активация на акаунт