Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето и захранването на бебето - 20

• 35 888
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Тази витаминозна боНба киселът 😂

# 226
А и още нещо. Столчето за хранене тряяя задължително да е съобразено с интериора 🤣

# 227
Е пааа то и у дОма Стокето ми пасва на интериора,  ма немах толкоа пАри  ни за идно,  камо ли за две.  Затуй ефтинджос от Икеа... Бели пластмасови.  Съчетах ги с хладилника.  Идеално си паснаха.

# 228
  • WonderLand
Ахаххахахаха малий, па моя стол е жълт в кухня с черни шкафове, дано не му се отрази на детето тоя интериорен дисбаланс Joy JoyJoy

# 229
Ахаххахахаха малий, па моя стол е жълт в кухня с черни шкафове, дано не му се отрази на детето тоя интериорен дисбаланс Joy JoyJoy
Що бе,  положително ще да му се отрази.  Ще се труди кат пчеличка... (само да не сане таксиметър пупупу... Нищо лично,  бившото ми гадже беше като Шишо Бакшишо... има и свястни хора от тях,  има и тотално изтрещели кат мен...)

# 230
Здравейте, чета ви от доста време, но досега не съм писала в тази теама.
Оставам това тук, не знам дали досега е говорено за този “индивид” и това което в написал, но аз лично съм страшно възмутена особено от коментарите от така наречени”дами”, който са съгласни с него

# 231
Здравейте, чета ви от доста време, но досега не съм писала в тази теама.
Оставам това тук, не знам дали досега е говорено за този “индивид” и това което в написал, но аз лично съм страшно възмутена особено от коментарите от така наречени”дами”, който са съгласни с него
Прочете ли му поста докрай въобще? Joy

# 232
Дайте го тоя пост до края. От прочетеното до тук, съм готова да точа ножовете 😂

# 233
В поста накрая пише, че не е нормално да си слагаш мръсните джапанки на масата. Аз наистина на снимката виждам на масата джапанки......

# 234
И аз така прочетох и видях черни джапанки на масата.

# 235
Тъй де, не е редно да си слага мръсните джапанки на масата! 😂

# 236
Оле, какъв кликбейт пост. Той си генерира трафик човека. Изобщо не ги видях джапанките, преди да го отбележете 😂😂😂

# 237
  • София
😂 Бях все пак щастлива от правописа на човека, после прочетох и края 😁
Аз съм фен на дискретното кърмене навсякъде. Дрехи за кърмене има и по 5лв, а и винаги може блузата да се дръпне нагоре, а потника надолу, и почти всичко да се скрие.

# 238
Поне от две години се върти тази снимка.    Повече съм се смяла на коментарите под нея.  Доста недочели поста има.  Със сълзи съм се смяла.

# 239
Вижте колко полезен е "бебешкия" кускус

Да се чуди човек как ли е оцеляло човечеството толкова време без инстантни каши, бебешки макарони, бисквити и гума гуар

Общи условия

Активация на акаунт